Alexpsycho 19 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Το πρώτο Narcosis Angelfish σε ενυδρείο είναι γεγονός.Το υπέροχο αυτό ψάρι ζει στα νησιά Cook 360 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας...Είναι ήμι/επιθετικό και όχι απόλυτα ασφαλές για ενυδρείο Reef. Σε πλήρη ανάπτυξη δεν ξεπερνά τα 8 εκατοστά.Θέλει τουλάχιστον 100 λίτρα νερό για να ζήσει. Η τιμή του όπως την είδαμε εχθές ήταν 5.000 δολλάρια...απο γνωστό Αμερικάνικο κατάστημα.(http://www.liveaquaria.com/diversden/itemdisplay.cfm?c=2733+3&ddid=168280&ref=4282&subref=AI&cmpid=E-_-TR-_-DDN-_-PRDCT) Το ψάρι πουλήθηκε σε 10 λεπτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2012 φτου μου.. δεν το πρόλαβα !!! μα είναι τρελοί ? τόσα λεφτά για ένα ψάρι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Αν βάψω μια χρομίδα κίτρινη και της βάλω και μια μαύρη βούλα λες να "πιάσει" το κόλπο?... άσε που θα είναι και reef safe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω οτι για το πρώτο ψάρι στο χόμπι είναι μια λογική τιμή... έχε υπόψη σου οτι το ψάρι λάμπει....σαν να είναι βαμμένο με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 19 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Είμαι σίγουρος ότι το αγόρασε Έλληνας, γιατί .... λεφτά υπάρχουν !! Ευχαριστούμε για την πληροφορία, Άλεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 19 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Nαι αλλα δεν ξερετε ποιος το πηρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχουν και φωσφορούχα χρώματα... τι αν βάψανε γάτες, τι αν βάψουμε ψάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 19 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Nαι αλλα δεν ξερετε ποιος το πηρε.... Έχουν από μια λίστα οι διαχειριστές αλλά έχει διαρεύσει στα media και μια λίστα ακόμα που έχουν ονόματα που καίνε, πιθανοί αγοραστές του πανάκριβου αυτού ψαριού. Μένει να οριστεί συνέλευση, να ανοίξουν οι λίστες και να συγκριθούν μεταξύ τους. Κ ps Τώρα μεταξύ μας, παίζει να είναι και ο "μαζί το φάγανε το ψάρι" ο οποίος αποκλείστηκε από οποιαδήποτε λίστα λόγω ότι δεν ήταν lista-safe !! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Εγώ όχι πάντως.Τόσα χρήματα θα έδινα μόνο για ένα ELOS που ζαχαρώνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaspre 19 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 19 Οκτωβρίου 2012 πολυ ομορφο το ψαρακι,ανετα το αγοραζα και θα εδινα και μεχρι 25 ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 19 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Αν πουλήσω το Burgman το παίρνω άνετα, θα γλιτώσω και τέλη κυκλοφορίας, σέρβις, βενζίνες κτλ. Θα έχει και μεταπωλητική αξία, μόνο αν το πάρω πρέπει να πάω πρώτα στην εκκλησία να ανάψω μια λαμπάδα και να κάνω κάθε μέρα τον σταυρό μου μην πεθάνει, βρε ουουουστ που θα δώσω τόσα λεφτα για ψάρι, δεν βάφομαι εγώ καλύτερα με πράσινο σπρέι να μπω μέσα στο ενυδρείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 19 Οκτωβρίου 2012 πολυ ομορφο το ψαρακι,ανετα το αγοραζα και θα εδινα και μεχρι 25 ευρω! με 25 ευρώ δεν αγοράζεις ούτε ένα λέπι απ αυτό !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 19 Οκτωβρίου 2012 .....δεν βάφομαι εγώ καλύτερα με πράσινο σπρέι να μπω μέσα στο ενυδρείο!!! Αυτό να δω και τίποτα στον κόσμο !!! Και άμα το θέλεις και reef υπάρχει και αυτός ο τρόπος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 19 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 19 Οκτωβρίου 2012 ....... βάφομαι εγώ καλύτερα με πράσινο σπρέι να μπω μέσα στο ενυδρείο!!! Πόσο πάει το μοναδικό αυτό κομμάτι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 19 Οκτωβρίου 2012 τοσο ακριβο ψαρι δεν το βαζεις σε ενυδρειο αλλα σε θυριδα :ninja: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 19 Οκτωβρίου 2012 ΠΑιδες..... όποιος θέλει να το δεί απο κοντα..... μπορει να περάσει από το σπίτι!!! Τωρα ετοιμαζομαι για άλλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim salt 23 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 23 Οκτωβρίου 2012 oxi βρε Αλεξ... το πούλησα χτες 200 ευρώ!!! damm!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος