petran halen 17 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα στην κατοχη μου εχω ενα 60 λιτρο ενυδρειο 60 εκατοστα 8 κιλα πετρα και 3 περιπου κιλα αραγωνιτη, φιλτρο το 2213 της eheim δεν εχω ακομα σκιμμερ γιατι δεν χωραει !! τουλαχιστων μεχρη να βρω την λυση να βαλω!! ξεκινισα με εναν νεμο για αρχη, σκεφτομαι 2 νεμο 2 ,3 γαριδακια διαφορετικα ειδη 1 2 καβουρακια και απο κοραλλια,,, μια μικρη αποικια μανιταρακι μια μικρη ανεμονη και κανα μαλακο κοραλλι σινουλαρια οπως ειδα οτι αντεχει! απλα πραγματα νομιζω διοτι δεν με παιρενι ακομα οικονομικα για κατι μεγαλο...!!!! ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ??? νομιζω με αυτα θα εχω και καποια ανοχη στο νερο μου σηνθηκες εννοω... τι μου προτεινεται??? :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Καλωσόρισες στην παρέα μας. Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω πόστ..πιστεύω θα σε βοηθήσουν. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50474 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79271 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 17 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 17 Οκτωβρίου 2012 καλως ηρθες φιλε ριξε μια ματια στα λινκ αλλα δεν νομιζω να χεις θεμα το νου σου στης παραμετρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 18 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 18 Οκτωβρίου 2012 να στε καλα ευχαριστω επισης μια αλλη ερωτηση αυτο μοβ πανω στο βραχους (κοραλλινι νομιζω) πως μπορω να το αναπτυξω δηλαδα να γεμισω τους βραχουσ μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2012 ολα θα τα μάθεις σιγά σιγά με το διάβασμα,αυτο που πρεπει να έχεις ειναι πολυ υπομονή και όρεξη και θα σε ανταμείψει πολυ το θαλασσινό ενυδρειο σου...καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος