Τοληs 14 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Παδια δεν μπορω να βρω το προφιλ για zebra danio??Eπισηs στο pet shop μου εδιξε εκτοs απο τα κλασικα και κατι προs το κοκκινο και μου ειπε οτι ειναι και αυτα zebraκια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2012 τα danio den υπαρχουν κοκκινα στη φυση.ειναι βαμμενα.να μην σε ενδιαφερουν υβριδια που βαφηκαν τεχνητα απο τον ανθρωπο. παρακατω δες πως ειναι το ψαρι στο κανονικο του χρωμα. http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2707 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 14 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω για την βοηθεια.Τι ενοειs βαμμενα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 15 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 15 Οκτωβρίου 2012 (edited) ενοει οτι γινεται με ανθρωπινο χερι.ποιανουν τα ψαρια και με διαφορες συριγγες εκχυουν χρωμα στο σωμα του ψαριου.για να βαψουν πρασινα κοκκινα μπλε με βουλες.το ψαρι τραβαει απιστευτη καταπονηση.ολα για χαρη του κερδους.πχ τα παπαγαλοψαρα δεν υπαρχουν στη φυση ειανι υβριδια φτιαγμενα μεσα σε εργαστηρια.εχω δει βαμενα ψαρια με γραμματα πανω.και ενας σωστος χομπιστας δεν γινεται συνενοχος σε αυτο το εγκλημα. Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2012 - JIMHS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 12 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2018 πριν 16 λεπτά, το μέλος Sxoinas έγραψε: εγω βαμμενα εχω αγορασει, τωρα αυτες οι ανοησιες που λετε οτι εχουν βαφτει τεχνιτα απο τον ανθρωπο δεν ισχυουν. Διαβαστε πρωτα και μετα μιλατε το παιζετε ολοι γνωστες. ...Μάλλον έχεις τεράστια άγνοια... Πάρε μια γεύση να δεις τι γίνεται με τα υβρίδια παπαγαλοψαρα https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=504582436690714&id=273334179815542 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 12 Δεκεμβρίου 2018 #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, το μέλος Sxoinas έγραψε: Εμενα αισθητικα μου αρεσουν τα βαμμενα εσυ τι προβλημα εχεις? Και εφοσον υπαρχουν στο εμποριο σε οποιν του αρεσει θα τα αγοραζει. Δεν νομίζω ότι έχω κάποιο πρόβλημα...ΑΠΛΑ με ένα μόνο βίντεο σου απεδειξα ότι δεν λέμε ανοησίες όπως λες παραπάνω και ότι βάφονται τεχνίτα κάποια ψάρια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 12 Δεκεμβρίου 2018 #7 Share 12 Δεκεμβρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Sxoinas έγραψε: Εγω διαφωνω σε αυτο που λεει ενας παραπανω "να μην σε ενδιαφερουν τα υβριδια...", δεν ειναι σωστο να λες σε καποιον τι να αγορασει και τι οχι. Μπορει αυτου του ανθρωπου να του αρεσουν τα υβριδια. Καλά εγώ άλλο σχολίασα... Τελοσπαντων, επειδή βλέπω ότι σχολιάζεις σε διάφορα ποστ δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω... Ή τρολαρεις ή απλά δεν έχεις ιδέα με το χόμπι κ το τι σημαίνει όταν αναφερόμαστε στην ευζωια κ όχι απλά στην επιβίωση κάποιου οργανισμού Καλή συνέχεια.- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Δεκεμβρίου 2018 #8 Share 12 Δεκεμβρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος ina έγραψε: Καλά εγώ άλλο σχολίασα... Τελοσπαντων, επειδή βλέπω ότι σχολιάζεις σε διάφορα ποστ δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω... Ή τρολαρεις ή απλά δεν έχεις ιδέα με το χόμπι κ το τι σημαίνει όταν αναφερόμαστε στην ευζωια κ όχι απλά στην επιβίωση κάποιου οργανισμού Καλή συνέχεια.- @ina Μην αγχώνεσαι, για κάποιους είναι δύσκολο να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ επιβίωσης και ευζωίας, και πόσο μάλλον αν μπαίνουν στο φόρουμ μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος