Τοληs 12 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σαs.Μολιs εβγαλα το χαλικι απο το ενυδρειο μου και εριξα αμμο.Φυσικα μολιs εριξα την αμμο.....θολο τοπιο!!!!Το φιλτρο να το αφησω να δουλευει η' να το σταματησω??Να τονισω οτι στο ενυδρειο δεν υπαρχουν ψαρια και την αμμο την επλυνα καλα με καυτο νερο.Η αμμοs ειναι φυσικοs χαλαζιαs DORSILIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Λογικό είναι να έχεις ομίχλη για μερικές ώρες/μέρες ανάλογα με την κυκλοφορία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 12 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Το φιλτρο να το αφησω να δουλευει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι εννοείτε για να υπάρχει κυκλοφορία.Μαζί ρίξε και τα βακτήρια που θα ξεκινήσουν τον κύκλο του αζώτου και φυσικά άναψε και τον θερμοστάτη να πάρει μπρος και η βιολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2012 και βαλε μεσα στο φιλτρο σου ενυδρειακο βαμβακι για να μαζεψει οση θολουρα μπορει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 12 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 12 Οκτωβρίου 2012 (edited) Ωχ,ενυδρειακο βαμβακι δεν εχω!!Μαλλον θα την πλειρωσει το σφουγγαρι!!Εχω μεσα ανθρακα και βιολογικα κυβακια.Βακτηρια και αντιχλωριο εριξα.Ευχαριστω πολυ παιδια!! Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2012 - Τοληs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Τον άνθρακα βγάλτον και κράτησε τον στην άκρη.Δεν χρειάζεσαι άνθρακα προς το παρόν.Το βιολογικό υλικό σου κάνει μια χαρά.Το ενυδρειακό βαμβάκι είναι πολύ φτηνό και καλό είναι να έχεις ένα σακουλάκι στην άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 12 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια,σαν αρχαριοs τα διαβαζω ολα με πολυ προσοχη και μαθαινω απο τιs συμβουλεs σαs!!Να ρωτησω γιατι πρεπει να βγαλω τον ανθρακα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Συνήθως τον χρησιμοποιούμε μετά απο θεραπείες και φάρμακα.Στην παρούσα φάση θέλεις τα βακτήρια να αποικίσουν το βιολογικό υλικό και όχι τον άνθρακα.Ελάχιστες φορές έχω χρησιμοποιήσει ενεργό άνθρακα σε ενυδρείο γλυκού νερού και μόνο όταν είχα προβλήματα.Φυσικά σαν υλικό θέλει αντικατάσταση κάθε 10-15 μέρες αν θέλεις να πάρεις το 100% του υλικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 12 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Eυχαριστω φιλοs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 14 Οκτωβρίου 2012 Author #11 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Χθεs εβγαλα τον ανθρακα και εβαλα ενυδρειακο βαμβακι.Ευχαριστω πολυ για τιs συμβουλεs σαs!!Παρεπιπτοντοs το νερο μου εχει γινει τζαμι.Τελικα ο κινεζοs μου(φιλτρο) τα παει καλα με τα λιτρα μου οσο και αν τον μπουκωνω με βιολογιεs βαμβακια κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Πολύ σημαντική η υψηλή θερμοκρασία για τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 14 Οκτωβρίου 2012 Author #13 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) Στουs 29 καλα ειναι??Επισηs πεταξα και λιγη τροφη σημερα,καλα εκανα η' οχι?? Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - Τοληs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος