ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #51 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου η καταντινα ειναι στρωμενη; Τι ειναι αυτη η θολουρα; Φιλτρο εχεις μεσα; Μετρα για αμμωνια και νιτρικα και κανε αλλαγη. Κατι δεν παει καλαμε τη καραντινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #52 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) η καραντινα ειναι θολη γιατι ειναι πλαστικο και οχι γυαλι.εχει κυκλοφορητη-θερμαντηρα και αεραντλια.μετρησα το πρωι αμμωνια και δεν ειχα!το ψαρι ειναι ακομα εκει που ειναι και στην φωτογραφια!!! Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - dikaios Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #53 Share 14 Οκτωβρίου 2012 εβαλα νερο απο το κυριως ενυδρειο που ζουσε μεσα!!να ριξω κατι?να κανω κατι?δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #54 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) κατι -καποιος....rebelos??το ψαρι παραμενει ακινητο και κουναω το σωληνακι και δεν φευγει..ειναι σαν να εχει ακουμπησει για να στηριχτει Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - dikaios Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #55 Share 14 Οκτωβρίου 2012 να τον ξαναβαλω στο ενυδρειο??ο δισκος κολυμπαει οπως να ναι και δεν την βλεπω να την βγαζει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #56 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Βαλε πισω τι ψαρι. Τι καραντινα ειναι; 10 λιτρα; Κυκλοφορητη γιατι εχει μεσα; Φιλε μου οταν λεμε καραντινα εννοουμε 50 λιτρα μινιμουμ. Με σωστο φιλτρακι και θερμαντηρα. Μαλον τα μπερδεψες λιγο και αντι για καλο θα κανουμε κακο αθελα μας. Βαλτο πισω σβησε φωτα. Απο εδω και στο εξης σε παρακαλω οταν ειναι και θες μια απαντηση προσπαθησε να γινεσαι οσο το δυνατον πιο αναλυτικος για να προλαβουμε καταστασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #57 Share 14 Οκτωβρίου 2012 η καραντινα ειναι 65 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #58 Share 14 Οκτωβρίου 2012 νικο αντι το flagyl θα μπορουσε να αντικατασταθει με furan2 k general cure ή οχι? Εντερικα με σωστη χρηση flagyl και θερμοκρασιας αντιμετωπιζονται χωρις προβλημα. Flagyl = μετρονιδιαζολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #59 Share 14 Οκτωβρίου 2012 η καραντινα ειναι 65 λιτρα 65 λιτρα πλαστικο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #60 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Κατι δεν παει καλα. Ο κυκλοφορητης βλεπω ειναι απο juwel και μαλον δυνατος γιαυτο παρασυρει το ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #61 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Ειπαμε να το ηρεμησουμε οχι να το τρελανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #62 Share 14 Οκτωβρίου 2012 τον εβαλα πισω εσβησα τα φωτα.ελπιζω να παει καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #63 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Επισης πλαστικο ενυδρειο με θερμοστατη προσεχε μην ακουμπησει στα τοιχωματα και το λιωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #64 Share 14 Οκτωβρίου 2012 ο κυκλοφωρητης ειναι οντως της juwel και του εβαλα και το σφουγκαρο μπροστα και ειχε πολυ λιγη ροη.τι ηταν λαθος απο την καραντινα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 14 Οκτωβρίου 2012 Author #65 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) πριν τον βαλω στην καραντινα ειχε ζωη ..μεσα στην καραντινα τον πηρε η κατω βολτα!! Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - dikaios Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #66 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειμαι μπροστα να σου πω τι ειναι λαθος. Δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα ομως. Κατι παει καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #67 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Κατι δεν παει καλα ηθελα να γραψω. Συγγνωμη αλλα εγραφα απο το κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 15 Οκτωβρίου 2012 Author #68 Share 15 Οκτωβρίου 2012 ο δισκος ψωφισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Οκτωβρίου 2012 #69 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου λυπαμαι ειλικρινα. Ενας δισκος δεν ψοφαει απο την μια μερα στην αλλη. Το ψαρι κατι ειχε μερες τωρα και εφτασε σε αυτο το σημειο. Αποτι ειδα η καραντινα σου πρεπει να ηταν πλαστικο δοχειο σαν αυτα του ικεα. Με τι το ξεπλυνες; Μηπως εριξες απορυπαντικο για να το καθαρισεις; Κατι μου λεει οτι αυτο το πλαστικο δοχειο σου εκανε ζημια. Και παλι λυπαμαι ειλικρινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 15 Οκτωβρίου 2012 Author #70 Share 15 Οκτωβρίου 2012 αυτο το δοχειο το πηρα απο το ικεα οπως μου ειχαν πει καποιοι απο το φορουμ,το ξεπληνα μονο με νερο!!δεν μπορω να καταλαβω πως μεσα σε 1.5 μερα ψωφησε.αν εφταιγε παντως το δοχειο θα πρεπει με καποιο τροπο να το εξακριβωσω ωστε να μην το ξαναχρησιμοποιησω ποτε!!εγω να δεις ποσο λυπαμαι φιλε μου.το χαζευα στην βιτρινα του μαγαζιου 5 μηνες!και δεν προλαβα να το χαρω 3 βδομαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 15 Οκτωβρίου 2012 #71 Share 15 Οκτωβρίου 2012 dikaios οταν εκανα την μετακομιση απο το 240αρι στο 600αρι τα ψαρια μου εκατσαν στο 120λιτρο ικεα μαυρο πλαστικο κουτι που χα προμηθευτει κ μονο ξεπλυνει με νερο για 3 βδομαδες λογω διαρροης του μεγαλου!! με τα φιλτρα μου κ με κατι ροδοστομους κ κορυ κ κιροσους sp3 κ δεν εχασα κανενα ψαρι. δεν ειναι το κουτι.....χρησιμοποιειται απο πολλους χομπιστες που χω διαβασει κ γω.κ ετσι το πηρα..βεβαι καραντινα εχω γυαλινη γιατι το ψαρι θελει παρατηρηση.....,.ευκολη!!! τι να πω αλλα οπως ειπε κ ο νικος απο την μια μερα στην αλλη δεν χανετε το ψαρι......μονο με δηλιτηριαση!! κουραγιο κ μην απογοητευεσε!!!.....τ αλλα ψαρια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2012 #72 Share 15 Οκτωβρίου 2012 dikaios οταν εκανα την μετακομιση απο το 240αρι στο 600αρι τα ψαρια μου εκατσαν στο 120λιτρο ικεα μαυρο πλαστικο κουτι που χα προμηθευτει κ μονο ξεπλυνει με νερο για 3 βδομαδες λογω διαρροης του μεγαλου!! με τα φιλτρα μου κ με κατι ροδοστομους κ κορυ κ κιροσους sp3 κ δεν εχασα κανενα ψαρι. δεν ειναι το κουτι.....χρησιμοποιειται απο πολλους χομπιστες που χω διαβασει κ γω.κ ετσι το πηρα..βεβαι καραντινα εχω γυαλινη γιατι το ψαρι θελει παρατηρηση.....,.ευκολη!!! τι να πω αλλα οπως ειπε κ ο νικος απο την μια μερα στην αλλη δεν χανετε το ψαρι......μονο με δηλιτηριαση!! κουραγιο κ μην απογοητευεσε!!!.....τ αλλα ψαρια σου? υπηρχε φιλτρο στην προκειμενη περιπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Οκτωβρίου 2012 #73 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Προς θεου δεν προσπαθω να σου ριξω ευθυνες. Απλα ψαχνωμαστε να δουμε απο που προηλθε ο ξαφνικος θανατος. Απο εντερικα παντως δεν ψοφησε. Στανταρ το ψαρι δηλητηριαστηκε απο κατι. Μηπως για παραδειγμα το κουτι αυτο η τον κυκλοφορητη τον ειχες καπου και εκανες καποια απολυμανση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 15 Οκτωβρίου 2012 #74 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Φίλε μου λυπάμαι ειλικρινά για το ψάρακι. Οπως είπε και ο Νίκος, ένας δισκος δεν ψοφάει από την μιά μέρα στην άλλη. Ένας δισκος ψοφάει άμεσα μόνο απο δηλητηρίαση, το θέμα είναι από τι δηλητηριάστηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Οκτωβρίου 2012 #75 Share 15 Οκτωβρίου 2012 (edited) υπηρχε φιλτρο στην προκειμενη περιπτωση; Στρατο φιλτρο δεν υπηρχε παρα μονο ενας "πνιγμενος" κυκλοφορητης. Δεν δικαιολογει ομως αυτο τον τοσο ξαφνικο θανατο. Μιλαμε οτι προηλθε σε λιγοτερο απο 1 μερα. Και φιλτρο να ειχε δεν θα αλλαζε κατι. Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2012 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος