Aiolos 14 Οκτωβρίου 2012 #76 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Καταπληκτικό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #77 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Οντως ειναι τρομερη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Οκτωβρίου 2012 #78 Share 14 Οκτωβρίου 2012 O κωστας στα νιατα του Τεχνη !!!! και φυσικα JAPAN RULESSSSSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 14 Οκτωβρίου 2012 #79 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Εγω θα εκανα τετοιο tattoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #80 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Βαγγελη κοιτα εδω αυτο και συγκρινε το με την πιο πανω προσωπογραφια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Οκτωβρίου 2012 #81 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Εγω θα εκανα τετοιο tattoo O Μαυριδης ειναι ενα απο τους καλυτερους tattoo artist στο χωρο !!!! Δεν χορταινω να βλεπω δουλειες του και ειναι κριμα που μας χωριζουν 500χλμ ( ηδε αλλιως εκει θα την εβγαζα καθε 3 και λιγο ) !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Οκτωβρίου 2012 #82 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Βαγγελη κοιτα εδω αυτο και συγκρινε το με την πιο πανω προσωπογραφια... απο αποτυχεμενα τατουαζ εχει γεμισει ο τοπος .... Για αυτο παιδες Think before Ink !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #83 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Οντως ο Μαυριδης ειναι απο τις κορυφες στην Ελλαδα σιγουρα και με πολλες διακρισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Οκτωβρίου 2012 #84 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Μαυριδης rulzz!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 14 Οκτωβρίου 2012 #85 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) Μια χαζη ερωτηση....Εκτος απο μονιμα tattoo υπαρχουν tattoo διαρκειας ενος μηνα,2 και τα λοιπα???Εννοω οτι απο το τοτε που θα κανω το τατουαζ μεχρι να "ληξει" και αρχισει να φευγει το χρωμα,να μενει ανεπαφο. Καλο το μονιμο tattoo αλλα καποια μερα θα το βαρεθεις Και στον μαυριδη θα πηγαινα για tattoo. Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #86 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει η henna που ομως δεν ειναι tattoo.. Αν κατι το κανεις συνηδητα και εισαι σιγουρος γι αυτο,δεν νομιζω οτι θα το βαρεθεις ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #87 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Mortal combat..jesus vs devil...fight! axaxaxaxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Οκτωβρίου 2012 #88 Share 14 Οκτωβρίου 2012 παμε και ενας απο το εξωτερικο που μου αρεσουν πολλες απο της δουλειες του Randy Engelhard http://www.facebook.com/randy.engelhard?fref=ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2012 #89 Share 14 Οκτωβρίου 2012 και ομως.τιποτε δεν υπαρχει που καποια στιγμη δεν το βαριεσαι.πολυ περισσοτερο οταν ειναι μονιμως επανω σου.εχεις συζητησει με παλιους?με ηλικιωμενους με τατου?εγω ναι,και απο εναν δεν ακουσα οτι δεν το βαρεθηκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Οκτωβρίου 2012 #90 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Μια χαζη ερωτηση....Εκτος απο μονιμα tattoo υπαρχουν tattoo διαρκειας ενος μηνα,2 και τα λοιπα???Εννοω οτι απο το τοτε που θα κανω το τατουαζ μεχρι να "ληξει" και αρχισει να φευγει το χρωμα,να μενει ανεπαφο. Καλο το μονιμο tattoo αλλα καποια μερα θα το βαρεθεις Και στον μαυριδη θα πηγαινα για tattoo. Οταν το βαρεθεις το συνεχιζεις !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #91 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Οντως φοβερος ο τυπος Γιωργο,τελειες δουλειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 14 Οκτωβρίου 2012 #92 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) γενικα μου αρεσαν τα τατουαζ αν και μεγαλωσα σε οικογενεια συντηρητικη οσον αφορα τατουαζ σκουλαρικια και γενικα οτι η μοδα ηθελε να φερει τελη του 90,,,,,οταν δεν μπηκα στο ναυτικο σε ηλικια 17μιση ετων,,,ηθελα να κανω ενα στο εξωτερικο,,,κατι ομως που να με εκφραζει και να το θελω πολυ,,,,αποκορυφωμα,,,αγγλια 2001,,,πηγαμε 10 παιδια ,,,και μονο εγω δεν εκανα γιατι δεν βρηκα κατι που να θελω να κανω,,,,ηθελα και εχω κατι να εχει μεγαλη σημασια,,,και οχι κατι απλα να μου αρεσει,,,ενω φιλοι μου,,εχουν κανει χελιδονια,βατραχια(λογω ειδικων δυναμεων),καρχαριες,,,και διαφορα αλλα σχεδια που μερικα απο αυτα ειναι πολυ ομορφα,,,ερχομαστε στο τωρα,,,,ακομα δεν εχω κανει και ισως να εχει ''ξεβαψει'' λιγο η ιδεα να κανω,,,,ειλικρινα μερικες φορες απορω που δεν εκανα ενα ενω τα θαυμαζα στους φιλους μου,σε ξαδερφια μου,,,κλπ,,, ισως να ναι γραπτο να το κανω στην πρεβεζα!!!χαχααχχαχααχχαχα,,,, Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2012 #93 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Θελω κι εγω να βαρεσω.Στο μπρατσο αυτο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #94 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Ενας απο τους αγαπημενους μου ξενους καλητεχνες,Den Yakovlev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Οκτωβρίου 2012 #95 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Κάποτε στην πόλη χτυπούσε τατουάζ ο γνωστός "πάνθηρας". Μια νύχτα που λέτε έξω από το σπίτι του πήγε ένας μεθυσμένος που έψαχνε απεγνωσμένα να κάνει ένα τατουάζ... και αρχίζει να φωνάζει: ΠάνθηραΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ρε συ πάνθΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Έλα έξω να μου κάνεις τατουάΑΑΑΑΑΑΑΖ!!!! ΠάνθηΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Θέλω να μου κάνεις ΤαΤΟΟΥΑΖ ΠΑΝΘΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! με τα πολλά σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι... ο Πάνθηρας κατέβηκε πήρε τον μεθυσμένο από το χέρι και των ρώτησε τι τατουάζ θέλει ο μεθυσμένος του απάντησε : Θέλω έναν δράκο με φωτιές να πηγαίνει απο την κοιλιά μου προς τα πάνω και να φτάνει στο λαιμό μου.... καλά του λέει ο Πάνθηρας.... και ξεκίνησε το τατουάζ.... Tην επόμενη μέρα ο μεθυσμένος ξύπνησε με ένα τατουάζ ψυγείο φήμες μάλιστα λένε οτι πήγε στην Pitsos με σκοπό να διαφημίσει τα γνωστά ψυγεία ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2012 #96 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Απιστευτα ρεαλιστικα σχεδια !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #97 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Κάποτε στην πόλη χτυπούσε τατουάζ ο γνωστός "πάνθηρας". Μια νύχτα που λέτε έξω από το σπίτι του πήγε ένας μεθυσμένος που έψαχνε απεγνωσμένα να κάνει ένα τατουάζ... και αρχίζει να φωνάζει: ΠάνθηραΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ρε συ πάνθΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Έλα έξω να μου κάνεις τατουάΑΑΑΑΑΑΑΖ!!!! ΠάνθηΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Θέλω να μου κάνεις ΤαΤΟΟΥΑΖ ΠΑΝΘΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! με τα πολλά σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι... ο Πάνθηρας κατέβηκε πήρε τον μεθυσμένο από το χέρι και των ρώτησε τι τατουάζ θέλει ο μεθυσμένος του απάντησε : Θέλω έναν δράκο με φωτιές να πηγαίνει απο την κοιλιά μου προς τα πάνω και να φτάνει στο λαιμό μου.... καλά του λέει ο Πάνθηρας.... και ξεκίνησε το τατουάζ.... Tην επόμενη μέρα ο μεθυσμένος ξύπνησε με ένα τατουάζ ψυγείο φήμες μάλιστα λένε οτι πήγε στην Pitsos με σκοπό να διαφημίσει τα γνωστά ψυγεία ...... Χαχαχαχαχχχα καποιοι φανταζομαι μπορει να εχουν διαβασει την ιστορια με τον τατουατζη και την κοπελα του που εμαθε οτι τον απατουσε και τι tattoo της εκανε στην πλατη οταν του ζητησε να της κανει ενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Οκτωβρίου 2012 #98 Share 14 Οκτωβρίου 2012 φΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ .... Και να ερθει ο αντρας σου πρωι πρωι με χαδια και ιστοριες να σε ξυπνησει και να σου πει μωρο μου καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 14 Οκτωβρίου 2012 #99 Share 14 Οκτωβρίου 2012 για πες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2012 Author #100 Share 14 Οκτωβρίου 2012 φΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ .... Και να ερθει ο αντρας σου πρωι πρωι με χαδια και ιστοριες να σε ξυπνησει και να σου πει μωρο μου καλημερα αχαχαχαχαχχ τι ειναι αυτος ρε συ? Πωπω ολο το βραδυ πρεπει να εβαφε αυτος,εχει και μπογιες στη μπλουζα του!αχαχαχαχχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος