Jump to content

Πρωτα Δειλα Βηματα Στους Νανο Υφαλους

Akridas66

Recommended Posts

Απο την τοποθετηση του βραχου,νομιζω πως δεν εχεις καλο φωτισμο μπροστα.Βγαλε τον ταρανδο, εστω και πρειν τα Χριστουγεννα και πανε ποιο πισω την βενταλια η ξαπλωσε την :bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-134:

ΥΓ Τι ειναι αυτο που κανει τοσο θορυβο στο βιντεο.Την αντλια πρεπει να την αλλαξεις παρε μια μικρη τουρμπελα

Έγινε επεξεργασία - clooyn

τον φακό βγάλτον ...

:bigemo_harabe_net-170:

• 2 weeks later...

Ναι...εβγαλα τον φακο για φοκιμη προχτες και το φως πεφτη παντου πλεον(ο υπνοτισμος επιασε τοπο)εβαλα και καποιο μαλακο κοραλακι προσφορα του Κωστα Τ.

Φωτο σε λιγο :-)

Καλημέρα Άγγελε

όντως κάνε φωτο-update, πως πας από άλγες τώρα που έβαλες ζωντανα?

Παιδες δεν σας ξεχασα αλλα λογο δουλειας οι φωτο μπορει να αργηαουν λιγο ακομα...απο αλγες ειμαι σε κατασταση αμεσης αναγκης "συνεργειου καθαρισμου"!!εχουν βγει βρυα 2 ποντους στον βραχο και μισο στον αραγονιτη...τα μανγταρακια σου Κικο μεγαλοσαν λιγακι και πεταξε αλλα δυο μικρουλια και η green star απλωνη σιγα σιγα,εχεη αγκαλιαση πλεον το βραχακι ποθ την εβαλα..το μικρο κομματι της ξενια που μ εδωσε ο κωστας θεριευει και αυτο σιγα σιγα,αλλα τωρα πρεπει να βρω καποιο σαλιγκαρι η καποια γαριδα...

το θεμα μου ειναι να τα βρω και να ειναι σε καλη τιμη, γιατι 20-25 ευρω για ενα σαλιγκαρη(σε γνωστη αλυσιδα πετ) δεν ξερω ποσο αξιζει το θεμα....προτινετε κανα μαγαζακι να παω να χαζεψω τωρα με το δωρο :P :P :P

20-25 ευρώ σαλιγκάρι (από τα γνωστά trochus, tectus, nasarius, turbo) δεν έχω δει, αυτά παίζουν από 2 έως το πολύ 5 ευρώ... Δοκίμασε στα μαγαζιά που ποστάρουν στο φόρουμ τιμές & ζωντανά... Πάντως δοκίμασε και tectus κυριολεκτικά ξυρίζουν...

Όλα τα καταστήματα που έχουν και βήμα στο φόρουμ πρέπει να έχουν δες aquario, zacharopoulo κ.λ.π. πάρε τηλ. Εγώ είχα πάρει πριν από κανά χρόνο το δικό μου clean up crew από Ωκεανό και υδάτινο κόσμο.

2 εως 5!!!δλδ κλεψιααα!!!!μαλισταααα....θα τα κοιταξω τοτε γιατι ετσι αξιζει και η βολτα..... :ph34r: :ph34r: :ph34r:

μπραβο ρε Παναγιωτη για τη βοηθεια στον Αγγελο.

Αγγελε αν πας να παρεις σαλιγκαρια παρε με ενα τηλ μηπως παρεις και για μενα. B) B)

Έγινε επεξεργασία - Κωστας Τ

Οντως ευχαριστω ρε Παναγιωτη...θα τα κοιταηω ολα και οποιο βολευει και σε αποσταση...Κωστη πες μου ποσα και πια θελεις γιατι μπορει να παω σε ανυποπτο χρονο και να τα παρω...και σε περνω τηλ και στα φερνω και πινουμε και εναν καφε ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...