panagiotis1 18 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2012 στο 120αλιτρο μου εχω γκαπυ κ πλατυ δεν ξερω ποιο απο τα ειδη μου εκανε μωρακια!εχω δει 3 επιγον τι να κανω?εχω μεσα κερατοφυλλο,αλλα δεν θελω με τιποτα να τα χασω,να τα βαλω σε μπολακι με κυκλοφοριτη κ να ταιζω εκει η να τα αφησω στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Να τα αφήσεις στο ενυδρείο. Θα κρυφτούν στο κερατόφυλλο. Οτιδήποτε άλλο κατά τη γνώμη μου θα προσθέσει στρες. Τρίψε λίγη από την τροφή που δίνεις στα μεγάλα και όλα θα πάνε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 18 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 18 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2012 ασε την φυση να κανει την δουλεια της μην ανχωνεσαι θα βρουνε το δρομο μονα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 18 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 18 Οκτωβρίου 2012 και με τισ αλλαγες νερου τι γινετε?παντοσ πηγαν στο κερατοφυλλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 18 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2012 απλα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στο πως βγαζεις το νερο....πολυ πολυ ενα κομματι τουλι μπροστα στο λαστιχο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 18 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα .....απλά μην πειράζεις πολύ το κερατόφυλλο και τρίβε από πάνω την τροφή....3 έχεις τώρα θα έχεις και άλλα ως αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Επίσης αν έχει μεγάλες τρύπες το φίλτρο σου μπορείς να βάλεις τούλι για να μη σου τραβήξει κανένα μικρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος