Astra 16 Μαίου 2013 #76 Share 16 Μαίου 2013 Απίστευτες οι φωτό και ακόμα πιο ωραία τα ενυδρεία. Το ενυδρείο ειδικά στην 17η φωτό ειναι από τα ποιο όμορφα που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Άντε με το καλό γέννες απ' όλα τα είδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαίου 2013 #77 Share 16 Μαίου 2013 Πολύ όμορφες φωτογραφίες και τα ενυδρεία σου τα σπάνε! Άντε με το καλό να γεμίσεις και αλλά μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Μαίου 2013 Author #78 Share 16 Μαίου 2013 Ευχαριστω,,, Απίστευτες οι φωτό και ακόμα πιο ωραία τα ενυδρεία. Το ενυδρείο ειδικά στην 17η φωτό ειναι από τα ποιο όμορφα που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Άντε με το καλό γέννες απ' όλα τα είδη. Το περιεργο , νατο πω? Σε αυτο το ενυδρειακι εχω μονο χαλικάκι χαλαζιακο απλο... Λιπανση δεν ... που και που λιγο γενικο της seachem.. Εχω μεν co2 αλλα πρεπει να μενει ελαχιστο στο νερο ,γιατι εχω αεραντλια και κρεμαστο φίλτρο. και απο φωτισμο ειναι μια 28 watt και για τα τρία μικρά ενυδρειακια. Οποτε βγάλτε ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 13 Ιουνίου 2013 Author #79 Share 13 Ιουνίου 2013 update...Οι κιτρινες μου κανανε γεννα τα μικρα πάνε σφαιρα , τωρα περιμένω αλλες 2 αυγομένες που εχω .Τα αλλα είδη συνεχιζουν να γεμίζουν τα ενυδρεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Ιουνίου 2013 #80 Share 13 Ιουνίου 2013 Οσο περναει ο καιρος γινονται ακομα πιο πανεμορφα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Ιουνίου 2013 Author #81 Share 27 Ιουνίου 2013 Crs, κάτι δεν παει καλά με τα νιτρικά , απο τροφη ριχνω οσο και στα άλλα ενυδρειάκια , αλλα σε αυτο αναιβάζει νιτρικά , 2 λογους σκεφτομαι τα φυτά δεν τραβάνε πολλά και ειχα απο παλια σκουληκάκια μεσα μηπως αρχισανε και πεθαινουν και ανεβαζει απο αλλαγες εκανα 20 λιτρα ανα εβδομάδα, τωρα κάνω και ενδιάμεσα αλλα 20 λιτρα.Καινουριο ειδος green shrimpsΤις εβαλα προσωρινά με τις κιτρινες μιας και ητανε λίγες.blueSnowball -amanoΟλα τα φυτα ειναι σε γλαστράκια εκτος απο αυτα που δεν θελουν κλάδεμα συχνα...Στο συγκεκριμένο ενυδρειακι εχει μονο ψιλοκοκο χαλικάκι, 2 cm το gloso ομως μια χαρα εστρωσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιουνίου 2013 #82 Share 27 Ιουνίου 2013 Πωπω μας βγαζεις τα ματια καθε φορα που ανεβαζεις νεες φωτος!Μπραβο ρε Νικο,πολυ ομορφα τα ενυδρεια σου.Οι green shrimp ποιο ειδος ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Ιουνίου 2013 #83 Share 27 Ιουνίου 2013 εχω βαρεθει να λεω ποσο ωραια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Ιουνίου 2013 Author #84 Share 27 Ιουνίου 2013 Πωπω μας βγαζεις τα ματια καθε φορα που ανεβαζεις νεες φωτος!Μπραβο ρε Νικο,πολυ ομορφα τα ενυδρεια σου.Οι green shrimp ποιο ειδος ειναι? Τις πρασινες τις πηρα για Caridina Babaulti , λες να μην ειναι αυτες? Τα μωρά των πρασινων Babaulti κοκκινα ειναι στην αρχη ? εχω βαρεθει να λεω ποσο ωραια ειναι χεχε τοτε θα καθυστερησω την επομενη να αναιβασω φωτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιουνίου 2013 #85 Share 27 Ιουνίου 2013 Εννοεις τα νεογεννητα γαριδακια η τα αυγα τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Ιουνίου 2013 Author #86 Share 27 Ιουνίου 2013 τα νεογεννητα γαριδακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Ιουλίου 2013 Author #87 Share 11 Ιουλίου 2013 Ολα οκ με τις crs , και με τις κοκκινες που εβαλα σε αλλο ενυδρειο, οποτε κάτι ειχε το ενυδρειο δεν εξηγηται αλλιως.2 σε ενα ενυδρειο, με κοινο φιλτράκι..blue perl, red cheryblue pearl - crsΜε το που εφτιαξα το νερό για τις crs οι μπλέ μπλεδιασανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιουλίου 2013 #88 Share 11 Ιουλίου 2013 Οι crs δεν παιζονται ειναι πανεμορφες και τα ενυδρεια φανταστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Ιουλίου 2013 #89 Share 11 Ιουλίου 2013 Ωραιος Νικο,τα ενυδρεια σου πανε σουπερ αλλα και οι γαριδες σου ειναι πανεμορφες.Οι blue pearl βεβαια χανουν πολυ απο το χρωμα τους στις φωτογραφιες,ειναι σιγουρος οτι ειναι πολυ πιο μπλε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 11 Ιουλίου 2013 #90 Share 11 Ιουλίου 2013 Απλα τελεια τα ενυδρεια και με πολυ δουλεια που φενετε! σκευτεσε να προσθεσεις και αλλες γαριδες ή θα μεινεις σε αυτα τα ειδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 25 Ιουλίου 2013 Author #91 Share 25 Ιουλίου 2013 (edited) Ωραιος Νικο,τα ενυδρεια σου πανε σουπερ αλλα και οι γαριδες σου ειναι πανεμορφες.Οι blue pearl βεβαια χανουν πολυ απο το χρωμα τους στις φωτογραφιες,ειναι σιγουρος οτι ειναι πολυ πιο μπλε κανονικα. Ναι δεν μπορω να βγάλω αυτο το μπλέ που εχουνε... Απλα τελεια τα ενυδρεια και με πολυ δουλεια που φενετε! σκευτεσε να προσθεσεις και αλλες γαριδες ή θα μεινεις σε αυτα τα ειδη? Νομιζω πως εχω αρκετά είδη... θα μεινω σε αυτά. ΜΕρικες φωτος crs- bluepearl amano - snowball rcs- bluepearl http://imageshack.us/photo/my-images/856/kyvh.jpg/ green - yellow Τελος ξαναστρωνω το 80 litro γιατις crs ... Σε ενα εναμιση μηνα θα μπουν ... Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2013 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 25 Ιουλίου 2013 #92 Share 25 Ιουλίου 2013 Απλα τελεια!!!θα προχωρισω και εγω σε γαριδαδικο και μου εχεις δωσει παραα πολλες ιδεες!!σε ολα εχεις διοξειδιο του ανθρακα??λιπασματα ριχνεις ή οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 25 Ιουλίου 2013 #93 Share 25 Ιουλίου 2013 Πανεμορφα τα ενυδρεια σου ολα και οι γαριδες απλα ''ΤΕΛΕΙΕΣ''...συνεχισε ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 9 Αυγούστου 2013 #94 Share 9 Αυγούστου 2013 Αυτα ειναι!!!πολυ καλοςΜπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 13 Αυγούστου 2013 #95 Share 13 Αυγούστου 2013 Νίκο με τι ζέστη πως τα πας; Γράψε μας εάν μπορείς... για να κλέβουμε τέχνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Αυγούστου 2013 Author #96 Share 14 Αυγούστου 2013 Νίκο με τι ζέστη πως τα πας; Γράψε μας εάν μπορείς... για να κλέβουμε τέχνη Με την ζέστη ε ? ειναι ενα θεματάκι... ΕΧω βαλει σε ολα τα ενυδρεια αεραντλίες για περισσοτερη οξυγωνοση , Δυστηχω εχω μονο ενα controller και το εχω βάλει στις crs με ενα μεγάλο ανεμιστηρα konig , η θερμοκρασια κρατιεται ολη μερα στους 25 αλλα μου τσιμπαει που και που 26 αν εχει μεγάλη υγρασια στο χωρο . Μαζι με τον controller εχω βάλει και αλλα 2 ενυδρεια που ειναι τα ιδια με πιο μικρους ανεμιστηρες στις κιτρινες και τις ασπρες και κραταει στους 26 . Απώλειες μεχρι στιγμης δεν ειχα τιποτα , την φωτοπεριοδο την εχω σπασει ειναι πρωι και βράδυ , το μεσημερι ειναι κλειστά τα φωτα Πρεπει να εχεις ενα aircodition για να το δουλευεις το μεσημέρι κυριως , αυτο που παρατηρησα με τους ανεμιστηρες ειναι οτι αν βάλω 2 konig στο 40 λιτρο ανεβαινει η θερμοκρασια στο ενυδρειο αντι να κατεβαινει , και το πιο κυριο αν πιασει υγρασια πάνω απο 65 στον δωματιο δυσκολα σου κατεβαζει την θερμ. γιατι δεν εξατμιζεται ευκολα το νερο. Απο αναπληρωση εχω ενα δοχειο στις crs 10 λιτρο με το συστηματακι που ειχε εδω στο φορουμ , στα υπολοιπα χειροκινητα κάθε μερα 3-5 λιτρα. ΥΠαρχει και θεμα στις αλλαγές ειδικά στις crs , το νερο στο βαρέλι ειναι 30 , εχω στην καταψυξη παγοκυστες κα στην αλλαγη ,τους χρησιμοποιω για να κατεβάσω την θερμοκρασια εκει που θέλω , αλλιως θα μας χαιρετησουν οι crs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Αυγούστου 2013 Author #97 Share 14 Αυγούστου 2013 Απλα τελεια!!!θα προχωρισω και εγω σε γαριδαδικο και μου εχεις δωσει παραα πολλες ιδεες!!σε ολα εχεις διοξειδιο του ανθρακα??λιπασματα ριχνεις ή οχι?? Ναι σε ολα εχει συνεχομενο co2 , απο λιπάσματα μερικες φορες (ανα 2 εβδομάδες περιποθ )ριχνω λιγο γενικο οποιας ετταιριας βρω σε ολα τα ενυδρεια εκτος crs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 14 Αυγούστου 2013 #98 Share 14 Αυγούστου 2013 Ευχαριστούμε Νίκο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 19 Αυγούστου 2013 Author #99 Share 19 Αυγούστου 2013 Παρά τις ζέστες τα γαριδάκια μια χαρά κρατιουντε... Στις κίτρινες η πρωτη γενία έχουν ξεκινήσει και κατεβάζουν αυγά , μέτρησα 10 αυγομένες. Οπότε θα γινει ξαφνικό μπουμ. Οι άσπρες συνεχίζουν ακάθεκτα.. Στις crs , εχει μικρακια και μερικά έχουν καταφέρει να μεγαλωσουν... rcs blue pearl και το 80λιτρο οπου θα πaνε οι crs, αφου πέσουν οι ζεστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Αυγούστου 2013 #100 Share 19 Αυγούστου 2013 Καταπληκτικές φωτογραφίες, ζούγκλα όλα τα ενυδρεία σου! Δίνεις μεγάλο αγώνα καλοκαιριάτικα για να κρατήσεις τις γαρίδες σου και αυτές φαίνεται να σε ανταμοιβουν. Να υποθέσω ότι διακοπές πηγαίνεις τον χειμώνα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος