Jump to content

Πρόβλημα Φίλτρου !!!!! Βοήθεια Sos

n_vergopoulos

Recommended Posts

έβγαλα το φίλτρο (EHEIM pro II 2028) για να του βάλω έναν εξωτερικό θερμαντήρα, και από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να το ξεκινήσω. κάνει θόρυβο στην φτερωτή και εάν το κατεβάσω χαμηλά τον σωλήνα εξόδου έχει λίγο μεγαλύτερη ροή, όσο το έχω πάνω ίσα που ρίχνει και ακούγεται πολύ. έβγαλα φτερωτή είναι μια χαρά, παιδεύομαι εδώ και ένα τρίωρο τι μπορεί να έχει ? τι μπορώ να κάνω ? να πω ότι τον ξανά έβγαλα τον θερμαντήρα μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα.

και δεν πρόλαβα και να πάω και στην συνάντηση !!!!!!!

κουνα το αριστερα δεξια εαν δεν τραβηξει νερο τοτε αδειασε το ξανα (γιατι μαλλον εχει γεμισει το προφιλτρο) και κανε την διαδικασια ξανα υποτιθεται οτι με το μπουτον που εχει για να γεμιζει νερο αμα το πατησεις 5-6 φορες θα ειναι ενταξει

κουνα το αριστερα δεξια εαν δεν τραβηξει νερο τοτε αδειασε το ξανα (γιατι μαλλον εχει γεμισει το προφιλτρο) και κανε την διαδικασια ξανα υποτιθεται οτι με το μπουτον που εχει για να γεμιζει νερο αμα το πατησεις 5-6 φορες θα ειναι ενταξει

το άδειασα, το ξανά γέμισα, πάλι τα ίδια. και όταν του πρεσάρω το μπουτόν που έχει χάνει νερά

αν χανει νερα απο εκει δηλαδη το μπουτον τοτε φιλε μαλλον εχει προβλημα η κεφαλη του φιλτρου ..παντως κοιτα λιγο φλαντζες και γενικα ολα τα κινητα μερη μηπως δεν εχεις κουμπωσει κατι καλα .....ελπιζω να εχεις δευτερο φιλτρο

Παρόμοιο προβλημα ειχα και εγω με το 2071 και μου άλλαξαν ολόκληρη την κεφαλη φιλε μου. :unsure:

Ελπιζω να μην εχει προβλημα οντως το εσωτερικο λαστιχενιο μπουτον του. Εαν εισαι στην εγγυηση καλο ειναι να επικοινωνήσεις με το καταστημα.

Δυστυχώς δεν είναι στην εγγύηση, αλλά γιατί μου το έκανε στα καλά καθούμενα? μέχρι πριν το βγάλω για να βάλω τον θερμαντήρα δούλευε άψογα. και πότε θα γίνει η ζημιά????? Σαββάτο απόγευμα για να μη μπορώ να κάνω τίποτα !!!!!!

ευτυχώς που το ενυδρείο λειτουργεί με δύο φίλτρα !!!!!!

μήπως κάτι δεν πήγε καλά στη συναρμολόγηση πχ καμιά φλάτζα?

μια ιδέα για να μη χασεις τη βιολογία σου στο μεταξύ είναι να κρεμάσεις τα βιολογικά μέσα σε καλτσάκια χύμα στο ενυδρείο, και από κάτω να βάλεις μια αερόπετρα ωστε να δημιουργείται μια μικρή κυκλοφορία μεσα στα υλικά

μήπως κάτι δεν πήγε καλά στη συναρμολόγηση πχ καμιά φλάτζα?

μια ιδέα για να μη χασεις τη βιολογία σου στο μεταξύ είναι να κρεμάσεις τα βιολογικά μέσα σε καλτσάκια χύμα στο ενυδρείο, και από κάτω να βάλεις μια αερόπετρα ωστε να δημιουργείται μια μικρή κυκλοφορία μεσα στα υλικά

πολυ καλή ιδέα, το έκανα κιολας !!!!!!!

Δυστυχώς δεν είναι στην εγγύηση, αλλά γιατί μου το έκανε στα καλά καθούμενα? μέχρι πριν το βγάλω για να βάλω τον θερμαντήρα δούλευε άψογα. και πότε θα γίνει η ζημιά????? Σαββάτο απόγευμα για να μη μπορώ να κάνω τίποτα !!!!!!

ευτυχώς που το ενυδρείο λειτουργεί με δύο φίλτρα !!!!!!

Δυστηχως οι στραβες γινονται παντα τις ποιο ακαταλληλες στιγμες!

Εφοσον δεν ειναι στην εγγυηση, μπορεις να προσπαθησεις να την ανοιξεις ξεβιδωνοντας τις βιδες που εχει η κεφαλη και να καθαρισεις το ελαστικο μπουτον που εχει εσωτερικα και την πατουρα πανω στην κεφαλι και να ξεκασεις λιγο βαζελινη και να ξαναδοκιμασεις μηπως και στρωσει, αλλα συνηθως θελει αλλαγη ακριβως αυτο το εξαρτημα μια που με τον καιρο πιθανοτατα σκληραινει χανει σε ελαστικοτητα και εφαρμογη με αποτελεσμα να περνα δυστηχως το νερο και να τρεχει απο εκει που βγαινει το καλωδιο απο την κεφαλη εξωτερικα. Τωρα οτι δεν ετρεχε πριν δεν θελει να πει οτι καποια στιγμη δεν θα εμφανιζοταν το θεμα, αλλα απο την στιγμη που πατηθικε το κουμπι και ηταν να γινει, βγηκε το ολο προβλημα στη φόρα.

ναι θα το ανοίξω να δω τι μπορώ να κάνω.

κάποιος που να του έχει τύχει με το συγκεκριμένο φίλτρο ??????? :help:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...