Τοληs 18 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σε ολουs.Πηγα σε δυο γνωστα petshop στην Θεσσαλονικη για να βρω τα cpd (celestial pearl danio) και δεν υπαρχουν,μαλιστα στο ενα δεν τα ηξερε καθολου και στο αλλο μου ειπε οτι κατι του θυμιζε η περιγραφη μου!!Ξερει κανειs απο Sallonika που μπορω να τα βρω??Μηπωs εχουν και καμια αλλη ονομασια και για υτο δεν μπορουν να καταλαβουν για ποιο τουs μιλαω.Παντοs δεν το ειχαν σιγουρα γιατι τα κοιταξα ολα ενα ενα!!!Τοσο σπανιο ειναι ρε παιδια??Αντε ρε Sallonika....βοηθεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Η ονομασια τους ειναι αυτη celestial pearl danio και γενικα ειναι λιγο σπανια ψαρακια,τουλαχιστον Αθηνα τα φερνουν αλλα οχι συνεχεια. Μονο θα παρακαλεσω οποιος θελει να βοηθησει τον φιλο να του στειλει το ονομα του μαγαζιου σε πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 18 Οκτωβρίου 2012 χαχα......τα τελευταια 10 χρονια αντε να εχουν ερθει..5-6 φορες.....ισως και πολλες λεω. μαλλον δεν εχεις καταλαβει σε τι πολη ζεις φιλε μου. εχε τα ματια σου ανοιχτα στις εισαγωγες καταστηματων εκ αθηνων.εκει θα τα βρεις λογικα πιο συντομα,εκτος και αν εχει γινει κανα μικρο θαυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 18 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Ενοειτε με pm...δεν χρειαζονται διαφημιση,τα πανε καλα και απο μονοι τουs !!Θα κανω το παν για να τα δω live αυτα τα ψαρακια...απο φωτογραφια σκιζουν!!!!Νομιζω οτι το ενα petshop φερνει απο Αθηνα αλλα μονο κατι του θυμιζε του τυπου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowVValker 18 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Είχε φέρει ένα πετ στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη βδομάδα, αλλά πήγα χθες και τα είχαν εξαφανίσει όλα. Μου είπε ότι θα ξαναφέρει σύντομα. Όταν έχω νέα θα σε ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 19 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 19 Οκτωβρίου 2012 να ξερες ποσοι ψαχνουν εδω και μηνες.................. Οντως παντως μερικοι δε τα ξερουν καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramp 19 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2012 μονο θα παρακαλεσω οποιος θελει να βοηθησει τον φιλο να του στειλει το ονομα του μαγαζιου σε πμ Συγνώμη, θα μπορούσα να μάθω γιατί θα πρέπει να στείλω το όνομα του μαγαζιού μόνο με πμ; Κάποιοι άλλοι που ενδιαφέρονται κι αυτοί για τα συγκεκριμένα ψαράκια γιατί να μην ενημερωθούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 19 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σε ολουs.Φιλε gramp νομιζω οτι απαγορευεται η διαφημιση, χωριs να ειμαι σιγουροs για υτο που γραφω.Εσυ βλεπω εχειs cpd!!!Σου περισσευουν καμια 10αρια μηπωs ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σε ολουs.Φιλε gramp νομιζω οτι απαγορευεται η διαφημιση, χωριs να ειμαι σιγουροs για υτο που γραφω. Γι αυτο ακριβως φιλε gramp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramp 19 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Παρόλο που δε νομίζω πως αποτελεί διαφήμιση για κάποιο κατάστημα η αναφορά σε κάποιο είδος που διαθέτει, σίγουρα ο rastafarian ως συντονιστής κατέχει καλύτερα την πολιτική δημοσιεύσης του φόρουμ οπότε δεν έχω λόγο να επιμένω. Τα δικά μου cpd τα χάρισα πρόσφατα σε συγχομπίστα γιατί το ενυδρείο τους καταργήθηκε. Σου στέλνω σε πμ το κατάστημα που έκανε καινούρια παραλαβή πρόσφατα και έχει πολλά cpd στην τιμή των 3 ευρώ/άτομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 19 Οκτωβρίου 2012 Author #11 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ gramp...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 19 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Παρόλο που δε νομίζω πως αποτελεί διαφήμιση για κάποιο κατάστημα η αναφορά σε κάποιο είδος που διαθέτει, σίγουρα ο rastafarian ως συντονιστής κατέχει καλύτερα την πολιτική δημοσιεύσης του φόρουμ οπότε δεν έχω λόγο να επιμένω. Τα δικά μου cpd τα χάρισα πρόσφατα σε συγχομπίστα γιατί το ενυδρείο τους καταργήθηκε. Σου στέλνω σε πμ το κατάστημα που έκανε καινούρια παραλαβή πρόσφατα και έχει πολλά cpd στην τιμή των 3 ευρώ/άτομο. Τοσο ακριβα?Εγω 1 ευρω το ενα τα βρηκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 20 Οκτωβρίου 2012 Author #13 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Πηγα σημερα και ειδα τα cpd.....δεν ενθουσιαστηκα δυστυχωs!!!Τα συγκεκριμενα δεν ηταν και πληρη ανεπτυγμενα 1cm το πολυ να ηταν!!Εβαλα guppy αρσενικα τελικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Απ όσο γνωρίζω είναι δυο καταστήματα εδώ στη Θεσσαλονίκη που μπορείς να κάνεις προπαραγγελία. Το Azores και η Λαμπρινή Μπιζίκη, έχουν και τα δύο βήμα στο ΑΖ.... δεν χάνεις άλλωστε να επικοινωνήσεις μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος