Jump to content

Πρωτα Δειλα Βηματα Στους Νανο Υφαλους

Akridas66

Recommended Posts

Πηρα ενα 10 βατ γιατι θα τα βαλω στο πικο και μου προτηναν οτι ειναι αρκετο...να σουνπω την αληθεια μολις κολλησα τα καλωδια το δοκιμασα με μπαταρια να δω αν δουλευει...εκτο οτι φωτισε το σαλονι με ανοιχτα παραθυρα,εκανα την εξυπναδα και κοιταξα απο πανω ντιρεκτ και τυφλωθηκα....θα προσπαθησω να ανεβασω μια φωτο πως φαινοντε στο ενυδρειο...αλλα το καλο ειναι οτι δουλευει απο 9βολτ μεχρι 11βολτ...η μπαταρια του εδωσε μεν 9βολτ αλλα πεσμενα και οχι οπως θα τα δωσει ο οδηγος...και ειναι κουτσικο!!!

Να προσέχεις με τα led...δεν κάνει να τα κοιτάς απο κοντά γιατί φτάνουν σε περιοχές μέσα στον οφθαλμό που δεν πρέπει να φωτίζονται και μπορεί να έχεις έντονο πόνο για μέρες.

Ναι,το καταλαβα αυτο,με τον δυσκολο τροπο.....

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Να ήσουν και ο πρώτος καλά θα ήταν!!

Πηρα ενα 10 βατ γιατι θα τα βαλω στο πικο και μου προτηναν οτι ειναι αρκετο...να σουνπω την αληθεια μολις κολλησα τα καλωδια το δοκιμασα με μπαταρια να δω αν δουλευει...εκτο οτι φωτισε το σαλονι με ανοιχτα παραθυρα,εκανα την εξυπναδα και κοιταξα απο πανω ντιρεκτ και τυφλωθηκα....θα προσπαθησω να ανεβασω μια φωτο πως φαινοντε στο ενυδρειο...αλλα το καλο ειναι οτι δουλευει απο 9βολτ μεχρι 11βολτ...η μπαταρια του εδωσε μεν 9βολτ αλλα πεσμενα και οχι οπως θα τα δωσει ο οδηγος...και ειναι κουτσικο!!!

Τα συγκεκριμενα για σκληρα κοραλια ειναι ολα τα λεφτα,στα μ****α το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι πολυ δυνατο.Πηρες το μισο μπλε μισο λευκο?Τον φακο μην τον βαλεις σε τοσο μικρο ενυδρειακι δεν χρειαζεται

Ναι...εχει 3 λευκα 10.000-15.000 κελβιν και 6 ρογιαλ μπλε 420-450nm(αν θυμαμαι καλα)...λες να το προσπαθησω μονο με τον ανακλαστηρα;;;;

Όχι αυτό δεν έχει καθόλου φακό...δλδ φωτίζει 180 μοίρες.

$(KGrHqF,!lEFCeGLhM(2BQpbRveCDg~~60_12.JPG

οπότε θέλει αυτό σίγουρα τον φακό του για να πάει στις 120 μοίρες...μετά δεν θέλει έξτρα τίποτα.

$(KGrHqRHJEME-m1WUt54BPwJ94FqcQ~~60_12.JPG

Ακριδάκο μην παίζεις με τις μπαταρίες μην το κάψεις το λεντάκι. Περίμενε το τροφοδοτικό και ολοκλήρωσε την δουλειά πρώτα.

Ηθελα να δω μονο αν δουλευει,γιατι μολις ηρθε ο οδηγος λαθος ψιλοσυνχηστικα...νομιζω οτι καταλαβα και που κουμπωνει ο ανακλαστηρας...ρε τι σου ειναι οι μεγαλες φωτο....μαλλον μου εκανε καλο λιγο μπλε στο ματι :-Ρ

ποτε δεν κοιταμε μεσα σε τρυπες και σε λεντ.ποτε δεν ξερεις τι θα σε βρει. B) .

παμε Αγγελε γερα.ανεβαζε και καμμια φωτο.μην ξεχνιεσαι.

Ειδικά με τα μπλέ λεντ πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!!! ποτέ δεν τα κοιτάμε απευθείας!!!! Στο μπλε φως η ίριδα του ματιού μας δεν μπορεί να αντιδράσει και προκαλούνται ίσως και μόνιμες βλάβες.

Όχι αυτό δεν έχει καθόλου φακό...δλδ φωτίζει 180 μοίρες.

$(KGrHqF,!lEFCeGLhM(2BQpbRveCDg~~60_12.JPG

οπότε θέλει αυτό σίγουρα τον φακό του για να πάει στις 120 μοίρες...μετά δεν θέλει έξτρα τίποτα.

$(KGrHqRHJEME-m1WUt54BPwJ94FqcQ~~60_12.JPG

Ακριδάκο μην παίζεις με τις μπαταρίες μην το κάψεις το λεντάκι. Περίμενε το τροφοδοτικό και ολοκλήρωσε την δουλειά πρώτα.

120-140 μοιρες ειναι Αλεχ τα συγκεκριμενα.Ακριδα ποσα λιτρα ειναι το πικο σου?

Ο Δημήτρης είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα στο φόρουμ και είναι χαρά μου που τον γνώρισα έστω και από εδώ.

Πολύ σωστά τα λέει.

Στάθη δεν έχουν κάλυμμα τα λέντ, γυμνά είναι ο φακός είναι και κάλυμμα αλλά και ανακλαστήρας.

Ο Δημήτρης είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα στο φόρουμ και είναι χαρά μου που τον γνώρισα έστω και από εδώ.

Πολύ σωστά τα λέει.

Στάθη δεν έχουν κάλυμμα τα λέντ, γυμνά είναι ο φακός είναι και κάλυμμα αλλά και ανακλαστήρας.

:blush: :blush: :cheers:

:blush: :blush: :cheers:

Ναι αλλα ειναι και 12λιτρα το πικο πικο του ακριδα του φιλου μου(πολυ φως).Το πολυ πολυ το βλεπει και πρατει αναλογα. :bigemo_harabe_net-64:

Τον βλέπω να φυτεύει σκληρά σε κάποια φάση τον Ακρίδα τον φίλο σου... Αλήθεια με ανεμώνες δεν έχω διαβάσει πουθενά...δλδ απέφευγα να διαβάσω...πώς τα πάνε κάτω απο led?

Τον βλέπω να φυτεύει σκληρά σε κάποια φάση τον Ακρίδα τον φίλο σου... Αλήθεια με ανεμώνες δεν έχω διαβάσει πουθενά...δλδ απέφευγα να διαβάσω...πώς τα πάνε κάτω απο led?

Σε τετοια led... Λιωνουν :bleh: :bleh: :bleh:

Ενα ενα Κωστα..εγω λεω να προσπαθησω χωρις φακο και βλεπω,αν και με τον φακο και συκεντρωμενο μου το εβγαλε και πολυ πιο εντονο...αυριο φωτος τελικα γιατι νιωθω μια μικρη πιεση απ τον καναπε μου στο να μην σηκωθω :-Ρ παντως υπαρχει τροπος να μαθουμε για σκληρα,αρκει να βρεθει φραγκακι,αν δεν περπατισει παει σε αλλο καλο σπιτι....κλοουν ειναι 12 λιτρα νερο....χαμος λεμε και πλυμηρα!!!

Πρόσεχε πώς θα το γεμίσεις.Μην βάζεις ότι βρίσκεις.

Προτείνω να κάνεις μια μικρή λίστα από τώρα για να ξέρεις τι ψάχνεις.

Αν βαλεις σκληρο με το λεντακι αυτο,σε μια εβδομαδα θα μοιραζεις φραγκακια :bigemo_harabe_net-64: .Πλακα πλακα, τα λεντ γενικως ειναι λες και βγηκαν για τα σκληρα

Ενταξει ρε Κωστα με επεισες,παω να ανεβασω τωρα...αλεξ δεν ξερω που παν τα 4 απο κοραλια,ολα κινεζικα μου φαινωντε :( εκει θα εμπιστευτω ολους εσας....κλοουν λες να το κανω φραγκιερα :-Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...