Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #101 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Πηρα ενα 10 βατ γιατι θα τα βαλω στο πικο και μου προτηναν οτι ειναι αρκετο...να σουνπω την αληθεια μολις κολλησα τα καλωδια το δοκιμασα με μπαταρια να δω αν δουλευει...εκτο οτι φωτισε το σαλονι με ανοιχτα παραθυρα,εκανα την εξυπναδα και κοιταξα απο πανω ντιρεκτ και τυφλωθηκα....θα προσπαθησω να ανεβασω μια φωτο πως φαινοντε στο ενυδρειο...αλλα το καλο ειναι οτι δουλευει απο 9βολτ μεχρι 11βολτ...η μπαταρια του εδωσε μεν 9βολτ αλλα πεσμενα και οχι οπως θα τα δωσει ο οδηγος...και ειναι κουτσικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Νοεμβρίου 2012 #102 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Να προσέχεις με τα led...δεν κάνει να τα κοιτάς απο κοντά γιατί φτάνουν σε περιοχές μέσα στον οφθαλμό που δεν πρέπει να φωτίζονται και μπορεί να έχεις έντονο πόνο για μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #103 Share 16 Νοεμβρίου 2012 (edited) Ναι,το καταλαβα αυτο,με τον δυσκολο τροπο..... Έγινε επεξεργασία 16 Νοεμβρίου 2012 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Νοεμβρίου 2012 #104 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ναι,το καταλαβα αυτο,με τον δυσκολο τροπο..... Να ήσουν και ο πρώτος καλά θα ήταν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Νοεμβρίου 2012 #105 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Πηρα ενα 10 βατ γιατι θα τα βαλω στο πικο και μου προτηναν οτι ειναι αρκετο...να σουνπω την αληθεια μολις κολλησα τα καλωδια το δοκιμασα με μπαταρια να δω αν δουλευει...εκτο οτι φωτισε το σαλονι με ανοιχτα παραθυρα,εκανα την εξυπναδα και κοιταξα απο πανω ντιρεκτ και τυφλωθηκα....θα προσπαθησω να ανεβασω μια φωτο πως φαινοντε στο ενυδρειο...αλλα το καλο ειναι οτι δουλευει απο 9βολτ μεχρι 11βολτ...η μπαταρια του εδωσε μεν 9βολτ αλλα πεσμενα και οχι οπως θα τα δωσει ο οδηγος...και ειναι κουτσικο!!! Τα συγκεκριμενα για σκληρα κοραλια ειναι ολα τα λεφτα,στα μ****α το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι πολυ δυνατο.Πηρες το μισο μπλε μισο λευκο?Τον φακο μην τον βαλεις σε τοσο μικρο ενυδρειακι δεν χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #106 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ναι...εχει 3 λευκα 10.000-15.000 κελβιν και 6 ρογιαλ μπλε 420-450nm(αν θυμαμαι καλα)...λες να το προσπαθησω μονο με τον ανακλαστηρα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Νοεμβρίου 2012 #107 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Όχι αυτό δεν έχει καθόλου φακό...δλδ φωτίζει 180 μοίρες. οπότε θέλει αυτό σίγουρα τον φακό του για να πάει στις 120 μοίρες...μετά δεν θέλει έξτρα τίποτα. Ακριδάκο μην παίζεις με τις μπαταρίες μην το κάψεις το λεντάκι. Περίμενε το τροφοδοτικό και ολοκλήρωσε την δουλειά πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #108 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ηθελα να δω μονο αν δουλευει,γιατι μολις ηρθε ο οδηγος λαθος ψιλοσυνχηστικα...νομιζω οτι καταλαβα και που κουμπωνει ο ανακλαστηρας...ρε τι σου ειναι οι μεγαλες φωτο....μαλλον μου εκανε καλο λιγο μπλε στο ματι :-Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Νοεμβρίου 2012 #109 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ναι,το καταλαβα αυτο,με τον δυσκολο τροπο..... ποτε δεν κοιταμε μεσα σε τρυπες και σε λεντ.ποτε δεν ξερεις τι θα σε βρει. . παμε Αγγελε γερα.ανεβαζε και καμμια φωτο.μην ξεχνιεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 16 Νοεμβρίου 2012 #110 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ειδικά με τα μπλέ λεντ πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!!! ποτέ δεν τα κοιτάμε απευθείας!!!! Στο μπλε φως η ίριδα του ματιού μας δεν μπορεί να αντιδράσει και προκαλούνται ίσως και μόνιμες βλάβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Νοεμβρίου 2012 #111 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Όχι αυτό δεν έχει καθόλου φακό...δλδ φωτίζει 180 μοίρες. οπότε θέλει αυτό σίγουρα τον φακό του για να πάει στις 120 μοίρες...μετά δεν θέλει έξτρα τίποτα. Ακριδάκο μην παίζεις με τις μπαταρίες μην το κάψεις το λεντάκι. Περίμενε το τροφοδοτικό και ολοκλήρωσε την δουλειά πρώτα. 120-140 μοιρες ειναι Αλεχ τα συγκεκριμενα.Ακριδα ποσα λιτρα ειναι το πικο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Νοεμβρίου 2012 #112 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ο Δημήτρης είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα στο φόρουμ και είναι χαρά μου που τον γνώρισα έστω και από εδώ. Πολύ σωστά τα λέει. Στάθη δεν έχουν κάλυμμα τα λέντ, γυμνά είναι ο φακός είναι και κάλυμμα αλλά και ανακλαστήρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 16 Νοεμβρίου 2012 #113 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ο Δημήτρης είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα στο φόρουμ και είναι χαρά μου που τον γνώρισα έστω και από εδώ. Πολύ σωστά τα λέει. Στάθη δεν έχουν κάλυμμα τα λέντ, γυμνά είναι ο φακός είναι και κάλυμμα αλλά και ανακλαστήρας. :blush: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Νοεμβρίου 2012 #114 Share 16 Νοεμβρίου 2012 :blush: Ναι αλλα ειναι και 12λιτρα το πικο πικο του ακριδα του φιλου μου(πολυ φως).Το πολυ πολυ το βλεπει και πρατει αναλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Νοεμβρίου 2012 #115 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Τον βλέπω να φυτεύει σκληρά σε κάποια φάση τον Ακρίδα τον φίλο σου... Αλήθεια με ανεμώνες δεν έχω διαβάσει πουθενά...δλδ απέφευγα να διαβάσω...πώς τα πάνε κάτω απο led? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Νοεμβρίου 2012 #116 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Τον βλέπω να φυτεύει σκληρά σε κάποια φάση τον Ακρίδα τον φίλο σου... Αλήθεια με ανεμώνες δεν έχω διαβάσει πουθενά...δλδ απέφευγα να διαβάσω...πώς τα πάνε κάτω απο led? Σε τετοια led... Λιωνουν :bleh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Νοεμβρίου 2012 #117 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Οι ανεμωνες κατω απο λεντ;Μια χαρα πανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #118 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ενα ενα Κωστα..εγω λεω να προσπαθησω χωρις φακο και βλεπω,αν και με τον φακο και συκεντρωμενο μου το εβγαλε και πολυ πιο εντονο...αυριο φωτος τελικα γιατι νιωθω μια μικρη πιεση απ τον καναπε μου στο να μην σηκωθω :-Ρ παντως υπαρχει τροπος να μαθουμε για σκληρα,αρκει να βρεθει φραγκακι,αν δεν περπατισει παει σε αλλο καλο σπιτι....κλοουν ειναι 12 λιτρα νερο....χαμος λεμε και πλυμηρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Νοεμβρίου 2012 #119 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Πρόσεχε πώς θα το γεμίσεις.Μην βάζεις ότι βρίσκεις. Προτείνω να κάνεις μια μικρή λίστα από τώρα για να ξέρεις τι ψάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Νοεμβρίου 2012 #120 Share 16 Νοεμβρίου 2012 σηκω απο τον καναπε ρε συ.νεο παιδι και κανεις ετσι?τι να πουμε και εμεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Νοεμβρίου 2012 #121 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Αν βαλεις σκληρο με το λεντακι αυτο,σε μια εβδομαδα θα μοιραζεις φραγκακια .Πλακα πλακα, τα λεντ γενικως ειναι λες και βγηκαν για τα σκληρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #122 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ενταξει ρε Κωστα με επεισες,παω να ανεβασω τωρα...αλεξ δεν ξερω που παν τα 4 απο κοραλια,ολα κινεζικα μου φαινωντε εκει θα εμπιστευτω ολους εσας....κλοουν λες να το κανω φραγκιερα :-Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Νοεμβρίου 2012 #123 Share 16 Νοεμβρίου 2012 το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα δυσκολευτεις να το γεμισεις κοραλλια. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #124 Share 16 Νοεμβρίου 2012 μμμμμμμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Νοεμβρίου 2012 Author #125 Share 16 Νοεμβρίου 2012 και τουτες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος