Jump to content

Θεραπεια Με Flagyl

dikaios

Recommended Posts

θα ηθελα να μαθω αν χρειαστει να κανω θεραπεια με το συγκεκριμενο φαρμακο ποια βηματα θα ακολουθησω(δοσολογια αλλαγες...)!!επισης αν το διαλυσω μεσα στην τροφη τους -πχ μια καψουλα ,τι θα πρεπει να κανω??πρεπει να κανω αλλαγη νερου?καθε ποτε να το κανω με το φαγητο.εχω ακουσει πολλα για την θεραπεια αλλα δεν εχω ολες τις πληροφοριες!!αν θελετε... :bigemo_harabe_net-82:

κανε αναζητηση εδω μεσα.εχει συζητηθει αρκετα.

το ξερω απλα θα ηθελα καποιος να μου πει αναλυτικα ΑΜΑ μπορει παλι..και επεισης ηθελα να ρωτησω -αμα μουλιασω μια καψουλα με το φαγητο τους και τους ταισω θα πρεπει να κανω αλλαγη νερου-να βαλω ανθρακα?

το φλατζιλ δεν πειραζει βιολογια,θα σου ανεβασει ομως αποτομα τη σκληροτητα.

ανθρακα και βεβαια μετα την αλλαγη νερου.

αν μουλιασω μονο μια καψουλα στο φαγητο τους??τι ποσοστο αλλαγη?

το φλατζυλ ποτε δεν διαλυεται οτι και να κανεις στο 100%.1 τιπ ,ειναι να βρασεις λιγο νερο με ενα μπρικι και να διαλυσεις οσο μπορεις εκει μεσα και μετα να μουλιασεις την τροφη και να ταισεις.

γενικως μικρες και συχνες αλλαγες νερου.

Προσοχη!!!!

Δεν μουλιαζουμε την καψουλα αλλα το περιεχομενο αυτης και οχι ολη.

• Like 1

Σε περιπου ενα κυβο κατεψυγμενης καρδιας, βαζουμε το 1/3 της καψουλας για 8 ημερες. Αλλαγες περιπου 30% ανα 2 ημερες και στο τελος του 8ημερου ανθρακας!

• 3 weeks later...

εγω που ταιζω με Bits ποια ειναι η δοσολογια?

εγω που ταιζω με Bits ποια ειναι η δοσολογια?

Η δοσολογια ειναι η ιδια(αυτη που λεει ο Νινταλ πιο πανω)το 1/3 της καψουλας....Απλα λεει καρδια γιατι μπορεις να την πλασεις ενω με τα bits δεν νομιζω να το καταφερεις.....

καθε μερα απο 1/3 ,η 1/3 και τις 8 μερες?αμα δεν εχω κυβους ,πειραζει?Λεω να την(bits) μουλιασω με σκορδοζουμο-θα εχει αποτελεσμα? .επισης στις 8 μερες -θα κανω τεσσερις αλλαγες 30%?

καθε μερα απο 1/3 ,η 1/3 και τις 8 μερες?αμα δεν εχω κυβους ,πειραζει?Λεω να την(bits) μουλιασω με σκορδοζουμο-θα εχει αποτελεσμα? .επισης στις 8 μερες -θα κανω τεσσερις αλλαγες 30%?

Καθε μερα το 1/3.....το κυβος το λεμε σαν μεγεθος....σε μια ποσοτητα καρδιας με απλα λογια....μετα απο 8 μερες θεραπειας κανεις αλλαγη 30% και προσθετεις στο φιλτρο σου ανθρακα.....αυτο με τις 4 αλλαγες δεν το καταλαβα....

λεει ο nidal αλλαγες νερου καθε δυο μερες!και ρωτησα αν πρεπει να κλεινει δυο μερες και την τριτη να αλλαζω το 30% η αν καθε δευτερη μερα πρεπει να κανω αλλαγη 30%

λεει ο nidal αλλαγες νερου καθε δυο μερες!και ρωτησα αν πρεπει να κλεινει δυο μερες και την τριτη να αλλαζω το 30% η αν καθε δευτερη μερα πρεπει να κανω αλλαγη 30%

Καθε δευτερη......

• 1 month later...

αν αντι για καψουλα flagyl χρησιμοποιησουμε συροπι υπαρχει θεμα? και ποια η δοσολογια στο συροπι?

Για συποπι δεν νομιζω να κανει ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος Ευχαριστω!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...