n_vergopoulos 10 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2012 φίλοι μου "Αφρικανοί" και όχι μόνο ήρθε στην κατοχή μου ένα ενυδρείο rio 180 διατάσεων 101*41*50, και μετά από διάφορες εργασίες αποκατάστασης - συντήρησης, σιγά και με την βοήθειά σας θα αρχίσει να στήνετε. την φίλτρανση του θα την αναλάβει ένα fluval 305 (1000 l / h) το οποίο τρέχει ήδη στο ενυδρείο με τα tropheus μου, όπως επίσης και νερό θα μπει από αυτό το ενυδρείο. Η σκέψη μου πάντα για Αφρική και δεν σας κρύβω ότι έχω φάει ένα σκάλωμα για Melanochromis Maingano ή για Pseudotropheus demasoni χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το έχω αποφασίσει και να είναι απόλυτο. επίσης θα ήθελα να είχα συνδυασμό δύο ειδών εάν αυτό είναι δυνατόν στα λίτρα μου και χωρίς κι αυτό να είναι απόλυτο. έχω διαβάσει κάποια πράγματα για πιθανούς συνδυασμούς, άλλα θα προτιμούσα να ακούσω και να συζητήσω τις απόψεις σας. επίσης να σας πω ότι δεν θέλω multis. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Για Malawi και σε αυτα τα λιτρα δεν συνιστω προσωπικα δυο ειδη. Θα γινοταν ενα ομορφο species demasoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 10 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 10 Οκτωβρίου 2012 (edited) γιατι δεν κοιτάς από ταγκανικα πλευρά; βάζεις άνετα 2 είδη απλώς πληροφοριακά γιατί οχι τα multies; Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2012 - genecr Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 10 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Εφόσον σου αρέσουν κιόλας θα συμφωνήσω με τον Στρατο..ένα ωραιοτατο species με demasoni!!Ειναι πανέμορφα και θα ευχαριστηθεις συμπεριφορές.. Βέβαια να ξερεις οτι πας σε κάτι 'παρόμοιο' με τα tropheus..δηλαδή ομάδα ατόμων,πολυ προσεγμενη διατροφη,πολυ επιθετικότητα,και κατα μεγάλες πιθανότητες απώλειες ψαριών... Με το καλο και εδώ θα μαστε να τα συζητάμε όλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Vag ο φιλος μας εχει εμπειρια λογω των tropheus.Πιστευω οτι θα τα καταφερει και με τα demasoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 10 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Εννοειται πως μπορεί..και θεωρητικά ειναι ευκολότερα απτα tropheus! Το θέμα ειναι αν θέλει κάτι τέτοιο..γιαυτο το ανέφερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 11 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Για Malawi και σε αυτα τα λιτρα δεν συνιστω προσωπικα δυο ειδη. Θα γινοταν ενα ομορφο species demasoni Στράτο ψήνομαι για demasoni, αν και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα maingano. αλλά επειδή ο χρόνος δεν με βιάζει θα ήθελα να ακούσω και καμιά άλλη γνώμη πριν καταλήξω. για maingano τι λες ?? γιατι δεν κοιτάς από ταγκανικα πλευρά; βάζεις άνετα 2 είδη απλώς πληροφοριακά γιατί οχι τα multies; κοίτα έχω ήδη ταγκανίκα (τροφεους), αλλά τα multis και οι κοχυλότοποι δεν μου πολυαρέσουν. Εφόσον σου αρέσουν κιόλας θα συμφωνήσω με τον Στρατο..ένα ωραιοτατο species με demasoni!!Ειναι πανέμορφα και θα ευχαριστηθεις συμπεριφορές.. Βέβαια να ξερεις οτι πας σε κάτι 'παρόμοιο' με τα tropheus..δηλαδή ομάδα ατόμων,πολυ προσεγμενη διατροφη,πολυ επιθετικότητα,και κατα μεγάλες πιθανότητες απώλειες ψαριών... Με το καλο και εδώ θα μαστε να τα συζητάμε όλα.. Βαγγέλη όπως πάντα άμεσος στις απαντήσει σου, δεν ξέρω ακόμα θα δω και τις προτάσεις και βλέπουμε, πάντος η ιδέα για demasoni είναι στις σκέψεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Εγω θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα Καλβους.Ειναι φανταστικα ψαρια,με εντελως διαφορετικη συμπεριφορα απο οσα ξερουμε.Ειναι και πανεμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Εφόσον προσανατολίζεσαι για malawi, σκέψου ένα species Με saulosi ¨η johanni! Τρομερές συμπεροφορές, διχρωμία στα φύλα, αλλά και τα saulosi μοιάζουν στα demasoni, και τα johanni στα maingano. Τσέκαρε τα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Εγω θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα Καλβους.Ειναι φανταστικα ψαρια,με εντελως διαφορετικη συμπεριφορα απο οσα ξερουμε.Ειναι και πανεμορφα +1 σκευτομαστε το ιδιο βασιλη! αυτο εχω καταλαβει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 11 Οκτωβρίου 2012 +1 σκευτομαστε το ιδιο βασιλη! αυτο εχω καταλαβει! Εγω θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα Καλβους.Ειναι φανταστικα ψαρια,με εντελως διαφορετικη συμπεριφορα απο οσα ξερουμε.Ειναι και πανεμορφα E πως να μη συμφωνήσω κι εγώ μαζί σας τώρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 11 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Εφόσον προσανατολίζεσαι για malawi, σκέψου ένα species Με saulosi ... Σε Rio180 - μια χαρά Θέλει λίγο υπομονή για να ξεχωρίσει η ομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 11 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Ειχα κάνει κάποτε μια πρόταση στον Κ.Σωκράτη....αξίζει να της ρίξεις μια ματιά...αν και είναι για Tanganyika και εχεις υπομονή να ψαξεις να βρείς το συγκεκριμένο ψαρι και θέλεις κατι ιδιαίτερο, νομίζω πως είναι οτι καλύτερο για το ενυδρείο σου... Post #34 http://www.aquazone....ndpost&p=331941 Υ.Γ. Ειχα κάποτε το ιδιο ενυδρειο...οσες φορές το εκανα Malawi δεν το χαρηκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 11 Οκτωβρίου 2012 Author #14 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Ειχα κάνει κάποτε μια πρόταση στον Κ.Σωκράτη....αξίζει να της ρίξεις μια ματιά...αν και είναι για Tanganyika και εχεις υπομονή να ψαξεις να βρείς το συγκεκριμένο ψαρι και θέλεις κατι ιδιαίτερο, νομίζω πως είναι οτι καλύτερο για το ενυδρείο σου... Post #34 http://www.aquazone....ndpost&p=331941 Υ.Γ. Ειχα κάποτε το ιδιο ενυδρειο...οσες φορές το εκανα Malawi δεν το χαρηκα.... Γιατί δεν το χάρηκες ποτέ ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 11 Οκτωβρίου 2012 ενα + και απο μενα στην προταση του prince!! δες και το βιντεο φιλε μου να δεις για τι ψαρι μιλαμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 12 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Γιατί δεν το χάρηκες ποτέ ?????? Μπορει τα ψαρια να αναπαράχθηκαν και τα μικρά να μεγάλωναν.....αλλα οι κινήσεις των ψαριών ήταν πάντα νευρικές.....δεν τα εβλεπα να κολυμπούν εξω χαλαρα.....μόνο κυνήγι και μπουκώματα εβλεπα.....δεν με ικανοποιούσε αυτο..... Όμως συγκεκριμένα για Melanochromis Maingano ή για Pseudotropheus demasoni ισως το τολμούσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 12 Οκτωβρίου 2012 Author #17 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Μπορει τα ψαρια να αναπαράχθηκαν και τα μικρά να μεγάλωναν.....αλλα οι κινήσεις των ψαριών ήταν πάντα νευρικές.....δεν τα εβλεπα να κολυμπούν εξω χαλαρα.....μόνο κυνήγι και μπουκώματα εβλεπα.....δεν με ικανοποιούσε αυτο..... Όμως συγκεκριμένα για Melanochromis Maingano ή για Pseudotropheus demasoni ισως το τολμούσα.... να σου πω και εγώ μάλλον προς τα εκεί καταλήγω σε ένα species Melanochromis Maingano ή ένα species Melanochromis johanni ή για ένα species pseudotropheus acei yellow tail, με επικρατέστερο μέχρι στιγμής το πρώτο. δεν ξέρω το σκέφτομαι ακόμα, ίσως και αύριο στην συνάντηση πάρω και καμιά γνώμη ακόμα και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 12 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 12 Οκτωβρίου 2012 (edited) να σου πω και εγώ μάλλον προς τα εκεί καταλήγω σε ένα species Melanochromis Maingano ή ένα species Melanochromis johanni ή για ένα species pseudotropheus acei yellow tail, με επικρατέστερο μέχρι στιγμής το πρώτο. δεν ξέρω το σκέφτομαι ακόμα, ίσως και αύριο στην συνάντηση πάρω και καμιά γνώμη ακόμα και βλέπουμε Αυτα καλύτερα οχι........αν και είναι ήρεμα και πανεμορφα μεγαλώνουν πολύ σε μέγεθος για αυτο το ενυδρειο!!!! http://www.cichlid-f...ies.php?id=1460 Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2012 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 14 Οκτωβρίου 2012 Author #19 Share 14 Οκτωβρίου 2012 και η ετυμηγορία είναι species melanochromis maingano. ευχαριστώ για την βοήθεια σας !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Οκτωβρίου 2012 #20 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλή επιλογή! Εγκρίνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Οκτωβρίου 2012 #21 Share 14 Οκτωβρίου 2012 ωραιος!!! καλη συνεχεια να ευχηθω με πολλες φωτογραφιες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος