Jump to content

Τιμές Ενυδρείων

00RosesAreBloodRed00

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να αντλήσω λίγη γνώση από την πείρα σας...! :) Επειδή είμαι αρχάρια, και έχω την αίσθηση ότι κάποιοι πάνε μάλλον να με κοροϊδέψουν, σε τι τιμές κυμαίνονται συνήθως τα ενυδρεία από 15-30 λίτρων; Και από πού συγκεκριμένα θα με συμβουλεύατε να πάω να πάρω; Είδα τη λίστα με τα καταστήματα, δεν μπόρεσα να βγάλω πολλή άκρη όμως, εσείς από πού πήρατε τα δικά σας; (Μένω Αθήνα παρεμπιπτόντως)

η κουβεντα κοροιδια νομιζω πως ειναι μεγαλη και βαρια για να ξεστομιζεται χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο.

και εξηγω.

δεν μπορεις να τσεκαρεις με ακριβεια τις τιμες τετοιων μικρων ενυδρειων για τον απλουστατο λογο οτι ενα διαφορετικο αξεσουαρ(πχ θερμοστατης,φιλτρα) μπορει να διαφοροποιησει την τιμη του ενυδρειου που ζητας ακομη και αν μιλουμε για τα ιδια ακριβως λιτρα.

θα σου ελεγα να επισκεφτεις οσα περισσοτερα καταστηματα μπορεις ,να δεις απο κοντα αυτο που ψαχνεις και στην συνεχεια να αποφασισεις.δεν ζητας κατι δυσκολο ουτε και εξεζητημενο ωστε να χρειαζονται συζητησεις περι συζητησεων για να καταληξεις...

καλη επιτυχια.

Οτι πληρωσει παιρνεις οπως λεει και η παλια αυτη παροιμια...θελεις ποιοτιτα,θελεις μαρκα,θελεις ολα τα κομφορ,θελεις τα βασικα.απο εκει ξεκιναει η αναζητησει σου υπαρχουν λυσεις των 20 ευρο και λυσεις των 100 απλα συγουρα υπαρχουν διαφορες...ψαξε λιιιγο πιο εντατικα συμφωνα με το μπατζετ σου και συγουρα θα βρεις αυτο που σου κανει....

Εγω ειμαι της ιδεας να κοιταξεις τις αγγελιες του φορουμ και σιγουρα μπορεις να βρεις κατι που θα ειναι και φθηνο αλλα και θα εχει και ολα οσα χρειαζεσαι!

εγω ειμαι της ιδεας να κοιταξεις τις αγγελιες του φορουμ και σιγουρα μπορεις να βρεις κατι που θα ειναι και φθηνο αλλα και θα εχει και ολα οσα χρειαζεσαι!

+1 και απο εμενα....

ΚοροΪδεία το λέω όταν ο ένας μου λέει π.χ. με φίλτρο, φως και θερμοστάτη 50 ευρώ τα 30 λίτρα και ο άλλος σκέτο ενυδρείο και χωρίς καπάκι 30 λίτρα 70 ευρώ! Δεν εννοώ ότι μπορεί να μην το αξίζει ο ένας ή ο άλλος, απλώς ζητούσα κάποιον μέσο όρο για να ξέρω πού κινούμαι κι εγώ και τι να περιμένω ρεαλιστικά. Αν στο κάτω κάτω είναι πράγματι τόσο ακριβά για ένα δοχείο από τζάμι (χωρίς φίλτρο, χωρίς θέρμανση, χωρίς θερμόμετρο, χωρίς τίποτα, τουτέστιν πρέπει να πληρώσω ΚΑΙ για αυτά και για όλα τα άλλα που μου λένε όλοι στο φόρουμ ότι χρειάζομαι), ε τότε βρ παιδιά, συγνώμη, αλλά δεν παίρνω ψάρι, κι ας θέλω. Κρίση περνάμε.

Σύμφωνοι για τις αγγελίες στο φόρουμ, δυστυχώς τα μόνα που έχω δει προς το παρόν είναι ή πολύ μεγάλα (60 λίτρα και πάνω) ή πολύ ακριβά. Ένα μονομαχούλι ζητάω, οπότε δεν θα χρειαστώ και τόσα πολλά λίτρα πια.

Παρεμπιπτόντως έχω ανεβάσει αγγελία για έναν μονομάχο halfmoon, μπορώ λέτε να την τροποποιήσω χωρίς να έχει περάσει ακόμα μια βδομάδα και να προσθέσω ζήτηση για ενυδρείο; Ή να περιμένω 5 μέρες (ή όσο ήταν, δεν θυμάμαι) για να τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ;

και παλι υπαρχουν διαφορες.πχ αυτος που σου δινει μονο το τζαμι-ενυδρειο με 70 ισως ειναι επωνυμο ευρωπαικο σαν ενυδρειο και ανεβαζει την τιμη απο τον αλλο που σου το δινει κομπλε αλλα μπορει να ειναι κινεζικο.....

αυτο εννουσα στο πρωτο μου ποστ οσο αφορα τις λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα.

κανε βολτα, σημειωνε προσφορες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και μαρκες και θα βγει ακρη...ετσι χυμα...δεν γινεται

Καταλαβαινουμε ολοι πως το περνεις...εγω εψαχνα 2 βδομαδες σε σαιτ και σε μαγαζια για ενα ενυδρειακη για τον μονομαχο μου που μου εκατσε καπως ανορθοδοξα και τελικα βρηκα σε πολυ καλη τιμη με τα ολα του(ενας θερμοστατης ληπει ακομα αλλα εχει ζεστη στο σπιτι και το τρεναρω οσο γινετε)...μην το βαζεις κατω,συνεχεισε το ψαξιμο...

Για την αγγελια σου θα πρεπει να περιμενεις να περασουν 5 μερες απο τοτε που αναρτηθικε για να προσθεσεις οτι αλλο θελεις.

• 1 month later...

Καλησπέρα,

Εάν ψάχνεις για 15άρι ενυδρείο, στα jumbo έχουν!!

Ναι, όσο περίεργο και να ακούγεται, έχουν 2 τύπους ενυδρείων!!

A. Ενυδρείο 3 λίτρων (και καλά για μονομάχους) 8ε

B. Ενυδρείο 15 λίτρων (και καλά για χρυσόψαρα) 20e

Το 15ari, έχει ένα επίπεδο καπάκι, φιλτράκι, χαλίκι, και ένα διακοσμητικό. Για τον μονομάχο σου, θα είναι κουκλί!

Μην ασχοληθείς καθόλου με τα 3 λίτρα... είναι πολύ μικρό! Καλύτερα να αφήσεις τον μονομάχο στο ποτηράκι :P :P

Υγ. sorry για την διαφήμιση, αλλά για αυτό που ψάχνει, είναι το πιο οικονομικό. Όταν, γνωστή αλυσίδα πουλάει το 15άρι ενυδρείο για 70e, έεε, πραγματικά αυτό είναι κοροϊδία!

Έγινε επεξεργασία - Μάνος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...