Jackal 18 Οκτωβρίου 2012 #26 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Οντως ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα του sump. Η' απλως ετσι το βλεπω εγω... Σε ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου για τον χρονο που σπαταλησες να απαντησεις. Φιλικα Μιχαλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 19 Οκτωβρίου 2012 #27 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Δημητρη μην ξεχνας να μετρας ολα τα τεστακια την ιδια ωρα παντα (κατα προτιμηση λιγο πριν κλεισουν τα φωτα σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimleg 19 Οκτωβρίου 2012 Author #28 Share 19 Οκτωβρίου 2012 cloyn, Το μαύρο plexi είναι για να μην φωτίζεται ο διπλανός χώρος όταν βάλω άλγη και Φωτιστικό στο χώρο με τον βράχο. Όσο για το αν θα συζητηθεί ελπίζω (και θα προσπαθήσω) να γίνει τουλάχιστον αντάξιο των υπολοιπων. Και μην ξεχνάς ότι όλοι μαζί το στείνουμε στο κάτω κάτω. Ξεκινάω λοιπόν με την αγορά των παραπάνω που συζητήσαμε και προχωράμε. Θα ανεβάσω καμμιά φωτό για να βλέπουμε την πρόοδο. Thanx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimleg 21 Οκτωβρίου 2012 Author #29 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Σχετικά με τους κυκλοφορητές ποιοι είναι οι wavemaker ? Με googlάρισμα βρίσκω κάτι κινέζικα. Κανένα Link? Τα φώτα τα δρομολόγησα ήδη και θα τα φτιάξω ο ίδιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Οκτωβρίου 2012 #30 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Έχει πολλά στο εμπόριο.Γερμανικά (Tunze) αλλά και Αμερικάνικα (Ecotech Marine) αλλά και κινέζικα(Boyu,Sun-sun κτλ) για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες. Θα σου έλεγα να δείς τις διαφορές σε κάποιο βίντεο. Eίναι πολλά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα Wavemaker σε σχέση με έναν συμβατικό κυκλοφοριτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 21 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 21 Οκτωβρίου 2012 (edited) Σχετικά με τους κυκλοφορητές ποιοι είναι οι wavemaker ? Με googlάρισμα βρίσκω κάτι κινέζικα. Κανένα Link? Τα φώτα τα δρομολόγησα ήδη και θα τα φτιάξω ο ίδιος. Τελικα απο φωτισμο θα πας σε τ5?Αν δεν το εχεις προχωρησει θα σου προτεινα led.Καντο και θα με θυμηθεις στην πορεια... VorTech MP40w ES EcoSMART 380 ΕΥΡΩ VorTech MP60w ES EcoSMART 640 ΕΥΡΩ σε πολυ καλες τιμες απο καταστημα που ανηκει στο φορουμ Έγινε επεξεργασία 21 Οκτωβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimleg 23 Οκτωβρίου 2012 Author #32 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Απλά τις φθορίου τις ξέρω και μπορώ εύκολα να υπολογίσω πόσες χρειάζομαι και τι ακτινοβολίας θα πρέπει να είναι. Αν πω ότι πάω σε LED, τι φωτισμό χρειάζομαι? Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Νοεμβρίου 2012 #33 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Απλά τις φθορίου τις ξέρω και μπορώ εύκολα να υπολογίσω πόσες χρειάζομαι και τι ακτινοβολίας θα πρέπει να είναι. Αν πω ότι πάω σε LED, τι φωτισμό χρειάζομαι? Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο? Σορι φιλε τωρα την ειδα την ερωτηση σου.Θα σου προτεινα να πας σε DIY κατασκευη,που θα σου βγει και ποιο φθηνα ,αλλα και στις διαστασεις που θελεις.Μια πολυ καλη επιλογη για αγορα ειναι απο εδω Αν δεν μπορεις να τα καταφερεις με τις κολησεις,ζητα βοηθεια απο τα παιδια της DIY ομαδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 2 Νοεμβρίου 2012 #34 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Η γνωμη ειναι 2 X wave box της tunze γιατι ειναι 3 μετρα δεν πιστευω οτι με απλους κυκλοφορητες θα κανεις δουλιτσα λινκ γιατο wave box me controler σε εναν συνπασχοντα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimleg 5 Νοεμβρίου 2012 Author #35 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Έχω ξεκινήσει την κατασκευή νέου φωτιστικού για Τ5 λάμπες. Έχω τις Aqua Blue Plus και Aqua Blue Special της ATI. Επειδή θα αγοράσω επιπλέον λάμπες, τι θα προτείνατε? Συνολικά θα μπουν οκτώ λάμπες και έχω ήδη τις τέσσερις (2x Aqua Blue Plus και 2x Aqua Blue Special). Πόσες ώρες φωτισμό χρειάζονται? Σκέφτομαι να φτιάξω προγραμματιστή φωτισμού για την εναλλαγή στην πορεία της ημέρας. Τι πρέπει να ανάβει για να εξομοιωθεί κάθε φάση της (χάραγμα, πρωί σούρουπο, βράδυ) και με πόση διάρκεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος