rastafarian 13 Οκτωβρίου 2012 #26 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα! Οι αρλεκινοι θελουν και περισσοτερα λιτρα, και μεγαλητερο σε μηκος ενυδρειο αλλα και μαλακοτερο νερακι. Η γνωμη μου ειναι να μεινεις σε ενα ειδος ψαριου στα πανω μερη του ενυδρειου και να μη βαλεις δευτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 13 Οκτωβρίου 2012 #27 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα όπως και παραπάνω ακούστηκε να επιλέξεις ένα είδος ζώτοκου σε χαρεμί στην καλύτερη των περιπτώσεων αν θες δύο βάλε μικρά... για παράδειγμα γκάπυ και πλάτυ αλλά με τις γέννες θα έχεις πρόβλημα (το ξέρω εκ πείρας) επίσης θα μπορούσες να το κάνεις και ενα χαρέμι γκάπι και ένα κοπάδι corydoras ( για αυτό δεν είμαι σίγουρος μπορούν να επιβεβαιώσουν ή όχι και οι άλλοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 13 Οκτωβρίου 2012 #28 Share 13 Οκτωβρίου 2012 (edited) Εγώ θα σου πρότεινα όπως και παραπάνω ακούστηκε να επιλέξεις ένα είδος ζώτοκου σε χαρεμί στην καλύτερη των περιπτώσεων αν θες δύο βάλε μικρά... για παράδειγμα γκάπυ και πλάτυ αλλά με τις γέννες θα έχεις πρόβλημα (το ξέρω εκ πείρας) επίσης θα μπορούσες να το κάνεις και ενα χαρέμι γκάπι και ένα κοπάδι corydoras ( για αυτό δεν είμαι σίγουρος μπορούν να επιβεβαιώσουν ή όχι και οι άλλοι) λαθος συνδυασμος λογω παραμετρων.... Προσεχετε τι προτεινετε αν δεν ειστε σιγουροι. Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 13 Οκτωβρίου 2012 #29 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Εγω παλι θα συμφωνουσα με τον theodor72 λιγο πιο πανω....γιατι οχι μια 5αδα αρσενικα guppy??? Κινηση,χρωμα και μια χαρα για αυτα τα λιτρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 13 Οκτωβρίου 2012 Author #30 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα.Πεστε μου την γνωμη σαs για υτην την ψαροσυνθεση>tiger dario με cp3 η' corydoras και κανενα σαλιγκαρακι??Για τα corydoras δεν ειμαι σιγουροs γιατι νομιζω οτι θελουν μεγαλητερη επιφανεια αλλα τα λατρευω!!!Να πω επισηs οτι θα μπει και δευτερο εσωτερικο φιλτρο το οποιο το περιμενω απο βδομαδα.Αυτο το ειχε το παιδι αρκετο καιρο στο ενυδρειο του με μπολικη βιολογια οπωs μου ειπε.Πωs την βλεπετε αυτην την ψαροσυνθεση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Μηπως εννοεις zebra danio? Για τα cory θα ελεγα γιατι θελουν μεγαλητερο πατο ενυδρειου οπωτε καλητερα να βαλεις ενα ζευγαρακι sp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 13 Οκτωβρίου 2012 Author #32 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Συγνωμη,τα zebra danio εννοω!!Σου αρεσει αυτη η ψαροσυνθεση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Οκτωβρίου 2012 #33 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Θα ελεγα οτι οριακα μπορεις να τα βαλεις,ειναι υπερκινητικα ψαρακια και το ενυδρειο ειναι μικρο,αυτο με προβληματιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 14 Οκτωβρίου 2012 Author #34 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Το ξερω οτι ειναι μικρουλι το ενυδρειο μου αλλα θα βολευτουν εκει μεχρι να παρω μεγαλυτερο !!Ειμαι αναμεσα σε αρσενικα guppy με ενα ζευγαρακι sp3 η' zebra danio με 1 sp3 και σαλιγκαρακια!!Τι απο τα δυο θα πιστευευε οτι θα γουσταρω περισσοτερο???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 15 Οκτωβρίου 2012 #35 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα αρχικά να παίξεις με τα guppy να δεις πως θα πάει το ενυδρείο σου και μετά βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 15 Οκτωβρίου 2012 Author #36 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Και γω προs τα κει κλινω περισσοτερο!!!Ειναι ομορφα τα ατιμα τα guppy!!!Eιναι λιγα τα λιτρα μου αλλιωs ηξερα τι θα εβαζα!!Που θα παει θα γινω και γω (κι)χλιδατοs μια μερα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 16 Οκτωβρίου 2012 #37 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Είναι πανέμορφα και στο λέω εκ πείρας....με μερικά φύτα θα δεις το ενυδρείο σου φοβερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος