christos tse 14 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) Θελω να βαλω 2 λαμπες των 24watt στο ενυδρειο αλλα εχουν ασπρο και μπλε φωτησμο(σαν την δευτερη) γνωριζει κανεις εαν θα εχω προβλημα; Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - christos tse Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 14 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2012 η καλύτερη φωτοσυνθέσεις είναι ροζ άσπρη από τη ξέρω η μπλε θα γεμίσεις αλγες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos tse 14 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Λες ε!!!και εγω εχω ακουσει κατι τετοι αλλα θελω και αλλες γνωμες. Αν υπαρχει κανενας που να εχει χρησιμοπιοισει τετοιες λαμπες σε φυτεμενω,ας με πει την γνωμη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Μη βαλεις μπλε λαμπα,θα εχεις προβλημα.Βαλε μια ροζ και μια ασπρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos tse 14 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 14 Οκτωβρίου 2012 αν βρω μονο ροζ θα βαλω.ροζ-μπλε που υπαρχει.Ουτε αυτη να μην βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Μπλε μην βαλεις,θα εχεις προβλημα με αλγες! Μια ροζ και μια ασπρη βαλε,θα βρεις ασπρη σιγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos tse 14 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 14 Οκτωβρίου 2012 καλος θα γινει ετσι λοιπον ευχαριστο πολυ και συνεχιζουμε ακαθεκτοι τον αγωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος