Jump to content

400Αρι Tropheous

poet

Recommended Posts

Ωρε φατσούλες !! Λειτουργικό και το στήσιμο , μπράβο !! :)

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πανεμορφοι οι μπομπιρες ρε φιλε! να τους χαιρεσαι!!!!

τι μεγεθος εχουν? το στησιμο παρεμεινε το ιδιο? βαλε μια γενικη βρε poet, μην κανεις μισες δουλειες!!! :D

Καλημερα και απο εμενα και να χαιρεσε την ενυδρειουμπα σου με τα πανεμορφα ψαρακια σου!

Το πρωτο ερωτημα που μου γεννιεται ειναι ομως εαν ειναι στρωμενο το φιλτρο σου και αν η αμμο ειναι καινουργια;;;

Καμια μετρηση εκανες πριν και μετα που εβαλες τα ψαρια;;;

Στα λεω αυτα για να μην βρεθεις προ εκπληξεως αντιμετωπιζοντας καποιο προβλημα.

Επισης βαλε ενα μαυρο χαρτονι γιατι η αφισα με τον αμαζονιο δεν κολλαει............ :bigemo_harabe_net-82:

Να τα χαίρεσαι Μιχάλη! :)

Πολυ προσοχή στο τάισμα τωρα που ειναι αρχη....

Τελικά ποσα ψαρακια εβαλες?

ευχαριστω κωστα...δυστηχως δεν μπορεσα το σαββατο να ειμαι παρων να τα λεγαμε....ταιζω 2φορες ανα 12ωρο δλδ και ειναι 14 διαολακια ζωη να εχουν :bigemo_harabe_net-74:

πανεμορφοι οι μπομπιρες ρε φιλε! να τους χαιρεσαι!!!!

τι μεγεθος εχουν? το στησιμο παρεμεινε το ιδιο? βαλε μια γενικη βρε poet, μην κανεις μισες δουλειες!!! :D

χαχαχαχ ευχαριστω να εισαι καλα....ειναι περιπου 2-3εκ

Ωραία τα ψαράκια δώσε μας και μια πανοραμική φωτό με τα ψαράκια μέσα

:) :)

Καλημερα και απο εμενα και να χαιρεσε την ενυδρειουμπα σου με τα πανεμορφα ψαρακια σου!

Το πρωτο ερωτημα που μου γεννιεται ειναι ομως εαν ειναι στρωμενο το φιλτρο σου και αν η αμμο ειναι καινουργια;;;

Καμια μετρηση εκανες πριν και μετα που εβαλες τα ψαρια;;;

Στα λεω αυτα για να μην βρεθεις προ εκπληξεως αντιμετωπιζοντας καποιο προβλημα.

Επισης βαλε ενα μαυρο χαρτονι γιατι η αφισα με τον αμαζονιο δεν κολλαει............ :bigemo_harabe_net-82:

ευχαριστω φιλε μου εννοειται οτι ειναι στρωμενο το φιλτρο....και η μετρησεις ειναι καλες ευχαριστω παντως;)

Ωραία τα ψαράκια δώσε μας και μια πανοραμική φωτό με τα ψαράκια μέσα

:) :)

ευχαριστω σωκρατη να εισαι καλα....θα βαλω με την πρωτη ευκαιρια.... :rolleyes:

Το φαγητό τους το τρώνε ;

:)

φτου φτου να μην τα ματιασω οπως ειπα σαν διαολακια....και μου κανει εντυπωση την ωρα του φαγητου οι κινησεις τους σαν να παιζει καποιος πακμαν...πανω,κατω,δεξια,αριστερα

φτου φτου να μην τα ματιασω οπως ειπα σαν διαολακια....και μου κανει εντυπωση την ωρα του φαγητου οι κινησεις τους σαν να παιζει καποιος πακμαν...πανω,κατω,δεξια,αριστερα

Οι κινήσεις αυτές είναι χαρακτηριστικές ,μια χαρά θα πάνε :) :)

ΜΙα χαρα, καλη συνεχεια............ :bigemo_harabe_net-64:

σας ευχαριστω ολους σας....σας παραθετω και της μετρησεις που πηρα εχτες....

PH...8.2

NO2...0

NO3...5

NH3-NH4...0

GH...10

KH...7

πως σας φαινονται?

Καλύτερα δεν θα μπορουσαν να ειναι.......... :)

Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου να τα χαίρεσαι!

Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου να τα χαίρεσαι!

ευχαριστω φιλαρακι :thumbup:

καλησπερα και παλι...ψαχνω στην αγορα να βρω ενα οικονομικο κυκλοφορητη να παρω μιας και το πεταλο ακομα δεν εχω καταφερει να το παρω....μεσα στο σβτκ εκανε παλι την εμφανιση της αυτη η λαδιλα- αφροι που σας ελεγα και λιγες μερες πριν βαλω τα ψαρακια :bigemo_harabe_net-111: αλλα αυτη την φορα ειναι λιγο πιο εντονο το ολο θεαμα...ξερετε τι μπορει να το προκαλει αυτο?υπαρχει καποια ανυσηχια για τα ψαρακια?κανω κατι λαθος?

καλησπερα και παλι...ψαχνω στην αγορα να βρω ενα οικονομικο κυκλοφορητη να παρω μιας και το πεταλο ακομα δεν εχω καταφερει να το παρω....μεσα στο σβτκ εκανε παλι την εμφανιση της αυτη η λαδιλα- αφροι που σας ελεγα και λιγες μερες πριν βαλω τα ψαρακια :bigemo_harabe_net-111: αλλα αυτη την φορα ειναι λιγο πιο εντονο το ολο θεαμα...ξερετε τι μπορει να το προκαλει αυτο?υπαρχει καποια ανυσηχια για τα ψαρακια?κανω κατι λαθος?

Συνήθως είναι πρωτεϊνικό φιλμ όπως και την προηγούμενη φορά. Αυτή η λαδίλα δεν επιτρέπει την ανταλλαγή οξυγόνου με το περιβάλλον. Καλό είναι να την ξεφορτωθείς. ;)

μαλλον σταμάτησε να γινεται καλη αναταραξη! οντως ενας κυκλοφορητής(φθηνοι ειναι οι κινεζικοι) σου χρειαζεται! τι ταιζεις?

Έγινε επεξεργασία - adlib

Κανε κ μια αλλαγή νερού με σιφωναρισμα της επιφάνειας..θα βοηθήσει!

μαλλον σταμάτησε να γινεται καλη αναταραξη! οντως ενας κυκλοφορητής(φθηνοι ειναι οι κινεζικοι) σου χρειαζεται! τι ταιζεις?

tropical...spirulina απλη,και την forte36%....ocean vegi flakes...προς το παρον γιατι εχω παρει και της ταμπλετες και κατι πελετακια παλι της tropical αλλα δεν μπορουν (μαλλον γιατι ειναι μικρα ακομη) Έγινε επεξεργασία - poet

Κανε κ μια αλλαγή νερού με σιφωναρισμα της επιφάνειας..θα βοηθήσει!

οκ φιλε μου θα το δοκιμασω και αυτο...ευχαριστω

Πότε έκανες την τελευταία αλλαγή? Πάρε έναν κυκλοφοριτή!

Αυτός είναι και καλός για τα λεφτά του, και φτηνός και με μαγνήτη!

http://www.petsuperm...E%BF%CF%8D.html

Σου παραθέτω και ένα διάγραμα:

Η έξοδος του φίλτρου σου και ο κυκλοφοριτής, να μην είναι σε ευθεία, αλλά να είναι πιο δίπλα το ένα απο το άλλο, ώστε οι ροές τους να μην αντικρούονται, αλλά να δημιουργούν κυκλοκή κίνηση!

Έγινε επεξεργασία - ΠαναγιώτηςCR7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...