nicpapa 2 Ιουνίου 2016 Author #351 Share 2 Ιουνίου 2016 (edited) Μπηκε η πρασιναδα... To παλιο τους ενυδρειο σταματησε.... οποτε μειον ενα ενυδρειο για συντηρηση. Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2016 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 2 Ιουνίου 2016 #352 Share 2 Ιουνίου 2016 Με βαση τα δικα σου στανταρ και τα ενυδρεια που μας εχεις μαθει να μας παρουσιαζεις αυτο μοιαζει με Αφρικανικο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 2 Ιουνίου 2016 Author #353 Share 2 Ιουνίου 2016 Με βαση τα δικα σου στανταρ και τα ενυδρεια που μας εχεις μαθει να μας παρουσιαζεις αυτο μοιαζει με Αφρικανικο Σε αυτο δεν παω με τα γουστα μου, αλλα με τι θελουν οι γαριδες... Την μος δεν την ακουμπανε οπως ολες οι αλλες γαριδες,αυτες πανε κατευθεια στις πετρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Ιουνίου 2016 Author #354 Share 6 Ιουνίου 2016 (edited) Επειδη καποιοι μου την ειπανε, και μιας και ψιλοβαρεθηκα τα κλαδεματα, ειπα να κανω μερικα aquascapes... Το dutch ομως δεν το χαλαω... Και τα δυο μικρα , εγιναν εχθες .... Οποτε και μην βαρατε. Αρχικα ελεγα για ενα mountainscape απλο χωρις πολλα κλαδεματα , αλλα το ενα φερνει και το αλλο. Ξεκινησα και κολαγα πετρες αρχικα, οτι χρησιμοποιησα το ειχα δεν αγορασα τπτ. Εξω φαινοταν ωραιο, πρωτη φορα το επιχειρησα ετσι κιολας, αλλα στο ενυδρειο δεν μου αρεσε, δεν ειχα βαθος οποτε και το χαλασα. Η ζεστη σιλικονη κανει θαυματα. Ετσι φαινοταν στο ενυδρειο αλλα δυστηχως δεν ειχε προοπτικη, μπορουσα να κανω 2-3 αλλαγες αλλα δεν αξιζε. Οποτε ειπα να ασχοληθω με το βαθος. Και εφτιαξα αυτο,μετα απο πολυ σπασιμο πετρας. Εχει και αυτο καποιες διορθωσεις αλλα γινονται ευκολα. Το αλλο θα γινει κατι σαν δασος... ακομη δεν εχω σκεφτει , αλλα σαν ιδεα θα ειναι οπως το εκανα περιπου, Αφησα και ενα μικρο dutch . Αλλο ενα mountain - iwagumi με τις sullawesi. Πρεπει να βρω και αλλο καλσον να καλυψω το φίλτρο. Και τωρα ειναι τα ενυδρεια που σπανια βαζω τσιμπηδα και ψαλιδι. Πανευκολα ενυδρειακια. Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2016 - nicpapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 6 Ιουνίου 2016 #355 Share 6 Ιουνίου 2016 (edited) Nίκο εύκολα και δύσκολα είναι όλα πολύ όμορφα. Μας δίνεις πολύ ωραίες ιδεές γενικότερα και ευχαριστούμε! Και το 1ο με την πέτρα ήταν πολύ ωραίο και για μένα είχε και το βάθος του. Στο 2ο προσπαθείς να βάλεις περισσότερο depth αλλά δεν υπερτερεί ιδιαίτερα του 1ου τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη! Επίσης, μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δένεις το ξύλο με την πέτρα σε ενυδρεία τύπου iwagumi. Είναι πολύ δύσκολο , τουλάχιστον εγώ για το δικό μου δεν κατάφερα να σκεφτώ κάτι. Η έντονη green dust που συναντάς σε πολλά ενυδρεία σου πιστεύεις οφείλεται στο φωτισμό ή σε κάτι άλλο; Μπράβο και πάλι για τις υπέροχες δουλειές! Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2016 - Light0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Ιουνίου 2016 Author #356 Share 6 Ιουνίου 2016 Nίκο εύκολα και δύσκολα είναι όλα πολύ όμορφα. Μας δίνεις πολύ ωραίες ιδεές γενικότερα και ευχαριστούμε! Και το 1ο με την πέτρα ήταν πολύ ωραίο και για μένα είχε και το βάθος του. Στο 2ο προσπαθείς να βάλεις περισσότερο depth αλλά δεν υπερτερεί ιδιαίτερα του 1ου τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη! Μπράβο και πάλι για τις υπέροχες δουλειές! Δεν βλεπεις μελοντικα.. θα παιξουν ρολο τα φυτα. ΧΑχαχ σε μπερδευει μια πετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 6 Ιουνίου 2016 #357 Share 6 Ιουνίου 2016 Αλλο ενα mountain - iwagumi με τις sullawesi. Πρεπει να βρω και αλλο καλσον να καλυψω το φίλτρο. Eλα ρε Νικολα να σου δωσω απο τα δικα μου, αν και θα σου πεφτουν λιγο μεγαλα γιατι εχω παρει κατι κιλακια! Σοβαρα τωρα, ολα ειναι ομορφα αλλα θα σταθω σε αυτο, μηπως θα ηταν καλυτερα να αφησεις τα κενα αναμεσα στις πετρες αδεια, για να βλεπεις περισσοτερο τις γαριδες; Οπτικα βεβαια ειναι πολυ ομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Ιουνίου 2016 Author #358 Share 6 Ιουνίου 2016 (edited) Αλλο ενα mountain - iwagumi με τις sullawesi. Πρεπει να βρω και αλλο καλσον να καλυψω το φίλτρο. Eλα ρε Νικολα να σου δωσω απο τα δικα μου, αν και θα σου πεφτουν λιγο μεγαλα γιατι εχω παρει κατι κιλακια! Σοβαρα τωρα, ολα ειναι ομορφα αλλα θα σταθω σε αυτο, μηπως θα ηταν καλυτερα να αφησεις τα κενα αναμεσα στις πετρες αδεια, για να βλεπεις περισσοτερο τις γαριδες; Οπτικα βεβαια ειναι πολυ ομορφο. Σαββα ετσι ητανε αρχικα το στησιμο γιαυτο τον λογο. Δεν τις πολυ βλεπω επανω στις μοςς, αλλα πανε στις πετρες. Τα μωρα βεβαια κρυβονται αναμεσα σε μοςς και πετρες, και γιαυτο την αφησα. Υπαρχουν περασματα αναμεσα σε πετρες και μοςς και εκει κρυβονται, αν δεν κρατησει η μοςς στις παραμετρους αυτες θα φυγει. Ετσι και αλλιως η μοςς αυτη αναπτυσεται προς τα πανω. θα το αφησω λιγο οπως εχει και βλεπουμε. Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2016 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιουνίου 2016 #359 Share 7 Ιουνίου 2016 Σουπερ εγιναν τα ενυδρειακια. Βλεπω σε τρωει και δεν μπορεις να κατσεις σε ησυχια! αχαχααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Ιουνίου 2016 Author #360 Share 7 Ιουνίου 2016 Σουπερ εγιναν τα ενυδρειακια. Βλεπω σε τρωει και δεν μπορεις να κατσεις σε ησυχια! αχαχααχαχ Εμ Ακομη δεν με εμαθες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιουνίου 2016 #361 Share 8 Ιουνίου 2016 Σε ξερω,γι αυτο το λεω,περιμενω να δω ποσο καιρο θα τα κρατησεις ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 12 Ιουνίου 2016 Author #362 Share 12 Ιουνίου 2016 Αρχισουν να αραιωνουν τα ενυδρεια απο φυτα και μου αρέσει... Και ενα γρηγορο βιντεακι με crs και sullawesi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Ιουνίου 2016 Author #363 Share 20 Ιουνίου 2016 Βιντεακι με ολα τα γαριδαδικα.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Ιουνίου 2016 #364 Share 20 Ιουνίου 2016 Πανέμορφες όλες Νικόλα αλλά οι sulawesi όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Αυγούστου 2016 Author #365 Share 8 Αυγούστου 2016 updtate... Τα φυτα εχουν μετακινηθει απο το 180λιτρο, ακομα δεν τα εχω φερει στα μετρα τους... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Αυγούστου 2016 #366 Share 13 Αυγούστου 2016 Τουμπανα Νικολα. Αυτες οι topas blue πολυ μ αρεσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 13 Αυγούστου 2016 Author #367 Share 13 Αυγούστου 2016 Τουμπανα Νικολα. Αυτες οι topas blue πολυ μ αρεσουν! χαχα ναι αυτες τις λες μπλε... ειναι τοσο σκουρο το μπλε που αν ειναι σε μαυρο χαλικακι ή σε σκια δεν τις βλέπεις. Τωρα αρχισαν και πηγαινουν καλα , εχει πολλα μωρα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 9 Δεκεμβρίου 2016 Author #368 Share 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα ενυδρεια, μετα απο 1,5 μηνα χωρις συντηρηση... μονο ταισμα ανα 3-4 ημερες. Οι γαριδες δεν χαθηκαν ,αλλα χαθηκαν αρκετα ειδη φυτων. 4 εβδομαδες μετα απο καθαρισμο, φυτεμα , και λιπανση ... Και ενα αλλο μου ενυδρειο φιλοξενει ενα ζευγαρι ασνσικτρους και καμια 150αρια μωρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Δεκεμβρίου 2016 #369 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 The master is back! Οτι και να γινει στα ενυδρεια σου ρε φιλε,εσυ θα τα επαναφερεις! αχαχαχαχχ Μας ελειψες φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Ιανουαρίου 2017 Author #370 Share 20 Ιανουαρίου 2017 (edited) Απο ατυχημα , οταν ελειπα , εχασα τις sullawesi .. Επεζησαν 5 και τις μετεφερα σε μικροτερο ενυδρειο , εκει οπου κανω επιλεκτικη αναπαραγωγη rcs. Τις rcs τις αφησα σε κρυα νερα 18~ , ωστε να βγαλουν περισσοτερα αρσενικα, ετσι εχω κρατησει τον καλυτερο αρσενικο ... snowball orange Topaz blue crs yellow Μερικα φυτακια emersed... Kαι μιας και αδειασε το 100λιτρο , ειπα να το κανω φυτεμένο με δυσκολα φυτακια και να μετακινησω τις snwoball εκει. Ο εξοπλισμος ειναι με οτι ειχα... Το φιλτρο της eheim το εσωτρερικο, μπαινει το co2 στο σωληνα, και παει στο μπουκαλι οπου και δεν φευγει,,, οποτε με πολυ λιγο co2 ,τα φυτα πανε σφαιρα. Εχω βαλει και μια μικρη αναταραξη, απο τον ιδιο σωληνα... Προχειρο ειναι , αλλα δουλευει μια χαρα.. Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2017 - nicpapa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Ιανουαρίου 2017 #371 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Τα ενυδρεία δεν τα σχολιάζω καθώς δεν έχει νόημα Πες μας αν θέλεις λίγες λεπτομέρειες για την μόντα με το μπουκάλι και το co2 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 2 Φεβρουαρίου 2017 Author #372 Share 2 Φεβρουαρίου 2017 Eνα update 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 21 Φεβρουαρίου 2017 Author #373 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Φεβρουαρίου 2017 #374 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 Βάλθηκες να μας τρελάνεις μεσημεριάτικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Φεβρουαρίου 2017 #375 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 Πω πω πω ομορφιές! Μπράβο Νίκο!Θα με κάνεις να ξαναστήσω γαριδάδικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος