ARIS F 10 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Θα ηθελα να ρωτησω μεχρι ποια ηλικια μεγαλωνουν τα πτερυγια των μονομαχων. Εχω τον τελευταιο καιρο 2 μονομαχους και βλεπω οτι μεγαλωνουν μερα με την μερα αρκετα,ο crown tail ηταν πολυ μικρουλης οταν τον πηρα πριν ενα μηνα και τωρα εχει τεραστια διαφορα,ο vailtail μου ηταν μεγαλος σχετικα αλλα παρολα αυτα μεγαλωνει ακομα (ειναι πολυ μεγαλο ψαρι θα ελεγα). Το καθε ειδος εχει διαφορετικο τελικο μεγεθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 17 Οκτωβρίου 2012 Author #2 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα μέτρησα το μέγεθος του veil tail και ειναι 10 εκατοστά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 17 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Αν και δεν βλέπω ενδιαφέρον για το θεμα,εγω είμαι τρελά ενθουσιασμένος με τους μονομαχους μου. Μεγαλοπρέπεια ειναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2012 κούκλος ειναι να τον χαίρεσαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crown 19 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 19 Οκτωβρίου 2012 είναι πανέμορφα ψαρια οι μονομάχοι. του έχεις και προσεγμένο περιβάλλον, άρχοντα τον έχεις, πολύ όμορφος να τον χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 19 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Το ενυδρείο του ήταν ωραίο αλλά λόγω ενός προβλήματος με τον φωτισμό μου χάλασαν τα περισσότερα φυτά και από ζούγκλα,έμεινε μόνο ότι βλέπετε στην φωτογραφία... :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Να τον χαιρεσαι! Οσο για τα φυτα,καλα να εισαι να τα ξαναφτιαξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 19 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Πανεμορφος! Να τον χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 19 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω :-D Θα κάνω μετακόμιση του ενυδρείου και του ψαριού στην Αθήνα,ελπίζω να πάει καλά το εγχείρημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος