niknik 3 Ιουνίου 2013 #176 Share 3 Ιουνίου 2013 εισαι απο τους λιγους που εχουν πεταλουδα να τρωει φλεικς και η ρουφιανα εγινε τεμπελα.μπραβο ΜΑΝΟ πολυ καλο ,θελει γεμισμα ξερεις τι σημαινει?το beta τα σπαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2013 Author #177 Share 3 Ιουνίου 2013 μμμμ περιμενουμε !!!! θελω σχολια για το σκιμμερ !!! ουδεν σχολιο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2013 Author #178 Share 3 Ιουνίου 2013 εισαι απο τους λιγους που εχουν πεταλουδα να τρωει φλεικς και η ρουφιανα εγινε τεμπελα.μπραβο ΜΑΝΟ πολυ καλο ,θελει γεμισμα ξερεις τι σημαινει?το beta τα σπαει θελω να τελειωνω με τις απτεσιες και μετα θα μπουν και αλλα κοματια!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2013 Author #179 Share 3 Ιουνίου 2013 να πω οτι απο τα 16 ρασακια εχουν μεινει μονο 2 τα αλλα τα εχω βρει αβασαλμομενα στην κουζινα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 3 Ιουνίου 2013 #180 Share 3 Ιουνίου 2013 Μανο,ειχα και εγω θεμα σοβαρο με τις αιπταζιες.εβαλα δυο φορες πεταλουδα,καθαρισε το ενυδρειο αλλα μετα απο λιγο καιρο ξαναεβγαιν οι ρ...... αν δεν το ξεστηνα(για αλλους λογους) θα επρεπε να ξαναβαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Ιουνίου 2013 #181 Share 3 Ιουνίου 2013 θελω να τελειωνω με τις απτεσιες και μετα θα μπουν και αλλα κοματια!!!!!!!! Και καλά θα κάνεις! Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2013 Author #182 Share 3 Ιουνίου 2013 αυταααααααααααααα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2013 #183 Share 3 Ιουνίου 2013 το ψηκτικο ειναι απαιχτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2013 Author #184 Share 3 Ιουνίου 2013 Όντος είναι πολύ δυνατό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Ιουνίου 2013 #185 Share 3 Ιουνίου 2013 Ωραίος ο Μάνος! Στείλε για φιλοξενία κάπου τα κλαμακια και βαλε μέσα μερικές peper γιατί δεν θα γλυτώσεις αλλιώς από τις απτεζιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Ιουνίου 2013 #186 Share 4 Ιουνίου 2013 μπραβο μανο! Ωραια ψαρια και υγειεστατα!! Μολις απλωσουν κι αλλο τα κοραλια θα ειναι τρομερο! Οι πεταλουδες δεν τις τρωνε μανο,απλα τις "κλαδευουν" που λεει ο λογος. Γι'αυτο και οταν βγαλουμε η΄ χασουμε την πεταλουδα βγαινουν ξανα. Η καλυτερη και σιγουρη λυση ειναι τα berghia....αλλα που βρισκεις και αν βρεις ποσο θα τα βρεις! Oλα τα υπολοιπα ειναι η' λοττο(αν θα τις φανε) η' ρισκο(αν θα πειραξουν κοραλια) Να το χαιρεσαι μανο!!....α και φτου φτου φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουνίου 2013 Author #187 Share 4 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 4 Ιουνίου 2013 #188 Share 4 Ιουνίου 2013 Μπράβο Μάνο! Πολύ καλό! Τις απταίσιες που τις κονόμισες? Αφού δεν τις τρώει το chelmon γιατί δεν δοκιμάζεις peppermint? Πάντως πολύ ωραίο το έχεις κάνει και μόλις θα μεγαλώσουν και τα κοράλια θα δείχνει τρομερό! Για τα ψάρια δεν έχω να πω τίποτα. Τρομερά όλα τους. Έχεις και 2 αγαπημένα μου(strigosus, yellow tang). Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουνίου 2013 Author #189 Share 4 Ιουνίου 2013 Μάλλον από κάποιο κόραλι που δεν ντήπαρα Παναγιώτη. Είχα βάλει και μου είχαν καθαρίσει τα κλάμ τα ζώανθους και απτεσιες ούτε καν! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Παναγιώτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιουνίου 2013 #190 Share 4 Ιουνίου 2013 Μια χαρά παει!Σκοπεύεις να κάνεις κάτι με τους σωλήνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 4 Ιουνίου 2013 #191 Share 4 Ιουνίου 2013 Τελειο μανο....τα σπαει ο υφαλος σου!!!Υπομονη με τις απταισιες.....που θα παει θα βρεις τροπο να τις ξεπαστρεψεις!!!Μια ενσταση μονο....παντα φιλικα.....στην επειφανεια ειδα πολυ φιλμ....αν κανω λαθος σορι...αν ναι βαλε εναν κυκλοφορητη να κανει αναταραξη....!!Ευχομαι να το δεις δασος το ΘΥΡΙΟ σου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουνίου 2013 Author #192 Share 4 Ιουνίου 2013 (edited) Με τους σωλήνες δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι γιατί μου περνάνε απαρατήρητη και τους έχω συνηθίσει ουτος η άλλος έχουν πιάσει κόραλινη τώρα και είναι καλύτερα από ότι πριν. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2013 - manos23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουνίου 2013 Author #193 Share 4 Ιουνίου 2013 Τελειο μανο....τα σπαει ο υφαλος σου!!!Υπομονη με τις απταισιες.....που θα παει θα βρεις τροπο να τις ξεπαστρεψεις!!!Μια ενσταση μονο....παντα φιλικα.....στην επειφανεια ειδα πολυ φιλμ....αν κανω λαθος σορι...αν ναι βαλε εναν κυκλοφορητη να κανει αναταραξη....!!Ευχομαι να το δεις δασος το ΘΥΡΙΟ σου!!!!! ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Όχι δεν είναι φιλμ έχω την επιστροφή ακριβός στην επιφάνεια και κάνει παφλασμο και όταν μπαίνει το πρόγραμμα του wave και ξεκινήσουν οι tunze δεν μένει τίποτα καθαρίζει όλο το ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 4 Ιουνίου 2013 #194 Share 4 Ιουνίου 2013 πανω στο σωλήνα ..θα του πήγαινε νομίζω μια -δυο monti...σα να περιστρεφεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Ιουνίου 2013 #195 Share 4 Ιουνίου 2013 πανω στο σωλήνα ..θα του πήγαινε νομίζω μια -δυο monti...σα να περιστρεφεται... τρομερη ιδεα αν και θα μοιαζει με ψευτικο .... ισως εαν το εντυνε με πετρες γυρω γυρω και εβαζε μετα πανω κοραλια θα γινοταν τελειο !! αλλα αφου δεν σε πειραζει φιλε Μανο να το χαιρεσαι ετσι .... και τωρα εξιζου κουκλι ειναι το ενυδρειο !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουνίου 2013 Author #196 Share 4 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ναι δεν έχω θέμα με τους σωλήνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 26 Ιουνίου 2013 Author #197 Share 26 Ιουνίου 2013 THE ΕND!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 27 Ιουνίου 2013 #198 Share 27 Ιουνίου 2013 Ότι και να πω είναι λίγο!!! Κρίμα να καταστρέφονται ενυδρεία λόγο ρεύματος…. Φίλε Μάνο θα το φτιάξουμε από την αρχή όλο!!! Είμαστε διπλά σου και το ξέρεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Ιουνίου 2013 #199 Share 27 Ιουνίου 2013 Πραγματικα πολυ κριμα ρε μανο! Παντα καθε καλοκαιρι θα γινει και μια....ατυχια Μην απογοτευτεις....ασε να περασουν μερικες μερες..ηρεμησε....και μετα ξεκινα παλι την ανηφορα! Οπως ειπε κ ο γιαννης ολοι θα βοηθησουμε οπως μπορουμε φιλε! Οταν ξανασηκωθεις απο την πτωση φαινεται το ποσο τρελλος εισαι-αγαπας-γουσταρεις αυτο που κανεις και το χομπυ μας γενικοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Ιουνίου 2013 #200 Share 27 Ιουνίου 2013 Τι έγινε ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος