stanisalus18 31 Οκτωβρίου 2015 #301 Share 31 Οκτωβρίου 2015 οτι και να κανεις ειναι χαρμα οφθαλμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 31 Οκτωβρίου 2015 #302 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Συμπαθητικά... Έχεις δυνατότητες... Συνέχισε έτσι... Sent from my TCL S960 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasfast 28 Νοεμβρίου 2015 #303 Share 28 Νοεμβρίου 2015 δεν υπάρχεις απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 12 Δεκεμβρίου 2015 Author #304 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 update Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2015 #305 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Το ενυδρειο με τις πολλες anubias καινουργιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 12 Δεκεμβρίου 2015 Author #306 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Το ενυδρειο με τις πολλες anubias καινουργιο? Oχι ειναι εκει οπου εχω τις sullawesi ... Παλια ητανε με την cladophora μεσα αλλα την εδιωξα. Αν και βραζουν εκει μεσα στους 29c πανε μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2015 #307 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Oχι ειναι εκει οπου εχω τις sullawesi ... Παλια ητανε με την cladophora μεσα αλλα την εδιωξα. Αν και βραζουν εκει μεσα στους 29c πανε μια χαρα. Δεν ξερω πως ειναι για τι sullawesi αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Φεβρουαρίου 2016 Author #308 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 To ενυδρειο με τις sullawesi εγινε και αυτο φυτεμενο... Τα φυτα ειναι στους 29,5c και 8 ph. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Φεβρουαρίου 2016 #309 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 Οχι που δεν θα το εκανες φυτεμενο! αχαχαχααχα Σουπερ τα γαριδονια! Αυτη η γαριδα που ειναι διαφορετικο χρωμα απο τις αλλες,τι ειναι ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2016 #310 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε Κωστα!! Στο επομενο update θα δεις που θα εχει προαθεσει και αλλα φυτα!! Τι να πω τωρα... Θυμαμαι οταν τις ειχες προπαρει και επρεπε να ψεξεις για να τις δεις και τωρα ειναι παντου στο ενυδρειο!!! Και red cherry εριξες μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Φεβρουαρίου 2016 Author #311 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 χαχα... Εχω καποια φυτα υποψιν. Ενταξει δεν λες οτι ειναι παντου στο ενυδρειο οι γαριδες, πανε αργα. Ναι red cherry ειναι , πρεπει να εχει 2 αρσενικες μεσα, με καποια φυτα θα τις εβαλα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Φεβρουαρίου 2016 #312 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 Οπωτε μαλλον αυτη που ειδα στο βιντεο,red cherry θα ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Φεβρουαρίου 2016 #313 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 χαχα... Εχω καποια φυτα υποψιν. Ενταξει δεν λες οτι ειναι παντου στο ενυδρειο οι γαριδες, πανε αργα. Ναι red cherry ειναι , πρεπει να εχει 2 αρσενικες μεσα, με καποια φυτα θα τις εβαλα μεσα. καλα ναι δεν ειναι παντου αλλα σε σχεση με την αρχη εχει μεγαλη διαφορα τωρα μπορεις να τις απαρατηρεις πιο ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Φεβρουαρίου 2016 Author #314 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Ετοιμο για νεο ειδος... Μετακινησα τις yellow σε αλλο ενυδρειο, εδιωξα τις blue pearl και ειμαι ετοιμος για Topaz Blue Shrimp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Φεβρουαρίου 2016 #315 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Οταν λες εδιωξες τις blue pearl? Αυτες που θα βαλεις τωρα neocaridina ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #316 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Οταν λες εδιωξες τις blue pearl? Αυτες που θα βαλεις τωρα neocaridina ειναι? Ναι Κωστα , τις εδωσα εδω σε ενα φιλο οσες ειχανε μεινει.. Δεν μου αρεσαν ποτε αυτες οι γαριδες, ειναι σαν τις snowball, δεν τις λες με τιποτα μπλε. Εβαλα τις κιτρινες στην θεση τους. Ρε συ με αυτες τις κιτρινες, κατι πρεπει να παιζει. Οταν τις μεταφερα, δεν ειχε ουτε μια αυγωμενη ουτε μια σελωμενη, ουτε μωρα. Παλι σταματησανε , και δεν ειναι και λιγες, καπου στις 180 . Ναι αυτες που θα βαλω ειναι neocaridina, αλλα απο τιμη τσιμπημενη. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Φεβρουαρίου 2016 #317 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Αφου στο λεω ρε συ,αυτες οι κιτρινες ειναι του διαβολου! αχαχααχαχαχα Και μενα ετσι εκαναν μεχρι που τις εχασα ολες και ειδικα τα αρσενικα. Ποτε δεν καταλαβα τι εγινε. Μολις εβαλα τις πορτοκαλι,στο ιδιο ενυδρειο κιολας χωρις να αλλαξω τιποτα, ξεκινησαν αμεσως να πολλαπλασιαζονται και τωρα εχουν γινει παρα πολλες. Αυτες που θα βαλεις τωρα τι λενε? Ειναι ευκολες γενικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #318 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Neocaridina ειναι λογικα ναι , δεν εχω ακουσει γιαυτες κατι περιεργο. Καλα οι πορτοκαλιες ειναι χειροτερες απο τις rcs , στο 30 λιτρο μπορει να εχει καμια 300+ και ακομη συνεχιζουν... Τις κιτρινες αν δεις παλαιοτερα , τις ειχα ξανα πριν 3 χρονια, μετα τις εχασα ολες επειδη ειχανε σταματησει. Πηρα απο την Γερμανια 7 γαριδες ,γεμισαν το ενυδρειο παλι τα ιδια. Ξανα παλι, τις εβαλα σε αλλο ενυδρειο , και μου εμειναν 3 αρσενικοι, πηρα τρεις θυληκες και εγιναν αυτες οι 180 γαριδες, Και τωρα παλι τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Φεβρουαρίου 2016 #319 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Τι να πω ρε φιλε,αυτες οι κιτρινες ειναι περιεργες γαριδες. Αυτες που θα παρεις τωρα,ποσο εχουν ρε συ? Φανταζομαι απο Γερμανια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #320 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Eνα update των γαριδαδικων.. Παμε ... neocaridina var yellow Snowballs neocaridina var orange crs Caridina dennerli Topaz blue ( νεο είδος) Kαι πειραματικα ενυδρεια. Ενυδρειο μονο με φωτισμο led 3 watt... Χωρις φιλτρα και θερμοστατη. Εχει μεσα καμια 10 αρια rcs οπου εχουν γεννησει. Ενυδρειο 50 λιτρο με ενα led 7 watt, με co2 και φιλτρακι. Υποστρωμα αμμο και χαλικι και απο κατω, λιγο χωμα για τα φυτα του κηπου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 26 Φεβρουαρίου 2016 #321 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Nα σου ζησουν οι topaz blue! αντε και καλους απογονους! Οντως ειναι πολυ εντονο το μπλε τους. Στο πειραματικο που εχεις βαλει το χωμα απο κατω απο το χαλικι, εχεις γαριδες μεσα; Aυτο το 3w led τι ακριβως ειναι μπορεις να βαλεις καποια φωτο; ποσο καιρο το εχεις ετσι; αρκει για τα φυτα; Στην πρωτη φωτο των orange. το πισω αριστερα οπως κοιταμε φυτακι ειναι eichornia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #322 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Nα σου ζησουν οι topaz blue! αντε και καλους απογονους! Οντως ειναι πολυ εντονο το μπλε τους. Στο πειραματικο που εχεις βαλει το χωμα απο κατω απο το χαλικι, εχεις γαριδες μεσα; Aυτο το 3w led τι ακριβως ειναι μπορεις να βαλεις καποια φωτο; ποσο καιρο το εχεις ετσι; αρκει για τα φυτα; Στην πρωτη φωτο των orange. το πισω αριστερα οπως κοιταμε φυτακι ειναι eichornia? Να σαι καλα Σαββα. Στο πειραματικο με το χωμα εχει rcs γαριδες και μικρα. Αυτο με το 3watt led, τρεχει ετσι 1,5 μηνα περιπου, τα φυτα ειναι χωρις co2, λιπασματα ριχνω αλλα λιγα. Τα led που λεω ειναι απο το εμποριο απλα led για το σπιτι . Δεν ειναι κατι το ειδικο. Πισω αριστερα στις oragne ειναι eichornia diversifolia, περιεργο φυτακι, αν δεν του αρεσουν οι παραμετροι αρχιζει και μαυριζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 26 Φεβρουαρίου 2016 #323 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Ειχα παντα αυτην την απορια αν μπορει να χρησιμοποιηθει χωμα κηπου κατω απο το χαλικι, αλλα αφου το εχεις με γαριδες... Του εκανες καποια προεργασια, μετα απο ποσες μερες απο το στησιμο εβαλες γαριδες μεσα; Ψαχνω και εγω εναλλακτικες για τον φωτισμο με led. Μαλλον σε εχω ξαναρωτησει για την eichornia, το θυμηθηκα απο αυτο με το μαυρισμα, ηταν μεσα στις επιλογες μου αλλα ειπα να μην το ζορισω πολυ. Παντως πανεμορφο φυτακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #324 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Ειχα παντα αυτην την απορια αν μπορει να χρησιμοποιηθει χωμα κηπου κατω απο το χαλικι, αλλα αφου το εχεις με γαριδες... Του εκανες καποια προεργασια, μετα απο ποσες μερες απο το στησιμο εβαλες γαριδες μεσα; Ψαχνω και εγω εναλλακτικες για τον φωτισμο με led. Μαλλον σε εχω ξαναρωτησει για την eichornia, το θυμηθηκα απο αυτο με το μαυρισμα, ηταν μεσα στις επιλογες μου αλλα ειπα να μην το ζορισω πολυ. Παντως πανεμορφο φυτακι. Ναι πολυ ωραιο φυτακι, με τρομερο πρασινο αλλα απαιτητικο.... Σαββα δοκιμη ειναι, εβαλα ισα ισα που σκεπασα τον βυθο, μιλαμε για0,1 cm . Δεν εκανα καμια προεργασια, ειχα ενα ενυδρειο που ετρεχε και εβαλα την αμμο και το φιλτρο που ειχε σε αυτο . Μετα απο μια εβδομαδα εβαλα τις γαριδες μιας και ο βυθος που μετεφερα ητανε στρωμενος.οχι οτι θα ειχαν και προβλημα rcs ειναι αυτες. Το ενυδρειο αυτο δεν τρεχει ουτε μηνα,, Ναι τα led απο οσα εχω δοκιμασει αν και απλα οπως σου ειπα ειναι μια χαρα. Το ιδιο εχω και στις μπλε και μαλλον θα βαλω και σε αλλα γαριδαδικα. Ειναι φθηνα 4-5 ευρω τα ειχα παρει, στα 6500κ Μερικες φωτος απο το ενυδρειο με το led. Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2016 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Φεβρουαρίου 2016 #325 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Κλαδεψε λιγο τις ζουγκλες ρε συ! αχαχαχαχ Τουμπανο εχουν γινει ολα. Αντε καλοριζικες και οι τοπαζ και καλες αναπαραγωγες φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος