kotsosaqua 20 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Μια συμβουλη σας παρακαλω.Εχω το ενυδρειο της τετρα aquart 60 και εχει μεσα τ8 15 βατ απο την μανα του.εχω φυτα μεσα και δεν βλεπω πολυ αναπτυξη.εχω Co2 αλλα μου φενεται πρεπει να αυξησω τα βατ. Ποια-ες λαμπες μου προτεινετε να βαλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 20 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Τι φυτά έχεις? Όσο να 'ναι είναι λίγα τα 15 βατ στα 60 λίτρα.. Μπουκάλα Co2 έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 20 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2012 εχω εχινοδορο,λιμνοφυλλα,κρυπτοκορινα,και μικροσορουμ.και απο Co2 Diy ενα μπουκαλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Τα φυτα σου ειναι ευκολα. Λιπασματα χρησιμοποιεις? Εχεις υποστρωμα? Θα προτεινα αλλη μια λαμπα αλλα πες μου πρωτα ποσα κελβιν ειναι αυτη που εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 21 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 21 Οκτωβρίου 2012 απο λιπαασματα χρησιμοποιω της dennerle v30 complete και σιδηρο και σ7 βιτ της ιδιας εταιριας.και απο υποστρωμα jbl πριν κανα 6μηνο.απο φως δν μπορω να βαλω αλλη λαμπα γιατι ειναι το καπακι της τετρα aquart και με δεσμευει σε αυτο. Εχει απο την μανα του μια λαμπα που γραφει μονο τ8 15W τιποτε αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι με τα βατ της λαμπας σου,οι λαμπες βγαινουν σε συγκεκριμενες διαστασεις και βατ. Εκτος αν την αλλαξεις με τ5 που θα εχει περισσοτερα βατ αλλα αυτο θελει πατεντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 21 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 21 Οκτωβρίου 2012 κωλοενυδρεια απο εταιριες ....Diy μια ζωη ρε γμτ. τεσπα ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος