paul.asty 20 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Σκεφτηκα να φτιαξω ενα γαριδοενυδρειο . Ετσι αποφασησα να παρω ενα ενυδρειο (Dennerle complete plus 30lt) και αποφασησα ποιες γαριδες θα βαλω μεσα(res cherry).Αλλα θα ηθελα να μου προτεινετε καποια φυτα για να βαλω , μεχρι στιγμης εχω καταληξει σε κερατοφυλλο,java moss,anudia nana,eleocharis parvulus και egeria densa.Λοιπον τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2012 mia χαρα σε βρισκω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2012 και κατι ακομα , χρειαζετε να βαλω συστημα CO2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 20 Οκτωβρίου 2012 ?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 20 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Με αυτα τα φυτα που θελεις δεν χρειαζεται.Το πολυ πολυ φτιαξε ενα diy co2 και θα εισαι μια χαρα η παρε ενα seachem exel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 20 Οκτωβρίου 2012 οκ , σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Excel και egeria densa δεν παει παιδια,αν κανει χρηση θα λιωσει το φυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 21 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 21 Οκτωβρίου 2012 καλα αν ειναι δεν θα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 4 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Excel και egeria densa δεν παει παιδια,αν κανει χρηση θα λιωσει το φυτο.http://www.aquazone.gr/forums/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png Το ίδιο και το κερατοφυλλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 4 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 Excel και egeria densa δεν παει παιδια,αν κανει χρηση θα λιωσει το φυτο. +1 Επισης προτεινει η να βγαλεις την anubia η να μην τη κλαδεψεις ποτε....! καλη αρχη με το ενυδρειακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 δεν χρησιμοποιω excel καθολου το ενυδρειακι τρεχει περιπου 2 μηνες με ψαρια , φυτα και γαριδες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80607&page=1 αν και το εχω αλλαξει λιγο απο τοτε οσο για το CO2 αυτες τις μερες θα φτιαξω ενα συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 (edited) οσο για το CO2 αυτες τις μερες θα φτιαξω ενα συστημα diy αν φτιάξεις, με τις οδηγίες που έχει αναρτήσει ο Rastafarian στο αντίστοιχο topic, θα είναι σούπερ το ενυδρείο σου! Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #13 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 μπορεις να το βρεις και να στειλεις το λινκ γιατι αν μιλαμε για το ιδιο θα μου παρει αρκετο χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 μπορεις να το βρεις και να στειλεις το λινκ γιατι αν μιλαμε για το ιδιο θα μου παρει αρκετο χωρο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=64857 & http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #15 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 εγω θα φτιαξω το δευτερο ( οχι του rastafarian ) αλλα εχω μια ερωτηση εχω δει πολλους , οι οποιοι μετα το μπουκαλι με το μειγμα βαζουν ενα πιο μικρο με νερο (νομιζω) να βαλω εγω τετοιο μπουκαλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 4 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 εγω θα φτιαξω το δευτερο ( οχι του rastafarian ) αλλα εχω μια ερωτηση εχω δει πολλους , οι οποιοι μετα το μπουκαλι με το μειγμα βαζουν ενα πιο μικρο με νερο (νομιζω) να βαλω εγω τετοιο μπουκαλι? θα σου χρειαστει για τον ελεγχο των φυσαλλιδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Φεβρουαρίου 2013 Author #17 Share 4 Φεβρουαρίου 2013 να ελεγχω τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 5 Φεβρουαρίου 2013 Η δικια μου egeria denza πάντως ρε παιδιά με καθημερινή χρήση του excel δεν έχει πάθει τίποτα και την κλαδεύω και κάθε 2 εβδομάδες γιατί βγαίνει έξω από το ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος