KLMT 21 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια χτεσ αγορασα 2 ψαρακια κιτρινα το παιδι στο καταστημα μ ειπε οτι ειναι SAE ή CAE αλλα δν ηταν σιγουροσ τι απο τα 2 ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 21 Οκτωβρίου 2012 Author #2 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Kαι το 2ο ψαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 21 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 21 Οκτωβρίου 2012 CAE ειναι.Ειχα εγω στην αρχη αλλα τα εδωσα γρηγορα.Εκτος του οτι γινονται μεγαλα ανακαλυψα οτι τα βραδια χτυπουσαν μικροτερα ψαρακια και τα εβρισκα νεκρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 21 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Gyrinocheilus aymonieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 21 Οκτωβρίου 2012 παλιοχαρακτηρες.....ενω κανουν δουλεια με αλγες ειναι πολυ επιθετικα σε πιο ηρεμα ψαρακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Οντως, δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τα παιδια μια που ειχα αναλογη εμπειρια! Εδω θα δεις την διαφορα των δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Δες ΕΔΩ για το ψάρι σου. Η δουλειά που έχουν κάνει κάποια άτομα στο ΑΖ είναι σε υψηλό επίπεδο και καλό είναι να την αναγνωρίζουμε δίνοντας link μέσα από το δικό μας forum όπου αυτά υπάρχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 21 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 21 Οκτωβρίου 2012 σασ ευχαριστω παιδια 8α η8ελα να μα8ω αν 8α κανει δουλια με τισ αλγεσ.8ελω κυριωσ να 3εφορτο8ω την τριχοιδη αλγη κα8ςσ εχω μπολικη και εχς και πρασικη αλγη στα τζαμια.εχω και εναν πλεκο για να κα8αριζει αρα μολισ και τα 2 ειδη φτασουν σε μεγαλο μεγε8οσ 8α τα δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος