poet 14 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2012 καλημερα στην παρεα....με αργους ρυθμους(λογω των καιρων) προσπαθω να στησω ενα 400αρι,στην χθεσινη συναντηση του φορουμ(olympico)γνωρισα τον κωστα(prince)και μου ειπε να ξεκινησω με labido...περιμενω και της δικες σας αποψεις-προτασεις για το στυσιμο αλλα και την εμπειρια σας...ψαρακια απο γεννες σας δεχτα(χαχαχαχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Καλως ηρθες στην ομορφη Αφρικη. Τι μηκος εχεις? Εγω καταρχην θα συμφωνησω με τον δασκαλο μου Πριγκηπα,αλλα εχεις και πολλες αλλες επιλογες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Το καλύτερο θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο ψάχνοντας και κοιτώντας άλλα ενυδρεία, μέχρι να βρεις το είδος και το στήσιμο που σου αρέσει και θα ήθελες να δημιουργήσεις. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 14 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 14 Οκτωβρίου 2012 καλως ηρθες στα νερα της αφρικης! τα λαμπιντος που σου προτεινε ο κωστας ειναι ενα πολυ ομορφο και ευκολο ψαρι που παει με πολους συνδιασμους! θα ακουσεις αρκετες ψαροσυνθεσεις! η επιλογη θα ειναι δικια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) Καλησπέρα ,πολλά πράγματα μπορείς να φτιάξεις με 400 λίτρα νέρο , διαστάσεις ; για αρχή λοιπόν κάνε ενα κόπο και κοίτα εδώ http://www.aquazone....showtopic=65556 και πάλι με χαρά θα τα πούμε ,απλά υπομονή Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Μπαα, τι βλέπουν τα μπριμπιλωτά μου μάτια? Μπράβο, άνοιξες και θεμα! Ξεκίνα δυναμικά, και εδώ είμαστε! Βάλε λαμπίντο, και τα άλλα τα βρίσκεις στην πορεία. Απλά, να παραθέσω, πως αν βάλεις λαμπίντο, τα saulosi που σου άρεσαν ξέχνα τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Επισης labido δεν υπαρχουν μονο τα κλασσικα κιτρινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 14 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 14 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω παιδια για της γρηγορες απαντησεις....απο μηκος ειμαι περιπου στο 1,5μετρο....οποτε....ευχαριστω σωκρατη για το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Επισης labido δεν υπαρχουν μονο τα κλασσικα κιτρινα Σωστός, απλά υπάρχει η τάση και η συνήθεια, σαν λαμπίντο να αναφερόμαστε στα caeruleus. Σωστή η παρέμβαση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Εγώ βέβαια μιχάλη όπως σου είχα πει και παλαιότερα, στις διαστάσεις αυτές και στα λίτρα αυτά θα το έκανα τροφεάδικο , αλλά βλέπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Εγώ βέβαια μιχάλη όπως σου είχα πει και παλαιότερα, στις διαστάσεις αυτές και στα λίτρα αυτά θα το έκανα τροφεάδικο , αλλά βλέπεις... Αγαπητέ Παναγιώτη πολύς καλές οι tropeus εξάλλου τέτοιες φιλοξενώ αλλά ας μην αδικούμε τα άλλα ψάρια τα οποία και αυτά έχουν πολύ ενδιαφέρον :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 14 Οκτωβρίου 2012 αλλά ας μην αδικούμε τα άλλα ψάρια τα οποία και αυτά έχουν πολύ ενδιαφέρον :) Δεν αδικώ τα άλλα ψάρια, ίσα ίσα. Απλά την γνώμη μου ανέφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν αδικώ τα άλλα ψάρια, ίσα ίσα. Απλά την γνώμη μου ανέφερα. Χρησιμοπο'ιησα λάθος ρήμα ( αδικώ) ,δεν πειράζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 14 Οκτωβρίου 2012 Author #14 Share 14 Οκτωβρίου 2012 ολα καλα παιδια...δεν ηθελα να το αναφερω αλλα με τον παναγιωτη μιλαμε πολυ καιρο τωρα και με βοηθαει γενικοτερα(οσο μπορει)...απλα με ειχε φαει να ανοιξω θεμα και τελικα το εκανα.....χαχαχχαα...οσο για τα tropheous.....φανταστικα ψαρακια αλλα οχι για την τσεπη μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 14 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Φίλε Μιχάλη καλώς ήρθες και απο δω στην Αφρική! Αν και τα είπαμε χθές απο κοντά καλά εκανες και ανοιξες θεμα να ακουσεις και αλλες απόψεις...... Να ενημερώσω οτι το ενυδρείο του Μιχάλη είναι το anubias με διαστασεις 150εκ μηκος, 45εκ πλάτος και 60(?)εκ υψος...... Επειδη είναι η πρώτη σου επαφη με την Αφρική εγω προτείνω να αρχισεις με mbuna για να δεις λιγο τι συμβαινει και αργοτερα βλέπεις...εχεις αρκετες επιλογες σε αυτα τα λίτρα.... Αμμο οπως είπαμε εχεις....θα κανεις ενα κόπο να συγκεντρώσεις πέτρες και να κάνεις ενα όμορφο στήσιμο. Η δική μου πρόταση για ψαρια είναι η εξής: 1 χαρεμάκι labdio αφου τα θελει και ο γιός.... 1 χαρεμι pseudotropheus acei 1 χαρεμι Iodotropheus sprengerae Απλά θελει λιγακι υπομονή στο να ξεχωρίσεις χαρέμια...... Στήσε με το καλό το ενυδρείο σου άκου και αλλες αποψεις και τα ξαναλέμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και από εμένα φίλε μου η δική μου πρόταση είναι να δεις λίγο και από Ταγκανικα πλευρά έχει πολύ όμορφα ψάρια σε διάφορες μορφές μεγέθοι και για όλα τα τμήματα του ενυδρείου. Εγώ θα πρώτηνα ένα ψάρεμι κοχύλοψάρα neolamprologus brevis, ένα για να πιάσει την μία πλευρά από το ντάμαρι julidochromis, και για το άλλο ντάμαρι ένα ζευγάρι neolamprologus brichardi, και για την επιφάνεια μία ομάδα 6-7 ψαριών cyprichromis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 15 Οκτωβρίου 2012 Author #17 Share 15 Οκτωβρίου 2012 ......καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους...και σας ευχαριστω για της συμβουλες και της προτασεις....οσο για το τελικο στησιμο κανω υπομονη..παντως ειμαι στον τελικο δρονο λεπτομερειες εχουν μεινει...τα κερασακια στην τουρτα.....καλημεραααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος