petros 9 10 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδιά υπαρχει καποια συγκεκριμενη τροφη για να μεγαλωσουν οι μονομαχοι μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2012 ειδικο μπιλακι για bettas,κοκκινο σκουλικι και πολλες αλλες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Σε συνδιασμο παντα! Διαφορετικες τροφες καθε μερα σχεδον! Θα δεις αλλαγες και στα χρωματα και στην συμπεριφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros 9 10 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 10 Οκτωβρίου 2012 αυτο που γραφει betta απο εξω το εχω και μια αλλη τροφη η ζωντανη τροφη τους μεγαλωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 10 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδιά υπαρχει καποια συγκεκριμενη τροφη για να μεγαλωσουν οι μονομαχοι μου? Να ταίζεις με τροφές που έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτείνες, αλλά γενικά χρειάζεται και την ποικιλία στη διατροφή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει μεγάλη ποικιλία τροφών για μονομάχους και όχι μόνο! http://www.oceannutrition.eu/en/By-Fish2.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος