Pantrif 17 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα , υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πμ δεν μπορώ να στηλών,δεν μου ανοίγει τις συνομιλίες μου. Είναι γενικό η μόνο εγώ το έχω ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Το εχω παθει και εγω για να μπω στα πμ μου ανοιγω νεα καρτελα μονο ετσι μπαινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 17 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Κάτι άλλο συμβαίνει μου λέει ότι το messenger είναι disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Κάτι άλλο συμβαίνει μου λέει ότι το messenger είναι disable Οχι καμια σχεση! Ασε που με το που το ειπα πηγα να δω τη παιζει και μου ανοιξε κανονικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 17 Οκτωβρίου 2012 απλα τα εχεις απενεργοποιησει το ειχα παθει και εγω μπες στον λογαριασμο σου και αλλαξε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 17 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος