Jump to content

Πρωτα Δειλα Βηματα Στους Νανο Υφαλους

Akridas66

Recommended Posts

ομορφιες.αντε με το καλο Αγγελε να ολοκληρωθει και το φωτιστικο και να αρχισει να περνει ζωη.

Έγινε επεξεργασία - ψαρουκλας

Ειδες γεφυρα που εκανα εεε;!...μου εδωσε τρελη ιδεα..ενυσχησα με κολα το στησιμο που εφτιαξες και μετα απλα τα ενωσα...χεχεχεχεχεεε!!!

Άγγελε από ότι φαίνεται δεν κουμπώνει ο ανακλαστήρας γιατί είναι από διαφορετικό κατασκευαστή , την είχα πατήσει και εγώ αλλά δεν είναι κάτι το τραγικό ,πάρε το κοφτάκι και κόψε τις ακίδες πίσω από τον ανακλαστήρα και κόλα τον κανονικά , όταν σου έρθει η κόλα εώς τότε το δουλεύεις χωρίς φακό ,

Βασικα ελεγα να τον κολησω πανω στην βαση που μαστορευω χωρις να κωψω τπτ(επειδη το ξαναειδα τωρα που ειμαι σπιτι παλι καλα πιυ το εκαβα ετσι γιατι θα επρεπε να το κολλησω πανω στην ψυχτρα ενω τωρα εχω ενα κενο 1 ποντο),λιγη κολλα και θα ειναι ταμαμ,μεχρι τοτε θα εχω ξεμπερδευση και με τον οδηγο....

To ενυδρειο στις φοτο τι φωτιζεις με το λεντ?Πολυ ψοφιος μου φαινεται ο φωτισμος

ΥΓ Ο κυκλοφορητης που εχεις δεν κανει για θαλασσινο,παρε μια μικρη τουρμελα

Έγινε επεξεργασία - clooyn

Οχι βρε αλλο ειναι,αλλα ειναι προσωρινο γιατι δεν μπορουσα να βλεπω μια μαυρηλα συνεχεια,ενα λεντ μπαρ που εχω για το χρυσοψαρο διπλα ειναι,μολις μπει το καινουργιο θα φυγει απ την μεση...εχω βρει εναν κυκλοφοριτη sun-sun 2000l/h αλλα δεν ρυθμυζετε και θα γινει πολεμος εκει μεσα...γιατι δεν κανει;;;

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

έτσι πρέπει να κάθεται http://ac-rc.com/images/original_size/LED/10W_led_lens_2.jpg οπότε δεν κουμπώνει κάπου, εντάξει το έχεις βάλει

έτσι πρέπει να κάθεται http://ac-rc.com/images/original_size/LED/10W_led_lens_2.jpg οπότε δεν κουμπώνει κάπου, εντάξει το έχεις βάλει

Ουτε καν Κωστα..εκει επαιξε η απειρια μου και τα πηρα απο δεξια και αριστερα και επεσα με λαθοι...την επομενη φορα δεν θα γινει αυτο....

Ουτε καν Κωστα..εκει επαιξε η απειρια μου και τα πηρα απο δεξια και αριστερα και επεσα με λαθοι...την επομενη φορα δεν θα γινει αυτο....

όχι εννοώ ότι δεν έχει θέμα γιατί είναι πολύ μικρό το λεντ και ο φακός που δείνει σετ ο άλλος έτσι πατάει ίσως να έχει περισσότερες μοίρες η δέσμη αλλά δεν σε χαλάει

Καλα ναι..ειναι μικρο το ενυδρειο τωρα...θα γινει πολυ καλη δουλεια πιστευω...ξεκινατε να ριχνετε και καμια ιδεα για κοραλια γιατι τον αλλον μηνα ξεκιναει η αναζητησει φραγκς....

Μανητάρια ή ρικορδέες, στον ένα βράχο ,ζοάνθους 2-3 χρώματα στον άλλο μία εφίλια που είναι και εύκολη στον πάτο,με μια mini maxi ανεμώνη και στην κορυφή 2 σεριατοπορες...

απο ψαράκια ένα μικρόσκοπικό goby... και μια γαρίδα cleaner...

νομίζω θα είναι κομπλέ...αλλά αυτά σε βάθος χρόνου ειδικά η ανεμώνη και τα σκληρά!Υπομονή και ταπεινότητα Άγγελε!

Εγω θα εβγαζα σιγουρα την mini maxi ανεμωνη.Την γαριδα και το goby το κρατουσα.Απο κοραλια θα εβαζα μονο ζοανθους απο σπανια κομματια με πολυ εντωνα χρωματα

Μαααλιστα....τον αλλον μηνα λεω να ξεκινησω σιγα σιγα....ζωοανθους θα ηθελα πολυ να βαλω,τα χρωματα τους ειναι καταπληκτικα!!και κανα μανηταρι γιατι εχουν πλακα...

ααα και κατι ακομα....η κινεζα με τον οδηγο θα μου στειλη τελικα αυτον που ηθελα και επειδη εκανε λαθος μου ειπε να κρατησω και αυτον(η διαφορα του ειναι οτι δεν ειναι αδιαβροχος αλλα μια σκετη πλακετα με τα καλωδια)....οποτε ειπα να τον βαλω προσωρινα να δω τι λεει....λοιπον....ενα εχω να πω..ειναι απιστευτω!!!πολυ ομορφο χρωμα και τρελη διαυγια...κλοουν παρε 5 και θα φωτιζεις γηπεδο.....

Εγω ζαχαρωνα και αυτα αλλα και τα 50αρια τα ακτινικα.Ειναι πολυ καλα οντως.Πως και δεν πηρες και κανενα μπλε για να τα αναβεις σπαστα?

.ενα εχω να πω..ειναι απιστευτω!!!πολυ ομορφο χρωμα και τρελη διαυγια...

Δεν πιστεύουμε τίποτα αν δεν δούμε άμεσα αποδεικτικό υλικό... φωτογραφίες.. βίντεο...

Εγω ζαχαρωνα και αυτα αλλα και τα 50αρια τα ακτινικα.Ειναι πολυ καλα οντως.Πως και δεν πηρες και κανενα μπλε για να τα αναβεις σπαστα?

Ειναι μικρο το ενυδρειο και δεν εχει πολυ χωρο απο πανω....φωτο σε λιγο γιατι μολις ξυπνησα...

Ειναι μικρο το ενυδρειο και δεν εχει πολυ χωρο απο πανω....φωτο σε λιγο γιατι μολις ξυπνησα...

Μην κάνεις παραθέσεις από κινητό... εμφανίζονται μπαρμούτσαλα !!!!

Το ξερω Αιολε..αλλα τι να κανω που εχει θεμα το laptop αυτες τις μερες...πρεπει να το καθαρισω λιγο γιατι σερνετε.....:-/

Κάνε αντιγραφή και επικόλληση στο κείμενο που θέλεις να απαντήσεις, η να αναφερθείς ονομαστικά στο μέλος που απαντάς...

Αν και σας αργησα λιγακι.....

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

τι εννοεις??δεν σου αρεσει το στησιμο???εφαγα πολλες ωρες να το κανω ετσι :bigemo_harabe_net-111:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...