Jump to content

New Project By Manos!

manos23

Recommended Posts

Παιδιά πλησιάζει η μεγάλη ώρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί ο σάκος!

Ωχ, τώρα το είδα το αυγό με τον καρχαρία, πολύ ωραία πράματα, άντε με το καλό τα γεννητούρια, είχα δει παλαιότερα στο National Geographic την εκπομπή Κατασκευαστές Ενυδρείων και σε μια κατασκευή ενυδρείου είχαν βάλει μέσα δυο αυγά απο καρχαρίες στα οποία είχαν ανοίξει μια τετράγωνη τρύπα την έκλεισαν με διάφανη ζελατίνα και κόλλα και έβλεπαν πως μεγάλωναν μέσα στο αυγό, πανέμορφα ζωντανά όπως επίσης και τα υπόλοιπα που έχεις μέσα, να τα χαίρεσαι.

Πολυ ωραια ψαρια Μανο.Το καρχαρινι συνηθως ποσο καιρο ειναι μεσα στο σακο? :kfu:

φιλε μου δεν ειναι μεσα σε σακο απλα υπαρχει κατι στρογκιλο μεσα που συνδεει το καρχαριακι με αυτο που ουσιαστικα αυτο ειναι η τροφη του! φιλε μου εχοθν περασει ειδι 2 μηνες απο τοτε που εχω παρει το αυγο!

αναμενω υλικο!!!!!!!!

μακαρι Λυκο να μην βγει αυριο που εχω βαρδια!

Ωχ, τώρα το είδα το αυγό με τον καρχαρία, πολύ ωραία πράματα, άντε με το καλό τα γεννητούρια, είχα δει παλαιότερα στο National Geographic την εκπομπή Κατασκευαστές Ενυδρείων και σε μια κατασκευή ενυδρείου είχαν βάλει μέσα δυο αυγά απο καρχαρίες στα οποία είχαν ανοίξει μια τετράγωνη τρύπα την έκλεισαν με διάφανη ζελατίνα και κόλλα και έβλεπαν πως μεγάλωναν μέσα στο αυγό, πανέμορφα ζωντανά όπως επίσης και τα υπόλοιπα που έχεις μέσα, να τα χαίρεσαι.

σε ευχαριστω φιλε μου!

αυτο λες grigoros?

Shark eggs evolution 1/2 in Dubai mall zoo Έγινε επεξεργασία - manos23

αυτο λες grigoros?

Shark eggs evolution 1/2 in Dubai mall zoo

Ναι έτσι, με μια μικρότερη οπή βέβαια αλλά με αυτόν τον τρόπο, ο τύπος απο εκεί πρέπει να πήρε την ιδέα.

Δεν έχει βγει ακόμα αν δεν βγει και μέσα το Σαββατοκυριακο θα παίξει κεσαρικη!

Το αυγό το άνοιξα εγώ εχθές το βράδυ και έβαλα το καρχαριακι μεσα σε ένα πλαστικό ποτήρι με καπάκι με τρύπες και το έχω κρεμάσει μέσα στο ενυδρείο με μπετονια! Δεν το έχω αφήσει ελεύθερο γιατί δεν έχει αποροφιθει η φούσκα ακόμα!

Την ιδέα την πειρα από εδώ αύριο που βγαίνω από την βάρδια θα ανεβάσω το βίντεο το δικό μου!

Το αυγό το άνοιξα εγώ εχθές το βράδυ και έβαλα το καρχαριακι μεσα σε ένα πλαστικό ποτήρι με καπάκι με τρύπες και το έχω κρεμάσει μέσα στο ενυδρείο με μπετονια! Δεν το έχω αφήσει ελεύθερο γιατί δεν έχει αποροφιθει η φούσκα ακόμα!

Αχ βιάστηκες λίγο....

Εύχομαι να πάνε ολα καλά....

Θανάση το έκανα περισσότερο γιατί εχθές που σήκωσα το αυγό δεν κουνιόταν καθόλου και φοβήθηκα μην έχει πεθάνει αλλά ευτυχώς όλα καλά!

Σε πολύ λίγα λεπτά έρχονται τα ντοκουμέντα μείνετε συνδεδεμένοι!

Το είδος του καρχαρία είναι τελικά παιδιά chiloscyllium punctatum η λατινική του ονομασία και η ποιο γνωστή του είναι brownbanded bamboo shark!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...