Jump to content

Juwel Rekord 600 Vs Hagen 80X30X40

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!

Ψαχνω για ενα ενυδρειο καινουργιο ωστε να αγορασω!

Εκει λοιπον που το ειχα παρει αποφαση οτι θα παρω το juwel rekord 600 που η τιμη του ειναι γυρο στα 100 ευρω βλεπω σε προσπεκτους μαγαζιου ενα ενυδρειο hagen 80x30x40 96 λιτρα στα 79,00!

Το juwel φυσικα σου προσθερει καπακι με φωτισμο φιλτρο θερμοστατη ενω το hagen μονα καπακι φωτισμο!

Ομως το πρωτο πραγμα που θα εκανα αν επαιρνα το juwel ηταν να βγαλω το φιλτρο επειδη θα εβαζα δικο μου!

Οποτε στην ουσια δεν μου χρειαζοταν!

Τη θα διαλαγατε εσεις?

Το juwel rekord 600 με 100 ευρω ή το hagen 96 λιτρα με 79 ευρο και την αγορα ενως θερμοστατη??

Δεν νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να σου απάντηση με απόλυτη σαφήνεια!

Εξαρτάτε από το τι απαιτήσεις έχεις εσύ από την συγκεκριμένη αγορά και για πια χρήση προορίζετε το ενυδρείο.

Αν ρωτάς γενικά από άποψη μάρκας εγώ θα επέλεγα το juwel και από άποψη λίτρων το hagen.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις μόνο σου θα πρέπει να επιλέξεις!

Οπως τα ειπε ο εβενος,σημερα ετυχε και κοιτα τιμεςς θερμοστατων και μιλαμε για ενα ποσο σε αυτα τα λιτρα 10-20 ευρο για κατι πολυ καλο...αλλα απο εκει και περα παιζει το μεγεθος,τα λιτρα,η χρηση του και που θα το βαλεις....

Οπως τα ειπε ο εβενος,σημερα ετυχε και κοιτα τιμεςς θερμοστατων και μιλαμε για ενα ποσο σε αυτα τα λιτρα 10-20 ευρο για κατι πολυ καλο...αλλα απο εκει και περα παιζει το μεγεθος,τα λιτρα,η χρηση του και που θα το βαλεις....

Η χρηση του θα ειναι σαν φυτεμενο ενυδρειο με αρκετα ψαρια!

Το ακετα ωαρια παει αναλογα με τα λιτρο οποτε θα προτημουσα κατι μεγαλητερο!

Το που θα το βαλω παιζει μεγαλο ρολο οντως καθως θα μπει πανω σε μια συφονιερα που θα γινουν καποιες ενεργειες για την αντοχη του βαρους!Ενας καλως θερμοστατης απο οτι εχω δει εχει καπου στα 15 ευρω αλλα μην ξεχναμε και τις καλες προσφορες που βγαζουν μελοι του forum στις αγγελιες τους!

καλα ναι βρε...εγω αναφερω τα μαγαζια πρωτα για 2 λογους,δεν ξερω αν σε συμφεροι αν υπολογισεις την μετακινησει,γιατι δεν το εχω συνιθησει ακομα το γεγονος οτι αυτο το φορουμ εχει μικρες αγγελις :bigemo_harabe_net-82:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...