clooyn 21 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Πρωινος,πρωινος σημερα με μια ερωτηση που με τρωει τις τελευταιες μερες.Ξερουμε πως η Chaeto για να αναπτυχθει,εκτως των αλλων παραμετρων θελει φωτισμο γυρω 6000-7000 κελβιν.Η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης:Εχει κανενας απο εσας φωτισει με κοκκινο led φωτισμο?Θα ηθελα πολυ την αποψη οσων το εχουν δοκιμασει γιατι σκευτομαι να το κανω τις τελευταιες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Στάθη λογικά θα πηγαίνει μια χαρά..Ιώδιο να υπάρχει στο νερό και θα πάει περίφημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim salt 23 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ο καλύτερος φωτισμός να αναπτυχθεί η άλγη είναι (θα σου πω σε led γιατί δεν γνωρίζω σε λάμπες) είναι white 4500k εως 6500k μαζί με violet και pink!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Εχω κρατησει και με μια απλη λαμπα οικονομιας(ψυχρη) και πηγε τρενο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Εχω κρατησει και με μια απλη λαμπα οικονομιας(ψυχρη) και πηγε τρενο.... +1000.επιτελους κραταω και μαλιστα βλεπω και τρελλη αναπτυξη με οικονομιας(ζεστη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 23 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Το αλλο που σκευτομαι ειναι να την ριξω στον πυργο της υπερχειλησης(μεγαλος χορος ) και να φωτιζεται συμφωνα με τις ωρες του ενυδρειου.Μετα τον τελευταιο λογαριασμο της ΔΕΗ,αφου τα ειδα τα κοκκινα λεντακια, σκεφτηκα τον τζαμπα που τελικα πρεπει να ζει.Τι λετε γι'αυτο?Θα εχει αναπτυξη η ειναι πολλα τα κελβιν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος