grigoros 20 Οκτωβρίου 2012 Author #26 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Γιάννη και εγώ θέλω να πάρω Vortech αλλά η τιμή ξεφεύγει πολύ και δεν είμαστε για πολλά πολλά αυτή την εποχή ( καργ.....α εφορία!!!! ) , αν βρω Vortech σε καλή τιμή σίγουρα θα την προτιμήσω, λέω να περιμένω λίγο μήπως και πετύχω καμμιά ευκαιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Οκτωβρίου 2012 #27 Share 20 Οκτωβρίου 2012 τετοια πραγματα μονο οι Vortech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Οκτωβρίου 2012 #28 Share 20 Οκτωβρίου 2012 (edited) Κι ο σεισμος.Εχεις δει τι κανει σε rimless; Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 20 Οκτωβρίου 2012 Author #29 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Αχ με μπριζώνετε βραδιάτικα και θα παρασυρθώ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Οκτωβρίου 2012 #30 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Κι ο σεισμος.Εχεις δει τι κανει σε rimless; Χαχαχαχαα οχι δεν θα ηθελα να μαθω ουτε να το δω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 20 Οκτωβρίου 2012 χα χα χα αν θέλεις μπορώ να σε παρασύρω... κληρονομικό χάρισμα !!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Οκτωβρίου 2012 #32 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχαχαα οχι δεν θα ηθελα να μαθω ουτε να το δω!!!! Θα μαθεις... θελεις δεν θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 20 Οκτωβρίου 2012 #33 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Θα μαθεις... θελεις δεν θελεις εκλεισες καμια συφωνια με τον εγκελαδο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 21 Οκτωβρίου 2012 Author #34 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Τελικά με ψήσανε οι Ecotechάδες και θα πάρω μια MP40, αργότερα αν βρω και άλλη ευκαιρία θα πάρω άλλη μια να συμπληρώσω το setup, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια που μου προσφέρατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος