Jump to content

Το 22Αρι Μου Στα Καλυτερα Του-Νεοστημενο

vaggelhsGUPPY

Recommended Posts

σοπα ρεεεε :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

• Απαντήσεις 91
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σοβαρα????? :bigemo_harabe_net-75: :bigemo_harabe_net-75:

Ετσι..... :bigemo_harabe_net-113: :bigemo_harabe_net-113: :bigemo_harabe_net-113: :bigemo_harabe_net-113:

Φιλε μου , ισως να μην εγινα κατανοητος, αλλα η σαγκιταρια δεν ειναι γρασιδακι οπου μενει κοντο και σιγα σιγα θα ψηλώσει και θα σου γεμισει την οθονη μπροστα.

Καλο ειναι να τις μεταφερεις πιο πισω και να δημιουργησεις ενα ξεφωτο μπροστα μονο με το χαλικακι ετσι ωστε να μπορουν να κολυμπουν τα ψαρια ανενόχλητα........... :)

Ευχαριστω πολυ ρικ αλλα μου βαζεισ δυσκολα δλδ αμα την κλαδευω 1 φορα την εβδομαδα ??? ΑΑΑααα εχω και καποια παιδικα προβληματακια με λιγη τριχοειδη στην οθονη ......

Φίλε μου τι λάμπα έχεις ( τύπο) και πόσα lumen?

Συμφωνώ με τον Ρικάρδο για τη saggitaria... :)

Για την αλγη θα πρεπει να κανεις υπομονη λιγο τους πρωτους μηνες και οσο θα πυκνωνη η βλαστηση τοσο λιγοτερα θα ειναι τα ψωμια της.

Σε βλεπω για χορτοκοπτικο.... :bigemo_harabe_net-134:

Περα απο την πλακα δεν ξερω εαν θα την βγαλουν καθαρη με συχνω κουρεμα αλλα εαν θες εννοειτε πως μπορεις να πειραματιστεις............

Η λαμπα ειναι απο αυτες ποθ κανουν καποια σπυρωματα και ειναι βιδωτες και ειναι 25 βαττ και 6.500 κελβιν λοθμιν δν λεει...

καμια φωτο της λαμπας?

CFL λεγονται δηλαδη απλες λαμπες οικονομιας, εχω και εγω τετοιες..........

Compact fluorescent lamp

Μισο λεπτο να φωτογραφισω.....

Ριξε μια ματια και εδω Νικολή εαν σε ενδιαφερει το θεμα!

Ασε ρε τελικα δεν το εφαγα αφου παιξαμε λολ ...... το εβαλα πανω στον μετασχηματιστη να ζεσταθει .... Που το πηρε το ματι σου???

Εφοσον θες να κανεις ενα ωραιο πυκνοφυτεμενο ενυδρειο και αφου εχει 25βατ σε 22λιτρο που συνεπαγεται 1 και κατι βατ ανα λιτρο θα εκανα το εξης:

το μπαμπου θα το εβγαζα και θα εβαζα ενα κοκκινο φυτο (καποιο νανο) για να κανει μια μικρη αντιθεση με το πρασινο...

Τα μπροστινα φυτα θα εβαζα στην θεση του ενα ειδος γρασιδιου....

και θα εβαζα καποια φυτα στις ακρες του ενυδρειου που ψηλωνουν..

Επισης θα χρησιμοποιουσα και diy co2 ωστε να αναπτυχθουν γρηγορα τα φυτα..

Παίζετε λολ?? Καμένοι.. :P :P

Ριξε μια ματια και εδω Νικολή εαν σε ενδιαφερει το θεμα!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79601&hl=&fromsearch=1

Διαφώτισε με αν μπορείς.. :)

ΠΑιδια σοσ εχουμε θεμα με αλγη τι να κανω ωστε να τηναντιμετωπισω μια και καλη ειναι η πρασινη τριχοειδης και οχι....

Αυτο που μπορω να σου προτεινω προσωπικα, ειναι να κανεις μια αλλαγη 50% και γενικα σε ποιο τακτα διαστηματα αλλαγες νερου προσωρινα,και υπομονη φυσικα οπως σου ειχα πει εξ αρχης μια που το υποστρωμα σου ειναι καινουργιο και πλουσιο σε θρεπτικα και με τις συχνοτερες αλλαγες βοηθαμε να αποβαλουμε αρκετα απο τα πλουσια στοιχεια μια που απο οτι φαινεται βρισκονται αρκετα στην στηλη του ενυδρειου σου με αποτελεσμα να επωφελούνται και οι αλγουλες. Εννοειτε πως δεν ριχνουμε καποιο λιπασμα αυτη την περιοδο και ενα DIY διοξειδιο θα μπορουσε να βοηθησει επιπλεων για να μπορεσουν τα φυτα να ανταγωνιστουν καλυτερα τις αλγες ή και η προσθηκη περισσοτερων φυτων εαν αυτο ειναι δυνατον, αλλα οπως και να εχει θεωρω πως ειναι ενα σταδιο που ολα τα ενυδρεια το περναν στην αρχη πανω κατω και οι αλγες θα κανουν τον κυκλο τους και σιγα σιγα οσο θα ισοροπει το ενυδρειο θα μειώνονται και οι αλγες μια που και τα φυτα θα προσαρμοστουν και αυτα με την σειρα τους καλυτερα στο κοντινο μελλον. Βεβαια μπορεις να κανεις και καποια συσκωτιση αλλα προσωπικα παντα θεωρω πως αυτη η λυση θα ειναι προσωρινη και οταν ξαναρχισεις κανονικα την φωτοπεριοδο παλι θα εμφανιστει.

Λοποιν ρικ ακριβως αυτα ηταν που ειχα στο μυαλο μου αυτο εκανα ηταν καθαρισμος τζαμιων και φυτων και προσθηκη 3 γαριδων....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...