athibor 18 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Τελικα ωραία ολα περι διακοσμησης αλλα ξερουμε τι βαρος αντέχει ενα ενυδρειο;; Π.χ εχω ενα rio 125 το οποιο ηδη εχει μεσα 25kg ψιλη λευκή αμμο ..... Ο κατασκεταστης λεει οτι χωρις αμμο μονο με το νεροτου φτανει τα 140 kg.... συν 25 kg αμμος παμε 165kg!!! χωρις τυχον διακοσμηση ( πετρες , ξυλα κλπ) . Τελικα ποσο αντεχει!;!; Υπαρχει καποιος προχειρος τυπος υπολογισμου!;!; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Τελικα ωραία ολα περι διακοσμησης αλλα ξερουμε τι βαρος αντέχει ενα ενυδρειο;; Π.χ εχω ενα rio 125 το οποιο ηδη εχει μεσα 25kg ψιλη λευκή αμμο ..... Ο κατασκεταστης λεει οτι χωρις αμμο μονο με το νεροτου φτανει τα 140 kg.... συν 25 kg αμμος παμε 165kg!!! χωρις τυχον διακοσμηση ( πετρες , ξυλα κλπ) . Τελικα ποσο αντεχει!;!; Υπαρχει καποιος προχειρος τυπος υπολογισμου!;!; Για πρόχειρο τύπο δεν ξέρω αλλά σκέψου ότι η άμμος και τα τυχόν διακοσμητικά μειώνουν τον όγκο του νερού που μπορείς να βάλεις μέσα. Επομένως αν έχεις 25 κιλά άμμο δεν μπορείς να βάλεις και 140 κιλά νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athibor 18 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Σωστό κι αυτο , λαθος τα προσθεσα! Απλα ελεγα μηπως ξερουμε γενικα τα ορια του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Δες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
athibor 18 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχα οκ ειπαμε.......το παρακανε ο τυπος!!!! Εκπληκτικό video!!!! Σ΄ ευχαριστώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Από όσα διάβασα σε άλλες πηγές αναφέρει ότι το γυαλί για τον πάτο είναι "γυαλί ασφαλείας" tempered glass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος