clooyn 12 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2012 http://www.advanceda...2012/3/aquarium Υ.Γ Θα εβαζα μονο τα βιντεο,αλλα τελικα η διαδρομη και η εξελιξη του ειναι πολυ σημαντικη εξισου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 12 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Ομορφιες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 12 Οκτωβρίου 2012 :jawdrop: :jawdrop: YΓ:Αν παρατηρήσετε, αλλαγή νερού κάνει κάθε χρόνο το 20%, και αν κάνω λάθος, δεν αναφέρει χρήση αντιφόσφωρου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 12 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Απίθανο αποτέλεσμα, εξαιρετικά χρώματα, πολύ επαγγελματική δουλειά. Στήσιμο εξ 'αρχής καταλυτικό, κοράλια επιλεγμένα σε κέραια σημεία και ψάρια σε κοπάδια απ' όλα τα είδη Εξοπλισμός μοναδικός σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν και επιμελήθηκαν από επαγγελματία φωτογράφο και εξιδικευμένο εξοπλισμό. Τέλεια δουλειά σε όλα τα επίπεδα για φωτογράφηση και για να καθόμαστε να χαζεύουμε και να ζηλεύουμε το άπιαστο ιδανικό. Όπως ξαναείπα και σε άλλα παρόμεια θέματα, φωτογράφηση για το ψαροπεριοδικό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Φοβερό ενυδρείο. Πώς κρατάει όμως τα bio-pellets με dKH 8,5 και μαζί refiugium δεν μπορώ να το καταλάβω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 12 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Απίθανο αποτέλεσμα, εξαιρετικά χρώματα, πολύ επαγγελματική δουλειά. Στήσιμο εξ 'αρχής καταλυτικό, κοράλια επιλεγμένα σε κέραια σημεία και ψάρια σε κοπάδια απ' όλα τα είδη Εξοπλισμός μοναδικός σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν και επιμελήθηκαν από επαγγελματία φωτογράφο και εξιδικευμένο εξοπλισμό. Τέλεια δουλειά σε όλα τα επίπεδα για φωτογράφηση και για να καθόμαστε να χαζεύουμε και να ζηλεύουμε το άπιαστο ιδανικό. Όπως ξαναείπα και σε άλλα παρόμεια θέματα, φωτογράφηση για το ψαροπεριοδικό !! Μα φιλε μου το θεμα το εβαλα ολο για να δουμε το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λες.Εσυ εμεινες μονο στην επαγγελματικη φωτογραφιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 12 Οκτωβρίου 2012 σταματαω το χόμπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 12 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 12 Οκτωβρίου 2012 :jawdrop: :jawdrop: YΓ:Αν παρατηρήσετε, αλλαγή νερού κάνει κάθε χρόνο το 20%, και αν κάνω λάθος, δεν αναφέρει χρήση αντιφόσφωρου! Οχι δεν καταλαβες καλα.Κανει 10% τον μηνα και καθε χρονο το 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Ωραιο !!!! Υ.Γ : αλλα οχι για την τσεπη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 12 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Θέλω αυτή την μπλε μωβ άκροπορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Θέλω αυτή την μπλε μωβ άκροπορα! Έχω.Να σου στείλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farao 12 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 12 Οκτωβρίου 2012 (edited) γ...ω τα φραγκα μου γ...ω. τι εχει κανει λεμε το τυπιδιο............. καταλαβα καλα ? μια φορα το χρονο αλαγη νερου 20%? Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2012 - farao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 12 Οκτωβρίου 2012 10% τον μήνα.....20% τον χρόνο.και κάθε μέρα 3 λίτρα περίπου απο το σκίμμερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 12 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Ωραιο !!!! Υ.Γ : αλλα οχι για την τσεπη μου Δεν χρειαζεται τσεπη για να το κανεις αυτο...γκουχου γκουχου εεε συγνωμη τουλαχιστον κατι παρομιο σαν αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραία δουλειά χωρίς υπερβολές όπως έχουμε δει σε άλλες φωτογραφίες και βίντεο που έχουμε ανεβάσει κατά καιρούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος