NAVY 15 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2007 ΠΟΣΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΙ ? ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ ΝΕΟΝ Η' ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Barb 15 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2007 ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ ΝΕΟΝ Η' ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. Δεν ξερω φιλε μου, καπου εχω διαβασει οτι τα Νεον πασχουν απο υψοφοβια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 15 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Σε τετοιο περιορισμενο χωρο δεν εχεις και πολλες επιλογες..!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 25 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2007 ΠΟΣΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΙ ? ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ ΝΕΟΝ Η' ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. mpa,mikro tous pefti.arkestou sta saligaria!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 25 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2007 mpa,mikro tous pefti.arkestou sta saligaria!!!!!! τι???αστιεύεσαι?? ούτε καν σαλιγκάρια δε μπορεί να βάλει..αυξάνονται γρήγορα και θα στριμωχτούν εκεί μέσα!! άντε κανα φυτακι μονο..καμια anubia..καμιά valisneria..και μάλιστα nana!!!!!! υ.γ. πάντως η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 25 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2007 alithina i deuteri na pinis to cafe sou mprosta apo kati xiliades litra me psaria ine to kati allo!!fantazeste sintirisi pou xriazete auto to prama!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 26 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 26 Ιανουαρίου 2007 Αντε τωρα να κανεις αλλαγη νερου σε αυτο το πραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 26 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2007 έχω μια φάλαινα, σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 26 Ιανουαρίου 2007 #9 Share 26 Ιανουαρίου 2007 Αντε τωρα να κανεις αλλαγη νερου σε αυτο το πραγμα. Νομιζεις οτι χρειαζονται αλλαγες σε ενα τετοιο θηριο?Μπα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 26 Ιανουαρίου 2007 #10 Share 26 Ιανουαρίου 2007 Με αυτό το πράγμα μόνο τερράριουμ μπορείς να κάνεις! Σιγά μην βάλεις τίποτε παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 26 Ιανουαρίου 2007 #11 Share 26 Ιανουαρίου 2007 Σιγά, βρε φίλε navy.... Σου δάνεισα για λίγες μέρες τη γεννήστρα μου και κοιτάς να μου την φας? Λοιπόν μη σας δουλεύει. Αυτή είναι η συκευή που χρησιμοποιώ για να εκκολάπτω αρτέμια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 26 Ιανουαρίου 2007 #12 Share 26 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν μη σας δουλεύει. Αυτή είναι η συκευή που χρησιμοποιώ για να εκκολάπτω αρτέμια.... MΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Ιανουαρίου 2007 #13 Share 27 Ιανουαρίου 2007 Σιγά, βρε φίλε navy.... Σου δάνεισα για λίγες μέρες τη γεννήστρα μου και κοιτάς να μου την φας? Λοιπόν μη σας δουλεύει. Αυτή είναι η συκευή που χρησιμοποιώ για να εκκολάπτω αρτέμια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος