omilos heraklion 18 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2012 τι γίνετε ρε παλικάρια δεν έχω ύπνο ώρες ώρες έχω τρομερό άγχος !!! μήπως ήρθε η ώρα να μεταναστεύσω έχω απογοητευθεί γενικά με όλη την κατάσταση!!!!! χωρίς να θέλω να ρίξω την ψυχολογία σας πάντα καλοπροαίρετα το λέω αλλά άμα έχεις οικογένεια σου περνάνε όλα από το μυαλό!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 18 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Μια από τα ίδια......................ευτυχώς που υπάρχει η οικογένεια μου και το χόμπι μας αλλιώς θα ήμουνα για φούντο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 18 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Ναι βέβαια το χόμπι μας και ξεχνιόμαστε λίγο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Το χόμπι και τα φόρουμ είναι "άσκηση" μας βοηθούν να κρατήσουμε σε ισορροπία το ψυχικό μας κόσμο ......... αν τα δουλέψουμε σωστά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος