paul.asty 1 Μαρτίου 2016 #326 Share 1 Μαρτίου 2016 Καλοριζικες οι κουκλες!! Αυτες ναι ειναι φοβερες με ωραιο μπλε χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 1 Μαρτίου 2016 Author #327 Share 1 Μαρτίου 2016 Κλαδεψε λιγο τις ζουγκλες ρε συ! αχαχαχαχ Τουμπανο εχουν γινει ολα. Αντε καλοριζικες και οι τοπαζ και καλες αναπαραγωγες φιλε! Nα σαι καλα Κωστή.... Καλοριζικες οι κουκλες!! Αυτες ναι ειναι φοβερες με ωραιο μπλε χρωμα Ναι αυτες ειναι μπλε... Χθες αρχισα να μεταφερω τις πορτοκαλιες, στο 100λιτρο που ειχα με τα πλατυ( τα πλάτυ εφυγαν ) , μια και ειδη ειχε εκει πορτοκαλιες γαριδες ειπα να τις βγαλω απο το 30 λιτρο. ΕΙμαι περιεργος ρε παιδια ποσες ποια μπορεις να ειναι εκει μεσα. Χθες εβαλα 2 φορες την αποχη και εβγαλα καμια 200αρια ητανε οι πρωτες που ηρθανε για φαγητο. Και ακομη το ενυδρειο φαινεται γεμάτο. Θελω να δω στο 100λιτρο τι θα γινει.. χαχα τις μετρησα... ειναι 243 Θα βγαλω φωτο και στην επομενη μεταφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2016 #328 Share 2 Μαρτίου 2016 αχααχαα καλα και μενα οι πορτοκαλι εχουν γινει παρα πολλες! Εγω εβγαλα απο το 40αρι καμια 400αρια cherry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Μαρτίου 2016 Author #329 Share 15 Μαρτίου 2016 Επεσε καθαρισμα στα 3 γαριδαδικα και εγινε και ενα reset... Ειχα χρονια να τα καθαρισω. Η αιτια ηταν οτι ειδα πολυ επιφανειακη βρωμια σε μερικα σημεια. Ο βυθος λογο του οτι 2-3 εκατοστα δεν μπορει να αποροφησει αλλο. Πηρε μερικες ημερες αλλα ηταν και ευκαιρια να τις αλλαξω παραμετρους. Δεν ξερω αλλα μου αρεσαν πολυ τα αδεια απο φυτα ενυδρεια.. Ισως τα κανω ετσι. Μπορεις να δεις ποσες γαριδες ειναι. Οι πορτοκαλιες αν και μεταφερα 400-500 στο 100λιτρο, εχει μεσα ακομα 200-300. Μετα ξανα μπηκαν τα φυτα.. και χαθηκαν οι γαριδες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Μαρτίου 2016 #330 Share 15 Μαρτίου 2016 Γιατι να αλλαξεις παραμετρους? Αν θες μπορω να σε ξελαφρωσω απο μερικες πορτοκαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Μαρτίου 2016 #331 Share 15 Μαρτίου 2016 Ναι,σιγα μην τα αφηνες αδεια απο φυτα....χαχαχαχα!Δεν ειναι ωραια αδεια..... Αυτο που λες με τις παραμετρους ηθελα να το ρωτησω κι εγω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Μαρτίου 2016 Author #332 Share 15 Μαρτίου 2016 Γιατι να αλλαξεις παραμετρους? Αν θες μπορω να σε ξελαφρωσω απο μερικες πορτοκαλι Ναι,σιγα μην τα αφηνες αδεια απο φυτα....χαχαχαχα!Δεν ειναι ωραια αδεια..... Αυτο που λες με τις παραμετρους ηθελα να το ρωτησω κι εγω..... Για να δοκιμασω λιγο σκληροτερο νερο νομιζω θα πανε καλυτερα. Πριν ειχα kh3-4 με 4-5gh,. Τωρα πάω 2-3 kh και 8-9gh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Μαρτίου 2016 #333 Share 15 Μαρτίου 2016 Και πως το εκανες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Μαρτίου 2016 Author #334 Share 15 Μαρτίου 2016 Και πως το εκανες αυτο? Το νερο εννοεις? Με μινεραλς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Μαρτίου 2016 Author #335 Share 16 Μαρτίου 2016 Μπηκανε και σε αλλα ενυδρεια led... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 16 Μαρτίου 2016 #336 Share 16 Μαρτίου 2016 Νικο στις φωτογραφιες κατι κιτρινομαυρα σαλιγκαρια που βλεπω Helena ειναι ή κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Μαρτίου 2016 Author #337 Share 17 Μαρτίου 2016 Νικο στις φωτογραφιες κατι κιτρινομαυρα σαλιγκαρια που βλεπω Helena ειναι ή κατι αλλο? Ναι helena ειναι , μονο στις sullawesi εχει διαφορα σαλιγκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Μαρτίου 2016 Author #338 Share 20 Μαρτίου 2016 Βιντεάκι με τα γαριδαδικα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαρτίου 2016 #339 Share 20 Μαρτίου 2016 Ολα ειναι ενα κι ενα.Να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 20 Μαρτίου 2016 #340 Share 20 Μαρτίου 2016 Καλησπερα Νικο. Ολα πανεμορφα,να τα χαιρεσαι! Μπορεις να μου πεις τι ειναι τα minerals? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Απριλίου 2016 Author #341 Share 10 Απριλίου 2016 Εχω αραιωσει τα γαριδαδικα και θα τα αραιωσω και αλλο θελω να βλέπω τις γαριδες και να γλιτωσω και λιγο απο το κλαδεμα . Οπως εχω μειωσει και αρκετα τις αλλαγες νερου μιας και δεν εχει νοημα τα νιτρικα ειναι παντα μηδεν. Μετακινησα καποια ενυδρεια, και εχω κολησει ενα 100λιτρο ωστε να μπουν εκει τα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Μαίου 2016 Author #342 Share 14 Μαίου 2016 Ενα update.. Βρηκα στο 180λιτρο καποιες ενδιαφερουσες γαριδες rcs, και παω για επιλεκτικη. Το νεο ενυδρειο των sullawesi... στρωνει...Ιδια λιτρα αλλα πιο χαμηλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Μαίου 2016 #343 Share 15 Μαίου 2016 Σουπερ τα ενυδρειακια! Το νεο ενυδρειο για τις sullawesi μου αρεσει περισσοτερο απο το παλιο Πως τα πανε οι topas blue? εχεις βγαλει καμια γεννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Μαίου 2016 Author #344 Share 15 Μαίου 2016 Σουπερ τα ενυδρειακια! Το νεο ενυδρειο για τις sullawesi μου αρεσει περισσοτερο απο το παλιο Πως τα πανε οι topas blue? εχεις βγαλει καμια γεννα? Εχω μια θυληκια οποτε και μια αυγομενη ... περιμενω μικρακια αυτη την εβδομαδα λογικά. Ειναι τα ιδια λιτρα με το αλλο, ητανε ενυδρειο carefour νομιζω, μου το ειχαν δωσει. Ειχε 80 χ 40χ 30 , 40 το υψος... Εγω το τουμπαρα και εκανα 30 το υψος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Μαίου 2016 #345 Share 15 Μαίου 2016 Αντε με το καλο τα μωρα Καλα ρε,πως το τουμπαρες και εκανες το φαρδος υψος? Το ξεκολλησες και το ξανακολλησες αλλιως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Μαίου 2016 Author #346 Share 15 Μαίου 2016 Αντε με το καλο τα μωρα Καλα ρε,πως το τουμπαρες και εκανες το φαρδος υψος? Το ξεκολλησες και το ξανακολλησες αλλιως? ξεκολησα την μια μερια το τουμπαρα και κολησα καινουριο τζαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 15 Μαίου 2016 #347 Share 15 Μαίου 2016 ξεκολησα την μια μερια το τουμπαρα και κολησα καινουριο τζαμι. Eίσαι σε άλλο level.. Εμένα που μου το πρότεινες αυτό φυσικά θα άξιζε αλλά δεν μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 30 Μαίου 2016 Author #348 Share 30 Μαίου 2016 Tελικα προτιμησα αλλες πετρες ... θελω περισσοτερες για περισσοτερο φαγητο και κρυψωνες... Θα μπουνε και αλλες στην πορεια. Μετακινησα περιπου 80+ γαριδες, αλλα εχει αρκετες στο αλλο ακομη και πολλα μωρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Μαίου 2016 #349 Share 30 Μαίου 2016 Σούπερ οι sullawesi Νικόλα. Πολύ πέτρα βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Μαίου 2016 #350 Share 31 Μαίου 2016 Ωραιο γινεται και αυτο Νικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος