g-keeper 20 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2012 παιδια καλησπερα.. εχω ενα ενυδρειο 126 λιτρα.το εχω στρωσει σωστα και εδω και 15 μερες που εχω βαλει τα χρυσοψαρα μου ολα πηγαιναν καλά,αλλαξα το μισο νερο πριν απο 2 μερες και μεχρι χθεσ ολα πηγαιναν τελεια.τωρα ομως ενα απο τα χρυσοψαρα μου απο εκει που ηταν οκ και ενεργητικο καθεται στον πατο,και κουνιεται ελαχιστα.η θερμοκρασια μου ειναι στους 24 βαθμουσ και οι μετρησεις μου τα βγαζουν ολα μια χαρα.τι μπορει να φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο και συμπλήρωσε την φόρμα διάγνωσης ασθένειας για περισσότερες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 20 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 20 Οκτωβρίου 2012 οταν λες αλλαγη νερου τι εννοεις? καθαρισες και το φιλτρο με νερο βρυσης? Με τι μετρας? στικ η υγρα? οπως ειπε και ο ebenos συμπληρωσε την φορμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος