Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 16 Οκτωβρίου 2012 αφου διαβασα καποια πραγματακια ειπα να κανω μια προσθηκη στο ενυδριο μου ... συγκεκριμενα μαζι με τον crowtail μονομαχο μου τοποθετησα στο ενυδριο σημερα και ενα το οποιο δεν εχει σταματησει να τσιμπα !! περιμενα οτι θα αγκιστρωθει στο χαλικακι η στο γυαλι αλλα το γαντωθηκε πανω στο δεντρακι που υπαρχει στο κεντρο του ενυδειου και δεχετε ευκολα επιθεσεις !! τι να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 16 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Τι τοποθέτησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Δεν καταλαβα τι εννοεις..εχεις βαλει και αλλο ψαρι μαζι του?Αν ναι τι ψαρι?Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 16 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Σε 6 λιτρα ενυδρειο ο μονομαχος ειναι οριακα...Οτι αλλο ζωντανο μπαινει δεν θα ζησει απο τις επιθεσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 16 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Σε 6 λιτρα ενυδρειο ο μονομαχος ειναι οριακα...Οτι αλλο ζωντανο μπαινει δεν θα ζησει απο τις επιθεσεις... Ρε Γιάννη 6 λίτρα είναι τίποτα, μόνο γαρίδες χωράνε και αν! Ο μονομάχος θέλει τουλάχιστον 15-20 λίτρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Σε 6 λιτρα ενυδρειο ο μονομαχος ειναι οριακα...Οτι αλλο ζωντανο μπαινει δεν θα ζησει απο τις επιθεσεις... Σε 6 λιτρα? Ενταξει ειπαμε να μην ειμαστε υπερβολικοι αλλα πιστευω οτι τα 6 λιτρα ειναι πολυ λιγα για μονομαχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 16 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 16 Οκτωβρίου 2012 ρε γιάννη 6 λίτρα είναι τίποτα, μόνο γαρίδες χωράνε και αν! ο μονομάχος θέλει τουλάχιστον 15-20 λίτρα!!! ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να γραφω αναλυτικα....ειναι μικρο το ενυδρειο και γι"αυτο ειναι επιθςτικος....καθαρα λιτρα 15 θελει το λιγοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 16 Οκτωβρίου 2012 apple snail !!! τοποθετεισα ... κολλησε οταν αλλαξα γλωσσα και δν το εμφανισε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 16 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 16 Οκτωβρίου 2012 apple snail !!! τοποθετεισα ... κολλησε οταν αλλαξα γλωσσα και δν το εμφανισε !!! ενα apple snail θελει 10 λιτρα καθαρα..οποτε καταλαβαινεις οτιπρεπει να το διωξεις και να παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο για τον μονομαχο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 16 Οκτωβρίου 2012 εξηγησα την προηγουμενη φορα οτι μου τον εφεραν δωρο και δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα για μεγαλα ενυδρια ... οταν πηγα στο pet shop απο οπου και αγοραστηκε ρωτησα ποια ειναι τα λιγοτερα δυνατα λιτρα και μου προτεινε σκεφτειτε κατι .... γυαλες θα τις χαρακτηριζα με ενα led απο πανω και με δικη μου πρωτοβουλια πηρα αυτο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 16 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 16 Οκτωβρίου 2012 (edited) Τα 20λιτρα δεν νομιζω οτι ειναι και ακριβα ιδιως αν το παρεις απο καποιον εδω μεσα.....φιλτρο εχεις;;τοτε δεν χρειαζεσαι καινουργιο...θερμοστατη;;;;ειναι απαραιτητος για καθε μονομαχο... Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Δεν μου κανει εντυπωση που σου προτεινε γυαλα,αφου αυτοι τα εχουν σε κυπελακια και τα πουλανε.. Φιλε μου αν θελεις να ειναι καλα ο μονομαχος σου αγορασε του ενα 20λιτρο να ειναι αρχοντας. Κοιτα τις αγγελιες του φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι κατι βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 Author #13 Share 16 Οκτωβρίου 2012 δεν εχω φιλτρο ... κανω τις αλλαγες του νερου με τον τροπο που διαβασα στα forum εδω ... Επισης επειδη ενδιαφερθηκα οσο μπορουσα οταν ηρθε αυτο το ψαρακι στα χερια μ ρωτησα σε 2 - 3 pet shop και μ ειπαν οτι δεν χρειαζετε θερμοστατης ... προτεινετε λοιπον μεταφορα σε ενυδρειο 20 λιτρων και ανω ... φιλτρο και θερμοστατη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 16 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 16 Οκτωβρίου 2012 δεν εχω φιλτρο ... κανω τις αλλαγες του νερου με τον τροπο που διαβασα στα forum εδω ... Επισης επειδη ενδιαφερθηκα οσο μπορουσα οταν ηρθε αυτο το ψαρακι στα χερια μ ρωτησα σε 2 - 3 pet shop και μ ειπαν οτι δεν χρειαζετε θερμοστατης ... προτεινετε λοιπον μεταφορα σε ενυδρειο 20 λιτρων και ανω ... φιλτρο και θερμοστατη ? Ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 Author #15 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Δεν μου κανει εντυπωση που σου προτεινε γυαλα,αφου αυτοι τα εχουν σε κυπελακια και τα πουλανε.. Φιλε μου αν θελεις να ειναι καλα ο μονομαχος σου αγορασε του ενα 20λιτρο να ειναι αρχοντας. Κοιτα τις αγγελιες του φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι κατι βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 Author #16 Share 16 Οκτωβρίου 2012 οσο γι αυτο μ ειχε κανει πολυ ασχημη εντυπωση !!! με τα κυπελακια εννοω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 Author #17 Share 16 Οκτωβρίου 2012 φιλε νικο χρειαζετε κατι αλλο το οποιο πρεπει να γνωριζω κατα την γνωμη σου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Χρειαζεσαι ενα ενυδρειο με φιλτρο με χαμηλη ροη,θερμοστατη και φωτισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 16 Οκτωβρίου 2012 Author #19 Share 16 Οκτωβρίου 2012 θα παω σημερα κιολας να κοιταξω για μεγαλυτερο ενυδριο . φιλτρο , θερμοστατη και φως !!! το apple snail θα το τοποθετησω και εκεινο στο νεο ενυδριο ετσι ?! και ευχαριστω για την ανταποκριση ολων !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Οκτωβρίου 2012 #20 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Όπως σου είπαν και οι φίλοι πιο πάνω, ρίξε μια ματιά στις αγγελίες εδώ και σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2012 #21 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Πριν πας σε πετσοπ κοιτα τις αγγελιες πρωτα!Μπορει με λιγοτερα λεφτα να βρεις μεγαλητερο ενυδρειο πληρης εξοπλησμενο και να ειναι ακομα πιο ανετα ο μονομαχος σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος