AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Εχθες πηγα στο πετ σοπ για να παρω μερικα πραγματα για τα ενυδρειο μου εκει αντικρισα ενα μικρο κοριτσακι με την μαμα του να διαλεγουν μια μικρη γυαλα ηταν δεν ηταν 3 λιτρα και ενα ομορφο οραντα χρυσοψαρο πηγα να τους αποτρεψω λεγοντας οτι τα χρυσοψαρα δεν ζουν σε γυαλες μπορειτε να παρετε ενα 30 λ ενυδρειακι και το ψαρακι σας θα ειναι χαρουμενο ! αμεσως ο πετσοπας αρχισε της φιλοσοφιες του και η μητερα του κοριτσιου μου ειπε ειρωνικα τι "εισαι εσυ δηλαδη ειδικος ψαριων και τα ξερεις ολα" λοιπον επειδη νευριασα τους καλεσα στο σπιτι μου να δουν το πανεμορφο φυτεμενο ενυδρειο μου με τα 2 χρυσοψαρακια μου αλλα φυσικα αρνηθηκαν!επισης αγορασα τα 6 χρυσοψαρα που ειχαν μηνει στο πετ και τα εδωσα τα 4 στον ξαδερφο μου που εχει μια υπεροχη λιμνουλα δεν ηθελα να τα τοποθετησουν σε γυαλες καποιος πρεπει να κανει κατι για να σταματηση αυτο το εγκλημα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Εχθες πηγα στο πετ σοπ για να παρω μερικα πραγματα για τα ενυδρειο μου εκει αντικρισα ενα μικρο κοριτσακι με την μαμα του να διαλεγουν μια μικρη γυαλα ηταν δεν ηταν 3 λιτρα και ενα ομορφο οραντα χρυσοψαρο πηγα να τους αποτρεψω λεγοντας οτι τα χρυσοψαρα δεν ζουν σε γυαλες μπορειτε να παρετε ενα 30 λ ενυδρειακι και το ψαρακι σας θα ειναι χαρουμενο ! αμεσως ο πετσοπας αρχισε της φιλοσοφιες του και η μητερα του κοριτσιου μου ειπε ειρωνικα τι "εισαι εσυ δηλαδη ειδικος ψαριων και τα ξερεις ολα" λοιπον επειδη νευριασα τους καλεσα στο σπιτι μου να δουν το πανεμορφο φυτεμενο ενυδρειο μου με τα 2 χρυσοψαρακια μου αλλα φυσικα αρνηθηκαν!επισης αγορασα τα 6 χρυσοψαρα που ειχαν μηνει στο πετ και τα εδωσα τα 4 στον ξαδερφο μου που εχει μια υπεροχη λιμνουλα δεν ηθελα να τα τοποθετησουν σε γυαλες καποιος πρεπει να κανει κατι για να σταματηση αυτο το εγκλημα !!! ακομα και τα 30 λιτρα ειναι λιγα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2012 ακομα και τα 30 λιτρα ειναι λιγα..... το ξερω ειναι οριακα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2012 εσυ καλα τα λες αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι παντος μπραβο για το θαρρος σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 20 Οκτωβρίου 2012 το ξερω ειναι οριακα ! Δεν ειναι οριακα ειναι λιγα εως ελαχιστα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 20 Οκτωβρίου 2012 ακομα και τα 30 λιτρα ειναι λιγα..... τουλαχιστον ομως ειναι καλητερα απο μια γυαλα !! ο αλλος υπαλληλος που ειναι νεαρος χομπιστας μου ειπε οτι καθε μερα αγοραζουν ενα σορο χρυσοψαρα και μινι γυαλες ξερει οτι ειναι εγκλημα αλλα δεν μπορει να μιληση μια φορα παραλιγο να χασει την δουλεια του ! αν και τους προειδοποιει οτι δεν θα αντεξει το ψαρακι δεν ακουνε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 20 Οκτωβρίου 2012 εσυ καλα τα λες αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι παντος μπραβο για το θαρρος σου... δεν αντεξα αλλο !!! στεναχωρηθηκα που δεν μπορεσα να σωσω την ζοουλα του ομως δεν καταφερα κατι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 20 Οκτωβρίου 2012 δεν αντεξα αλλο !!! στεναχωρηθηκα που δεν μπορεσα να σωσω την ζοουλα του ομως δεν καταφερα κατι .... δεν μπορεις να κανεις κατι μην στεναχωριεσαι δυστυχως αυτα τα φαινομενα ειναι παντου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Εχθες πηγα στο πετ σοπ για να παρω μερικα πραγματα για τα ενυδρειο μου εκει αντικρισα ενα μικρο κοριτσακι με την μαμα του να διαλεγουν μια μικρη γυαλα ηταν δεν ηταν 3 λιτρα και ενα ομορφο οραντα χρυσοψαρο πηγα να τους αποτρεψω λεγοντας οτι τα χρυσοψαρα δεν ζουν σε γυαλες μπορειτε να παρετε ενα 30 λ ενυδρειακι και το ψαρακι σας θα ειναι χαρουμενο ! αμεσως ο πετσοπας αρχισε της φιλοσοφιες του και η μητερα του κοριτσιου μου ειπε ειρωνικα τι "εισαι εσυ δηλαδη ειδικος ψαριων και τα ξερεις ολα" λοιπον επειδη νευριασα τους καλεσα στο σπιτι μου να δουν το πανεμορφο φυτεμενο ενυδρειο μου με τα 2 χρυσοψαρακια μου αλλα φυσικα αρνηθηκαν!επισης αγορασα τα 6 χρυσοψαρα που ειχαν μηνει στο πετ και τα εδωσα τα 4 στον ξαδερφο μου που εχει μια υπεροχη λιμνουλα δεν ηθελα να τα τοποθετησουν σε γυαλες καποιος πρεπει να κανει κατι για να σταματηση αυτο το εγκλημα !!! Αυτα ειναι τα 2 απο τα 6 που εσωσα ειναι σε καραντινα και σε 2 μερουλες θα μπουν στο 70λ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 20 Οκτωβρίου 2012 δεν μπορεις να κανεις κατι μην στεναχωριεσαι δυστυχως αυτα τα φαινομενα ειναι παντου.... τουλαχιστων εσωσα τα 6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη! Αυτό το άσχημο φαινόμενο με τα χρυσόψαρα δεν πρόκειται να εξαλείψει ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 20 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχως ετσι ειναι αυτα! Δεν μπορεις να κανεις κατι! Τουλαχιστον εμεις να κανουμε το μερος μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 Author #13 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη! Αυτό το άσχημο φαινόμενο με τα χρυσόψαρα δεν πρόκειται να εξαλείψει ποτέ! στην φιλανδια απαγορευετε να εχεις ψαρι κατω απο 30 λιτρα !!αλλα μονο στην φιλανδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Οκτωβρίου 2012 Author #14 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχως ετσι ειναι αυτα! Δεν μπορεις να κανεις κατι! Τουλαχιστον εμεις να κανουμε το μερος μας... και τα ψαρια ψυχη εχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 20 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς Αγγελική η ιστορία είναι γνωστή.Τα pet shop φιλοξενούν κάποια ψαράκια μέχρι να τα πουλήσουν. Το άλλο με τα ποτήρια και τους μονομάχους τι σου λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς Αγγελική η ιστορία είναι γνωστή.Τα pet shop φιλοξενούν κάποια ψαράκια μέχρι να τα πουλήσουν. Το άλλο με τα ποτήρια και τους μονομάχους τι σου λέει? Σφηνοποτηρα δεν λες καλύτερα, τα ποτήρια είναι και μεγάλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 20 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Παιδια μονο τα χρυσοψαρα λυπαστε?Δειτε και τα αλλα ψαρια πως ειναι.....Σε ενα πετ σοπ εχει 6 ενυδρεια οπου στο ενα εχει συνδυασει απο γκαπυ μεχρι αγγελοψαρα και οτι αλλο χωρεσει....Και ρωτησα την πετ σοπα(γυναικα ειναι) και μου ειπε οτι εχει 6 λογω οτι γλυτωνει τους καθαρισμους,ρευμα και τα λοιπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Οκτωβρίου 2012 Author #18 Share 21 Οκτωβρίου 2012 και αυτο με τους μονομαχους πολυ μου την δινει εχω αγορασει 2 που ζουσαν σε αθλια κατασταση αλλα δυστηχος απο αστρωτο φιλτρο τους εχασα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Οκτωβρίου 2012 Author #19 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Αυτα ειναι τα 2 απο τα 6 που εσωσα ειναι σε καραντινα και σε 2 μερουλες θα μπουν στο 70λ! ακομα καλητερα σε λιμνη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 16 Νοεμβρίου 2012 Author #20 Share 16 Νοεμβρίου 2012 λοιπον πως τα εφερε ετσι η τυχη την ημερα που πηγα να παραλαβω το νεο ενυδρειο μου να σου παλυ η μητερα με το κοριτσακι ηρθαν για να αγορασουν ενα ακομα κακομοιρο χρυσοψαρο ! δεν χαρηκαν και τοσο που με ειδαν γιατι καταλαβαν οτι ειχα δικιο αλλα παλυ κανοντας το ιδιο λαθος ευτιχος ομως για καλη τυχη του ψαριου το μαγαζι το ειχε ο ιδιωκτητης εκεινη την ημερα ο κυριος Γ. λοιπον σπανιος ερχετε στο μαγαζι ξερει τα παντα για τα ψαρια οταν λοιπον εξηγησε στην κυρια οτι δεν πουλαει χρυοψαρα που προοριζοντε για γυαλες το μωρο αρχισε να κλεει η μητερα αρχισε να τον κατηγορη και ο κ Γ της απαντησε πολυ σωστα οτι δεν εχει αναγκη τα λεφτα της και αν θελει μπορει να αγορασει ενα ενυδρειακι αλλιως να μην ξανα πατησει στο μαγαζι !αυτη εψαχνε να βρει τον υπαλληλο που της ειχε δωσει το προηγουμενο ευτιχος δεν ηταν εκει ! το κατα ευχαριστηθηκα !!! οσο για τον υπαλληλο λυπαμε γιατι θα χασει την δουλεια του υτα παθενεις αν δεν ακους το αφεντικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 16 Νοεμβρίου 2012 #21 Share 16 Νοεμβρίου 2012 πολύ καλή η ιστορία όλη . όσο για τον υπάλληλο κρίμα γιατί η εποχές είναι δύσκολες αλλά τι να κάνουμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 16 Νοεμβρίου 2012 #22 Share 16 Νοεμβρίου 2012 λοιπον πως τα εφερε ετσι η τυχη την ημερα που πηγα να παραλαβω το νεο ενυδρειο μου να σου παλυ η μητερα με το κοριτσακι ηρθαν για να αγορασουν ενα ακομα κακομοιρο χρυσοψαρο ! δεν χαρηκαν και τοσο που με ειδαν γιατι καταλαβαν οτι ειχα δικιο αλλα παλυ κανοντας το ιδιο λαθος ευτιχος ομως για καλη τυχη του ψαριου το μαγαζι το ειχε ο ιδιωκτητης εκεινη την ημερα ο κυριος Γ. λοιπον σπανιος ερχετε στο μαγαζι ξερει τα παντα για τα ψαρια οταν λοιπον εξηγησε στην κυρια οτι δεν πουλαει χρυοψαρα που προοριζοντε για γυαλες το μωρο αρχισε να κλεει η μητερα αρχισε να τον κατηγορη και ο κ Γ της απαντησε πολυ σωστα οτι δεν εχει αναγκη τα λεφτα της και αν θελει μπορει να αγορασει ενα ενυδρειακι αλλιως να μην ξανα πατησει στο μαγαζι !αυτη εψαχνε να βρει τον υπαλληλο που της ειχε δωσει το προηγουμενο ευτιχος δεν ηταν εκει ! το κατα ευχαριστηθηκα !!! οσο για τον υπαλληλο λυπαμε γιατι θα χασει την δουλεια του υτα παθενεις αν δεν ακους το αφεντικο!!! να ξερεις οτι τις περισσοτερες φορες ........it's the other way round swettie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 16 Νοεμβρίου 2012 Author #23 Share 16 Νοεμβρίου 2012 πολύ καλή η ιστορία όλη . όσο για τον υπάλληλο κρίμα γιατί η εποχές είναι δύσκολες αλλά τι να κάνουμε ! να ξερεις οτι τις περισσοτερες φορες ........it's the other way round swettie!!! ναι δεν ηταν δικο του το λαθος μωρε τι να εκανε και αυτος αφου τον επριξαν !! buelligan75 δυστηχος ετσι ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος