nicpapa 21 Μαρτίου 2018 Author #426 Share 21 Μαρτίου 2018 (edited) Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2018 - nicpapa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Μαρτίου 2018 #427 Share 21 Μαρτίου 2018 (edited) Λιγα εχεις ρε! Ρε συ Νικο,αυτα τα χωρισματα που ειδα σε μερικα ενυδρεια γιατι τα εχεις βαλει? Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2018 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 21 Μαρτίου 2018 #428 Share 21 Μαρτίου 2018 (edited) υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε με καποιο τροπο ετσι ωστε να χωρισουμε ενα ενυδρειο στα 2?neocaridina ετσι ωστε να βαλουμε 2 ειδη neocaridina μεσα αλλα να αποκλεισουμε το θεμα υβριδισμος? βρες μια λυση θα με χωρισει η γυναικα εχω ειδη 4 ενυδρεια να σε καλα πες και για τον φωτισμο τον ενυδριων τι λαμπες βαζεις? Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2018 - θεοδωρος αθανασιαδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Μαρτίου 2018 #429 Share 22 Μαρτίου 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε με καποιο τροπο ετσι ωστε να χωρισουμε ενα ενυδρειο στα 2?neocaridina ετσι ωστε να βαλουμε 2 ειδη neocaridina μεσα αλλα να αποκλεισουμε το θεμα υβριδισμος? βρες μια λυση θα με χωρισει η γυναικα εχω ειδη 4 ενυδρεια να σε καλα πες και για τον φωτισμο τον ενυδριων τι λαμπες βαζεις? Το χωριζεις στη μεση με τζαμι το οποιο εχεις κολλησει κανονικα με σιλικονη και βαζεις απο ενα φιλτρο σε καθε μερια και απο εναν θερμοστατη και εισαι κομπλε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 22 Μαρτίου 2018 #430 Share 22 Μαρτίου 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε με καποιο τροπο ετσι ωστε να χωρισουμε ενα ενυδρειο στα 2?neocaridina ετσι ωστε να βαλουμε 2 ειδη neocaridina μεσα αλλα να αποκλεισουμε το θεμα υβριδισμος? βρες μια λυση θα με χωρισει η γυναικα εχω ειδη 4 ενυδρεια να σε καλα πες και για τον φωτισμο τον ενυδριων τι λαμπες βαζεις? πριν 15 λεπτά, το μέλος rastafarian έγραψε: Το χωριζεις στη μεση με τζαμι το οποιο εχεις κολλησει κανονικα με σιλικονη και βαζεις απο ενα φιλτρο σε καθε μερια και απο εναν θερμοστατη και εισαι κομπλε. Εκτος απο αυτο που γραφει ο rastafarian μπορεις να το χωρισεις με διατρητο πλεξι γκλας ωστε να φιλτραρεις με ενα φιλτρο.Η να χωρισεις το ενυδρειο με μπλε σφουγγαρι.Φτιαχνεις δυο οδηγους με τζαμακια η πλεξι στο μεσον του ενυδρειου και βαζεις ενα μεγαλο κομματι σφουγγαρι Η εισοδος του νερου θα γινεται στο ενα ενυδρειο και η εξοδος στο αλλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Μαρτίου 2018 Author #431 Share 22 Μαρτίου 2018 πριν 19 ώρες, το μέλος rastafarian έγραψε: Λιγα εχεις ρε! Ρε συ Νικο,αυτα τα χωρισματα που ειδα σε μερικα ενυδρεια γιατι τα εχεις βαλει? Για να ταιζω εκε.ι Να μην βρωμιζει ο βυθος , αν δεις σε αλλα εχω πιατακια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Μαρτίου 2018 Author #432 Share 22 Μαρτίου 2018 (edited) πριν 16 ώρες, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε με καποιο τροπο ετσι ωστε να χωρισουμε ενα ενυδρειο στα 2?neocaridina ετσι ωστε να βαλουμε 2 ειδη neocaridina μεσα αλλα να αποκλεισουμε το θεμα υβριδισμος? βρες μια λυση θα με χωρισει η γυναικα εχω ειδη 4 ενυδρεια να σε καλα πες και για τον φωτισμο τον ενυδριων τι λαμπες βαζεις? https://www.google.gr/search?q=divide+shrimp+tanks&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjSxIjfz__ZAhVBaxQKHXrxDosQ_AUICigB&biw=1256&bih=859 Για φωτισμό απλες λαμπες led του εμποριου. Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2018 - nicpapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 19 Απριλίου 2018 Author #433 Share 19 Απριλίου 2018 (edited) Eνα update... και μερικες φωτος των γαριδων.. snowball tank... Orange tank yellow rili tank Yellow golden back. Yellow fire Red cherry high grade topaz blue topaz dark blue Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2018 - nicpapa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 1 Ιουνίου 2018 Author #434 Share 1 Ιουνίου 2018 (edited) update of shrimp room Προστεθηκαν taiwan bee - pintos.. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2018 - nicpapa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Ιουνίου 2018 Author #435 Share 10 Ιουνίου 2018 Snowballs orange crs Babies Red pinto with eggs 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Ιουνίου 2018 #436 Share 12 Ιουνίου 2018 Πάντα ανεβάζεις ωραία πράγματα... αλλά οι Red Pinto εξωπραγματικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 12 Ιουνίου 2018 Author #437 Share 12 Ιουνίου 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Πάντα ανεβάζεις ωραία πράγματα... αλλά οι Red Pinto εξωπραγματικές... Ναι ειναι ωραιες ... αλλο επιπεδο παλί.. οπως και oi taiwan.... Θα δουμε σε μερικους μηνες πως θα εξελιχθει... Εχω ειδη αυγομενες 2 , προσπαθω να κανω υβριδια με crs tangerine tigers.. Οπου εχω 5-6 αυγομενες crs, και 2 tangerine tigers. Θα δειξει στο μελλον τι θα βγει απο αυτο. Κραταω 20 ενυδρεια και παλι δεν εχω χωρο για να κανω διασταυρωσεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 21 Ιουνίου 2018 Author #438 Share 21 Ιουνίου 2018 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Ιουλίου 2018 Author #439 Share 24 Ιουλίου 2018 buce tank snowballs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Αυγούστου 2018 Author #440 Share 4 Αυγούστου 2018 (edited) crs feeding Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2018 - nicpapa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Αυγούστου 2018 Author #441 Share 5 Αυγούστου 2018 (edited) Eνα ακομη βιντεο με αλλο grade crs.. Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2018 - nicpapa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 5 Αυγούστου 2018 #442 Share 5 Αυγούστου 2018 Υπέροχες!! Τι τους έριξες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Αυγούστου 2018 Author #443 Share 17 Αυγούστου 2018 (edited) update Oι taiwan - pinto πανε πολυ καλα, εχω αρκετες γεννες μεσα, τα μικρα πρεπει να ειναι 80+... Αργουν να μεγαλωσουν ομως. οι crs εχουν γεμισει 2 100λιτρα.... Cbs απο 4 γαριδες , εχουν γινει 200+ f1 tibee x pinto , tibee x crs, tibee x cbs Mε λιγα λογια ο κακος χαμος... Εχω 20 ενυδρεια και χωρο δεν εχω.. Έγινε επεξεργασία 17 Αυγούστου 2018 - nicpapa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Αυγούστου 2018 Author #444 Share 27 Αυγούστου 2018 Shrimp Room August update 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Αυγούστου 2018 #445 Share 27 Αυγούστου 2018 Όλα τέλεια! Συνέχισε να μας ενημερώνεις! Πόσα διαφορετικά είδη και grades έχεις αραγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Αυγούστου 2018 Author #446 Share 27 Αυγούστου 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Όλα τέλεια! Συνέχισε να μας ενημερώνεις! Πόσα διαφορετικά είδη και grades έχεις αραγε... Τα ειδη... sullawesi cardinals. Neos Topaz blue Yellow golden back Yellow fire rcs Orange Snowballs Crs cbs F1 hybrids Taiwan Pinto Tangerine tigers Και τα grades ειναι πολλα ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 12 Οκτωβρίου 2018 Author #447 Share 12 Οκτωβρίου 2018 Κάποιες αλλαγές... Μετακινήθηκαν αρκετά είδη, έχω ξεκινήσει κάποια projects .. Και ειμαι σε αναμονή με 3 νεα είδη.. Εχω ξεμείνει απο ενυδρεία και μάλλον θα φτιαχτούν 2-3 ακόμη, https://youtu.be/0E7RYswvdhU 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Οκτωβρίου 2018 #448 Share 12 Οκτωβρίου 2018 Υπέροχα όπως πάντα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 9 Νοεμβρίου 2018 Author #449 Share 9 Νοεμβρίου 2018 Ενα γρήγορο βίντεο την ώρα του ταΐσματος. https://www.youtube.com/watch?v=I8lrZHAD8_s 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Νοεμβρίου 2018 Author #450 Share 10 Νοεμβρίου 2018 Kαι εδω μερικα ενυδρεια απο το shrimp room.. Στρωνω καποια ενυδρεια ξανα με αλλο υποστρωμα για να δοκιμάσω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος