paul.asty 8 Οκτωβρίου 2014 #201 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Πωωω τις τρελης γινεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 8 Οκτωβρίου 2014 #202 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Καταπληκτικές φωτογραφίες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2014 Author #203 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Τα μικρακια γαριδαδικα εχουνε ξεφυγει.... Αριστερα crs και δεξια crs... H corymbosa hygrophila , αναιβενει ακομη 40-50 cm πανω απο το φωτιστικο.. μονο ενυδρειακο φυτο δεν ειναι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2014 #204 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Απλα εχουν ξεφυγει? τρομερααα ολααα Τι ριχνεις στην corymbosa hygrophila και εχει ολοκληρω δεντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2014 Author #205 Share 15 Οκτωβρίου 2014 (edited) Απολυτως τιποτα.... Αυτο ειναι και το περιεργο. Στα 2 αυτα ενυδρειακια, δεν εχει ουτε λιπάσματα ουτε υποστρωμα , ουτε και co2 ... Απλα μια λαμπα osram ή philips δεν θυμαμαι 12 ωρες την ημέρα. Καλα τα αλλα δεν τα προλαβενω ... Το σαββατο τα ειχα κλαδεψει και ακομη εναι τετάρτη, μεχρι το σαββατο θα εχουν ερθει στο μπροστινο τζαμι τα φυτα.... Τα περισσοτερα φυτα δεν ειναι φυτεμενα... Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 15 Οκτωβρίου 2014 #206 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Το τάπερ με το κοκκινο περιεχόμενο τι ειναι??? Τα ενυδρεία - ειναι απλά υπέροχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2014 Author #207 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Το τάπερ με το κοκκινο περιεχόμενο τι ειναι??? Τα ενυδρεία - ειναι απλά υπέροχα!!! Χαχα το προσεξες? Στην αριστερη μερια εχει αλλο ενα , στην μεση εχει ενα ποτηρακι, και δεξια αλλο ενα μπουκαλι , Μην παει χαμενο ρε συ το φως... φυτακια emersed ειναι , στην μεση εχει ανουμπιες, Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2014 #208 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Απολυτως τιποτα.... Αυτο ειναι και το περιεργο. Στα 2 αυτα ενυδρειακια, δεν εχει ουτε λιπάσματα ουτε υποστρωμα , ουτε και co2 ... Απλα μια λαμπα osram ή philips δεν θυμαμαι 12 ωρες την ημέρα. Καλα τα αλλα δεν τα προλαβενω ... Το σαββατο τα ειχα κλαδεψει και ακομη εναι τετάρτη, μεχρι το σαββατο θα εχουν ερθει στο μπροστινο τζαμι τα φυτα.... Τα περισσοτερα φυτα δεν ειναι φυτεμενα... Αυτα ειναιιι οταν τους προσθερεις τελεια φροντιδα , ετσι ειναι χωρις τιποτα πηγαινουν σφαιρα Μπραβο ρε φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Οκτωβρίου 2014 #209 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Η υγροφιλια το εχει αυτο το καλο.....κι εμενα ειχε βγει εξω απο το νερο χωρις τρελα φωτα χωρις Co2,τιποτα! Αλλα εγω εχω καπακι και ακουμπουσε στην λαμπα και την εκοψα..... Οταν λες οτι τα φυτα δεν ειναι φυταμενα,πως το εννοεις? Υ.Γ. Το ροζ μπολακι εγω βασικα το ειδα σαν ταραμοσαλατα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2014 #210 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Τουμπανο Νικολα!Ειδικα τα 2 ενυδρεια που ειναι διπλα διπλα,φαινεται σαν να ειναι ενα!Respect φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasfast 16 Οκτωβρίου 2014 #211 Share 16 Οκτωβρίου 2014 φιλε μου ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει. Μπραβο στην προσπαθεια στο κουραγιο και στην υπομονη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Νοεμβρίου 2014 Author #212 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Update .... Ενυδρειάκι τζαμπο, 10 λιτ με red cherry και 3 watt φωτιστικό. Και τωρα crs... Στο ενυδρειακι που ειχα κανει διαλογη της γαριδες, μου εχουν εμφανιστει snow white. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 24 Νοεμβρίου 2014 #213 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Πολύ όμορφα όλα!! Τι φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 24 Νοεμβρίου 2014 #214 Share 24 Νοεμβρίου 2014 απλα υποκλινομαι πολυ ομορφα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Νοεμβρίου 2014 #215 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Ρε συ,αυτα τα φυτα στις crs,εχουν γινει δεντρα! αχαχαχαχαχ Ωραια τα ενυδρεια Νικολα και οι γαριδες σουπερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Νοεμβρίου 2014 #216 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Πωωωω απλα Εκτος απο εκπληκτικα ενυδρεια αρχιζεις να φτοιαχνεις και δασος μεσα στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 25 Νοεμβρίου 2014 #217 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Μου άρεσε που ετοίμαζες και ενυδρείο για τον διαγωνισμό…… Όποιο και να πάρεις από αυτά που μας δείχνεις στις φωτογραφίες θα ήταν πρώτο με διαφορά!!! Τι να πω ρε Νίκο, είμαστε και μακριά, να μπορούσα να έρθω να μπαστακωθώ και να κάτσω να τα χαζεύω με τις ώρες!!! Πάντος παρατηρώντας τα ενυδρεία σου και διαβάζοντας τι κάνεις, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Νοεμβρίου 2014 #218 Share 25 Νοεμβρίου 2014 το ενα πιο ομορφο απο το αλλο!!!!! μπραβο σου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 25 Νοεμβρίου 2014 Author #219 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Πολύ όμορφα όλα!! Τι φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιείς? nikon d3100 Ρε συ,αυτα τα φυτα στις crs,εχουν γινει δεντρα! αχαχαχαχαχ Ωραια τα ενυδρεια Νικολα και οι γαριδες σουπερ! Τα δεντρα αυτα ειναι hygrophila... Πωωωω απλα Εκτος απο εκπληκτικα ενυδρεια αρχιζεις να φτοιαχνεις και δασος μεσα στο σπιτι To φυτακι το κραταω μονο και μονο για να ρουφαει τα νιτρικα.... απο τα ενυδρειακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Νοεμβρίου 2014 #220 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Φαινεται ομως και πολυ ωραια εκει που το εχεις τοποθετησει και ετσι οπως εχει αναπτυχθει Οι snow white ειναι εντυπωσιακες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Δεκεμβρίου 2014 Author #221 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Μερικες φωτος απο τις crs... Οι snowhite , μεγαλωσανε, αλλα εχει και αλλες γενες με snowhite. Το 10λιτρο με το led . Και ενα νεο ενυδρειακι, boyu νομιζω 26 λιτρα ειναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Δεκεμβρίου 2014 #222 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Τουμπανα ολα! Ωραιος Νικολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Δεκεμβρίου 2014 #223 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Και αλλο γαριδαδικοοο Οτι και να πουμε για ενυδρειο σου ειναι λιγο Τις snowhite θα τις ξεχωρισεις σε αλλο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Wayne Korres 5 Ιανουαρίου 2015 #224 Share 5 Ιανουαρίου 2015 πολυ ωραια ολα! εγω ξεκιναω σημερα το στησιμο του γαριδαδικου μου!φοβερες ιδεες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Ιανουαρίου 2015 Author #225 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Ενα βιντεακι με τα γαριδαδικα μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος