Akridas66 11 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Αν το περναει μεσα απο την φτερωτη και διμιουργει κενο,μπορει με τον καιρο να χαλαση ο κυκλοφοριτης...επισης κεγαλητερο αποτελεσμα εχουμε οταν το co2 μενει περισοτερη ωρα μεσα στο νερο και διαλυεται το μεγαλητερο μερος του σε αυτο...αμα σε ικανοποιη το αποτελεσμα ομως,παω πασο :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Νοεμβρίου 2012 #27 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν το πρόβλημα της διάχυσης νομίζω το έλυσα..Πήρα το τέλος από το σωληνάκι και το έβαλα στην είσοδο από έναν κυκλοφορητή .Τώρα βλέπω πως ο κυκλοφορητής ανά τακτά χρονικά διαστήματα πετάει πολλές μικρές φυσαλίδες σαν να ψεκάζει... Από τι στιγμή που έχεις κυκλοφορητή , γιατί δεν φτιάχνεις τη λύση του dyi που προτείνει ο rasta ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsiovic 11 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Έχω παραγγείλει σκάλα διάχυσης .Πάντως προς το παρόν νομίζω πως είναι μια χαρά θα δείξει και στην συνέχεια.Ευχαρηστώ πολύ πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Νοεμβρίου 2012 #29 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος