lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα σε όλους σκέφτηκα οτι πέρα απο τις συναντήσεις που τα λέμε έλεγα μήπως μαζευομασταν να παίξουμε και μπάλα!! ετσι για το χαβαλέ μας για να έχουμε να λέμε και πολυ περισσότερα και στις συναντήσεις τι λέτε;;; περιμένω συμμετοχές και ανάλογα το αποτέλεσμα τον συμμετοχων θα κανονισουμε που θα παίζουμε και πως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Εγω παιζω pro και fifa αν σε ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 19 Οκτωβρίου 2012 καλή ιδέα και αυτή!! περιμένω συμμετοχές και φυσικά είσαι η πρώτη...............σου δίνω και το 10!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 19 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 19 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα σε όλους σκέφτηκα οτι πέρα απο τις συναντήσεις που τα λέμε έλεγα μήπως μαζευομασταν να παίξουμε και μπάλα!! ετσι για το χαβαλέ μας για να έχουμε να λέμε και πολυ περισσότερα και στις συναντήσεις τι λέτε;;; περιμένω συμμετοχές και ανάλογα το αποτέλεσμα τον συμμετοχων θα κανονισουμε που θα παίζουμε και πως! εγω μεσα αν και τα εχω παρατησει χρονια τωρα...θα ξεσκουριασω λιγακι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 19 Οκτωβρίου 2012 καλή ιδέα και αυτή!! περιμένω συμμετοχές και φυσικά είσαι η πρώτη...............σου δίνω και το 10!! Η πρωτη στο pro η στο fifa ναι,γιατι στο 5χ5 ουτε 10 μετρα δεν θα μπορω να τρεξω με τοσα τσιγαρα που καπνιζω! Θα χρειαστουμε και φορειο με μπουκαλες οξυγονου να με παρουν!αχαχαχαχχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 19 Οκτωβρίου 2012 έλα εσύ και DIY co2 σου φέρνω! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=64857 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 19 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Kαλό θεματάκι, αν και δύσκολο να έρθω λόγω απόστασης! Πάντως αν θέλετε να δείτε συμμετοχές, καλό είναι να αλλαξει ο τίτλος σε <<συνατηση ενυδρειόφιλων για ποδοσφαιρο>> Έτσι ίσως να μπουν περισσότερα άτομα για να δηλώσουν συμμετοχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 19 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μέσα και εγώ..αν και έχουμε σκουριάσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μέσα και εγώ..αν και έχουμε σκουριάσει.. δεν εισαι ο μονος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μέσα και εγώ..αν και έχουμε σκουριάσει.. Βαγγελη αν σκουριασες εσυ νεο παιδι τι να πουμε και εμεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 Author #11 Share 19 Οκτωβρίου 2012 (edited) το βραδυ θα βγαλουμε συμμετοχες και εχουμε συνεχεια! Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2012 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 19 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 19 Οκτωβρίου 2012 το βραδυ θα βγαλουμε συμμετοχες και εχουμε συνεχεια! Παιδιά αν το κανονίσετε, θέλουμε υλικό! Είτε βίντεο είτε φωτογραφικο υλικό. Αυτό το γεγονός πρέπει να υπάρχει στο αρχείο! Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 19 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Βαγγελη αν σκουριασες εσυ νεο παιδι τι να πουμε και εμεις? Το ρίξαμε στα γυμναστήρια και γίναμε μονοκόμματοι..έλα,μια χαρά είσαι και εσύ για μπαλίτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 19 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 19 Οκτωβρίου 2012 μεσα κι εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 Author #15 Share 19 Οκτωβρίου 2012 μεσα κι εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Το ρίξαμε στα γυμναστήρια και γίναμε μονοκόμματοι..έλα,μια χαρά είσαι και εσύ για μπαλίτσα... φετες λεμε .αν ερθω εγω με την κοιλια μου θα νομιζουν οτι καταπια την μπαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 19 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 19 Οκτωβρίου 2012 aquazone f.c ....... αυτα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 19 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 19 Οκτωβρίου 2012 καλη ιδεα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 Author #19 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά αν το κανονίσετε, θέλουμε υλικό! Είτε βίντεο είτε φωτογραφικο υλικό. Αυτό το γεγονός πρέπει να υπάρχει στο αρχείο! Τι λέτε? υλικο θα εχουμε πολυ θα υπαρχει πλανο απο την αρχη εμφανίσεις,φωτογραφιες βιντεο συνεντευξεις κ.α...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2012 Author #20 Share 19 Οκτωβρίου 2012 aquazone f.c ....... αυτα ειναι :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Οκτωβρίου 2012 #21 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μπορω να κανω τον speaker?Παντα το ηθελα Αμαζονιοι vs Αφρικανοι! αχαχαχαχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 19 Οκτωβρίου 2012 #22 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μπορω να κανω τον speaker?Παντα το ηθελα Αμαζονιοι vs Αφρικανοι! αχαχαχαχχ Kαι οι ριφάδες τερματοφύλακες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Οκτωβρίου 2012 #23 Share 19 Οκτωβρίου 2012 έλα εσύ και DIY co2 σου φέρνω! http://www.aquazone....showtopic=64857 χαχαχα Και εγω ενα τετοιο θα το χρειαστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Οκτωβρίου 2012 #24 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 19 Οκτωβρίου 2012 #25 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μέσα και εγω!! Αλλα αλμυρο vs γλυκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος