giannispopi 14 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια, εχω 2 ζευγαρια σκαλαρια και γεννανε συνεχεια. σκεφτομαι να δοκιμασω για αναπαραγωγη αλλα δεν εχω αδειο ενυδρειο, εχω ενα 60λτ με γκαπυ, αν το ξεστησω, μπορω να το κανω γεννηστρα για τα σκαλαρια η ειναι πολυ μικρο?? εβαλε ενας φιλος θεμα για γεννα σκαλαριων και μου σκαλλωσε η ιδεα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycos936 14 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα, για ένα ζευγάρι δεν θα έχεις πρόβλημα. το έχω δοκιμάσει σε ένα 60λτ φυτεμένο με Echinodorus και Egeria densa απ' όπου τελικά πήρα 40 μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 14 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 14 Οκτωβρίου 2012 ερωτηση.... επειδη η γυναικα μου δεν ψηθηκε καθολου στην ιδεα ενος ενυδρειου χωρις αμμο και φυτα, γιατι λεει θα ειναι ασχημο μεσα στο σαλονι,,, αμα το αφησω ετσι οπως ειναι,(φυτεμενο) ποιο ειναι το προβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycos936 15 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 15 Οκτωβρίου 2012 δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, για περισσότερες πληροφορίες δές τον σύνδεσμο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13671 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος