Jump to content

Ψαροκαβγαδες Κ Κομμένες Ουριτσες

Ankyv

Recommended Posts

Καλησπερα δυστυχώς ακομα δεν ειναι 100 τις εκατό έτοιμο (απο διακοσμηση εννοω) οπότε δεν εχω κάνει ακομα παρουσίαση παρόλα αυτά τρέχει κανά τρίμηνο τώρα απο μετρησεις το νεράκι ειναι τέλειο.300 λιτρα 0 αμμωνια,νο2,νο3.πλεον κατοικητε απο δυο λαμπιντο θυληκα κ 1 αρσενικο,2 demasoni θυληκα κ 1. Αρσενικο.1καλβους 1 ελονγκατους,1ασει,1γατοψαρο κ ένα γλύπτη κ 1μαλαντι.ο γάτος (ελονγκατους) ειναι ο αρχηγός παρόλα αυτά τις τελευταίες μερες το έχουμε κάνει ρινγκ κ όλο δαγκωμενες ουριτσες βλέπω....μήπως να ρίξω κανά ηρεμιστικο μεσα μπάσκετ κ χαλαρώσουν!!!!

Καλώς ήρθες στην Αφρική!!! :)

Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου?

Διάβασε εδώ για να καταλάβεις γιατι δεν πρέπει να μπερδεύουμε ψαρια απο διαφορετικές λίμνες της Αφρικής και φυσικά με ψάρια απο άλλες ηπείρους....

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48787

Σιγά σιγά θα δεις θα φτιάξουμε το ενυδρείο σου και δεν θα γινονται μάχες...ουτε θα βλέπεις κομμένες ουρές....

Εντελώς ενημερωτικά σου λέω πως μπορείς να κρατησεις μόνο τα labido και να προσθέσεις αλλα 10 demasoni τοτε ολα θα αλλάξουν.....βεβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές.....βάλε μας και μια φωτογραφία να δουμε τον διάκοσμο.

120x45x60ειναι το ενυδρειο κ δεν εχω βάλει απο άλλες ηπείρους όλα ειναι Malawi θα προσπαθήσω να ανέβασε καμία φωτο.

Έχεις βάλει π.χ οι καλβοι είναι από Ταγκανικα πλευρά.

120x45x60ειναι το ενυδρειο κ δεν εχω βάλει απο άλλες ηπείρους όλα ειναι Malawi θα προσπαθήσω να ανέβασε καμία φωτο.

Δεν έχεις βάλει ψάρια από διαφορετικές ηπείρους αλλά από διαφορετικές λίμνες...

Μερικά ψαράκια καλό θα ήταν να τα δώσεις..βλέπεις οτι ''σου δείχνουν'' πως δεν περνάνε και πολύ καλά!Ποια από τα ψάρια σου είναι με χτυπημένες ουρές;;

Τα μτεμασονι τα οποία ο αρσενικος έχει φάει τις θυληκιες κ όλα τα αλλα τα έχει δαγκωσει ο ελονγκατους.

Τα μτεμασονι τα οποία ο αρσενικος έχει φάει τις θυληκιες κ όλα τα αλλα τα έχει δαγκωσει ο ελονγκατους.sorry ήθελα να γράψω φλαβους αντί για καλβους!!!!!ποια ψαρια δεν ειναι απο την ιδια λίμνη??αξιζει να σημειωθεί ότι εκτός απο τα μτεμασονι που τρώγονται μεταξύ τους όλη την αλλα σημεία την κάνει ο αρχηγός όπου ειναι ο ελονγκατους.

καλως ηρθες φιλε μου! :D

οντως τα flavus ειναι malawi αλλα ο πλεκο(γλυφτης) ειναι απο αλλη ηπειρο! προσπαθησε αν μπορεις να γραφεις τα ονοματα των ψαριων με λατινικα για να καταλαβαινομαστε! ποιο ψαρι ειναι το μαλαντι? :D

παρ' ολα αυτα η ψαροσυνθεση σου θελει αναβαθμηση!!

αυτο που εννοω ειναι οτι οπως μαλλον θα γνωριζεις αν κρινω απο τα labido, πως τα mbuna(πετροψαρα) συνηθιζεται να μπαινουν σε χαρεμια(1αρσ.-3 θηλ.) για να μοιραζεται η επιθετηκοτητα του αρσενικου! τα demasoni απο την αλλη διαφερουν λογο του οτι ειναι αρκετα επιθετικα!! προτεινεται να μπαινουν σε ομαδα(10 ατομα και πανω) και το φυλλο ερχεται σε δευτερη μοιρα! αυτος ειναι και ο λογος που ο αρσενικος τις ριμαξε!

οσο αφορα το ενυδρειο σου η προταση του prince ειναι η καλυτερη κατα την γνωμη μου!

αν δεν θες τα demasοni, μπορεις να τα αντικαταστησεις φτιαχνοντας καποιο χαρεμι απο καποιο mbuna που ηδη εχεις!

καλο ηταν να μεινουν μονο 2 ειδη μεσα για να μπορεσουν τα ψαρια να δειξουν τον χαρακτηρα τους! ολα τα υπολοιπα καλο θα ηταν να δωθουν..

αν μπορεσεις ανεβασε και μια φωτογραφια απο το ενυδρειο να παρουμε ματι!!! :bigemo_harabe_net-134:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...