GIORGOSS_HOFFMAN 14 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καποιο καταστημα στην Θεσσαλονικη εκτος απο το γνωστο που να γεμιζει τις φιαλες μας. Το ρωταω διοτι πηγα πριν απο λιγες μερες και ενω παντα πληρωνα 6 ευρω αυτη τη φορα εδωσα 10. Μου ειπαν οτι απλα εγινε αυξηση.Καλα.....μεσα σε τρεις μηνες ανεβηκε 66% το διοξειδιο???Λιγο πολυ δεν ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 14 Οκτωβρίου 2012 Author #2 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη αμα ζητησω και αποδειξη....μαλλον θα ειναι 12,30...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2012 σε αλλους θα δωσεις και 15 και 20 ακομα και θα σου πουνε,ελα να την παρεις σε 4-5 μερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 14 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Τη πατησες και εσυ ετσι;Μου αρεσει που με κοροιδευες τη προηγουμενη φορα που πηγαμε μαζι και απο μονος μου τον εδωσα 10 ευρω.χαχαχαχαχαχαχα Αστα να πανε φιλε.Σε λιγο θα πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε.Στη γεμισε ή πηγε το μανομετρο μεχρι το 45; Ερωτηση σε ολους.Μαγαζια με πυροσβεστηρες οπως αυτα στη μαρτιου κοντα στη πυροσβεστικη δε γεμιζουν;Προτιμω να την αφηνω 1 μερα απο το να τρεχω απο καρδια μεχρι την αλλη ακρη της πολης και να πληρωνω 10 ευρω.Τουλαχιστον στα ανατολικα γλυτωνω τις βενζινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luminous 13 Μαρτίου 2016 #5 Share 13 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, αναβιώνω ένα παλιο thread, αλλά δε βρηκα κατι παρόμοιο πιο προσφατο. Ξέρει κανείς πιο είναι το "γνωστό" κατάστημα που αναφερεται στο 1ο ποστ: Επίσης αν κάποιος έγραφε πληροφορίες για μερη που γεμίζετε τις φιάλες στις Θεσσαλονικη, θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος